341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Valla ben iyicene heyecan yapmaya başladım 67 gün sonra askerlerimiz gelcek ve ben 1 ay sonrasında düğün yapçam :123: Yani yaklaşık 3 ay sonra aşkımla sonsuza dek birlikte olucam Valla artık doğru düzgün uyuyamıyorum. Yatağa yatıyorum göya uykum var nerdeeeee.... Hayaller kurdukça uyku kaçıyor Allah hepimizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:

oohh süper valla ya senin bayramın daha da bi heycanlı olcak canm darısı bütün aşıkların başına inş...

Ne güzel canım. Senin baya erkenmiş düğünün. Biz yaza düşünüyoruz var bizim daha sonsuza dek birlikte olmamıza :) Ama napalım o kadar sabrettik 5-6 ay daha sabrederiz..

Ne güzel canım. Senin baya erkenmiş düğünün. Biz yaza düşünüyoruz var bizim daha sonsuza dek birlikte olmamıza :) Ama napalım o kadar sabrettik 5-6 ay daha sabrederiz..

Ya bende hep kır düğünü hayal ettim ama artık beklemekten de sıkıldım :)) Akranlarımın çocukları nerdeyse ilkokula başlıcak 8 sene oldu... Ha benim okulum ha onun okulu derken en son askerlik engeli vardı önümüzde :))) Uzun dönem çıksaydı geçtiğimiz eylülde yapıcaktık düğünü ama kısa dönem oldu ve ozaman ikimiz başbaşa verip düşündük :)) askerlik bittiğinde yapalım dedik... Sonuçta ikimiz birlikteyken yazın kışın ne önemi var :)))

Son düzenleme:

amin canımm... Allah bir yastıkta kocatsınn...

Öyle tabi canım. Bana kalsa ben de hemen yaparım valla. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Öyle tabi canım. Bana kalsa ben de hemen yaparım valla. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Heeheee :))) Bende askerime geçen dedim okadar çok özledimki onu valla istiosan 17 ocakta yapalım düğünü dedim Şubatı da beklemeye niyetim yok yani Ahhh ahhh bu hasretlik yokmuuuu insan bunun yüzünden herşeyi yapabilir :))) Dün konuştuğumuzda nöbete gidicem dedi; dedim geleyim ben tutayım senin yerine nöbeti dedim; delisin sen dedi gel dersem çıkıp atlayıp gelirsin dedi

Evet canım bana kalsa ben gider çarşı izninde de nikah yaparım :)))) Artık o kadar canıma tak etti yani :)
Tutarız tabi onlar için nöbet nolcak, ben de diyorum aşkıma geliyim yardım ediyim sana işlerinde diye o da tamam gel ama ikimize özel kapatalım o zaman burayı diyo :))

valla öle bişi olsa onların yerine heppimiz gider tutarız nöbet

:))) Özel kapatmazsa katil olurlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…