evet plakalar çok heycanlı oldu ve bide günler azaldıkça daha heycanlı oluyo 01 Adana olunca nasıl bi heycan olcak o zaman tahmin bile edemiyorumm
sağolasın canımm...
hızlıymış sevdimm. size hızlı hızlı yollıyabiliyorum yazdıklarımı.
O gün bizim bayramımız olcak inşallah...
yaşıcamız en heycanlı bayram olucak heralde kızlarr şimdide heycanlandım
Valla ben iyicene heyecan yapmaya başladım 67 gün sonra skerlerimiz gelcek ve ben 1 ay sonrasında düğün yapçam :123: Yani yaklaşık 3 ay sonra aşkımla sonsuza dek birlikte olucamValla artık doğru düzgün uyuyamıyorum. Yatağa yatıyorum göya uykum var nerdeeeee.... Hayaller kurdukça uyku kaçıyor Allah hepimizin gönlüne göre versin
Valla ben iyicene heyecan yapmaya başladım 67 gün sonra skerlerimiz gelcek ve ben 1 ay sonrasında düğün yapçam :123: Yani yaklaşık 3 ay sonra aşkımla sonsuza dek birlikte olucamValla artık doğru düzgün uyuyamıyorum. Yatağa yatıyorum göya uykum var nerdeeeee.... Hayaller kurdukça uyku kaçıyor Allah hepimizin gönlüne göre versin
oohh süper valla ya senin bayramın daha da bi heycanlı olcak canm darısı bütün aşıkların başına inş...
Ne güzel canım. Senin baya erkenmiş düğünün. Biz yaza düşünüyoruz var bizim daha sonsuza dek birlikte olmamıza :) Ama napalım o kadar sabrettik 5-6 ay daha sabrederiz..
Valla ben iyicene heyecan yapmaya başladım 67 gün sonra askerlerimiz gelcek ve ben 1 ay sonrasında düğün yapçam :123: Yani yaklaşık 3 ay sonra aşkımla sonsuza dek birlikte olucamValla artık doğru düzgün uyuyamıyorum. Yatağa yatıyorum göya uykum var nerdeeeee.... Hayaller kurdukça uyku kaçıyor Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ya bende hep kır düğünü hayal ettim ama artık beklemekten de sıkıldım :)) Akranlarımın çocukları nerdeyse ilkokula başlıcak8 sene oldu... Ha benim okulum ha onun okulu derken en son askerlik engeli vardı önümüzde :))) Uzun dönem çıksaydı geçtiğimiz eylülde yapıcaktık düğünü ama kısa dönem oldu ve ozaman ikimiz başbaşa verip düşündük :)) askerlik bittiğinde yapalım dedik... Sonuçta ikimiz birlikteyken yazın kışın ne önemi var :)))
Saat 00:00 :) Şafak :67 Zonguldak'a selm yola devam
Öyle tabi canım. Bana kalsa ben de hemen yaparım valla. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Heeheee :))) Bende askerime geçen dedim okadar çok özledimki onu valla istiosan 17 ocakta yapalım düğünü dedimŞubatı da beklemeye niyetim yok yani Ahhh ahhh bu hasretlik yokmuuuu insan bunun yüzünden herşeyi yapabilir :))) Dün konuştuğumuzda nöbete gidicem dedi; dedim geleyim ben tutayım senin yerine nöbeti dedim; delisin sen dedi gel dersem çıkıp atlayıp gelirsin dedi
Heeheee :))) Bende askerime geçen dedim okadar çok özledimki onu valla istiosan 17 ocakta yapalım düğünü dedimŞubatı da beklemeye niyetim yok yani Ahhh ahhh bu hasretlik yokmuuuu insan bunun yüzünden herşeyi yapabilir :))) Dün konuştuğumuzda nöbete gidicem dedi; dedim geleyim ben tutayım senin yerine nöbeti dedim; delisin sen dedi gel dersem çıkıp atlayıp gelirsin dedi
Evet canım bana kalsa ben gider çarşı izninde de nikah yaparım :)))) Artık o kadar canıma tak etti yani :)
Tutarız tabi onlar için nöbet nolcak, ben de diyorum aşkıma geliyim yardım ediyim sana işlerinde diye o da tamam gel ama ikimize özel kapatalım o zaman burayı diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?