341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlarrr şafağımı attırmaya geldimm..yatıcam şimdide..
şafak 67 zonguldak a selam hadi yolumuza devamm...kurban olurum bu şafağa gelecek daha güzel şafakların habercisi bu :))
sonra görüşürüz inşallah öpüyorum hepicinizi:)))

şafağımız gitgide güzelleşiyor maşallahh...
görüşürüzz canımm...

günaydın kızlaaar...
yine gece muhabbet etmişsiniz bol bol bensiz
ama bu gece sizinleyim malum cuma bugün yarın yatarım :)))))

Hepimizin öyle canım ama bak günler azaldı artık iyice. Biraz daha sabretmemiz lazım sadece. Sonra hep bizimle olcaklar zaten, ömür boyu inşallah...

inşallah

ayyy keşke bana da bu şekilde bi etki etseydi yarimin askerliği,zayıflaması gereken benim:26:

inşallah

ayyy keşke bana da bu şekilde bi etki etseydi yarimin askerliği,zayıflaması gereken benim:26:

ayy sabah sabah hiç gülesim yoktu tatlım :))))))
bazı insanlar böyle sıkıntıları durumlar da kilo alabiliyor çnkü daha çok yemek yiyerek oyalamaya çalışıyorlar kendilerini...
sadece biraz dikkat et yeter hem askerin seni böyle seviyordur :)))
benimki zayıfladım diye hemen kilo al dedi bana :)))

Gunaydin kizlaar, Zonguldak olmus safak=)
Dun askerimle konustum, sonra da yattim uyudum, 19 gibi yatmistim su saatte uyandim, elimde olsa hiccte uyanmicaktim, keske uyusak onlar gelene kadar, bi uyansak gelmis olsalar :2:

Gunaydin kizlaar, Zonguldak olmus safak=)
Dun askerimle konustum, sonra da yattim uyudum, 19 gibi yatmistim su saatte uyandim, elimde olsa hiccte uyanmicaktim, keske uyusak onlar gelene kadar, bi uyansak gelmis olsalar :2:

iyi yapmışsın canım. uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor.

iyi yapmışsın canım. uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor.

aynen canim, askerime esofman aldim bugun, ptt kargoyla yolladim sonrada, umarim eline gecer, havalar sogumaya baslamis, valizindeki esofmani da 'yer degistirmis' sanki giydiginde anlamicak askerim, askerde bile kotu insanlar var.. Bi de bildigimiz hirsizliga yer degistirme demiyolar mi deli oluyorum

sorma zaten çok komik o olay. hee kendi kendine yer değiştiriyor eşofman bi anda. :)
masum bişeymiş gibi yer değiştirme diyorlar ya bende sinir oluyorum.
benim askeriminde spor ayakkabıları yer değiştirmiş dicem ama değiştirmemiş o uçup gitmişş. yerine bişey gelmemiş yani. herşeyimi kilitliyorum artık diyo. elinde düzinelerce kilitle geziyordu en son gördüğümde. :) hapishane gardiyanı gibi

Aa o kilit olayi guzelmis, bizimkilerde kilit yasakmis, istedikleri zaman kontrol yapiyolarmis, benim yolladigim bi mektup kaybolmustu bide mektupla ne yapmayi dusunuyosa alan insan, askerimde artik cebinde tasiyo herseyini, oyle boyle 67 gun kaldi ya hic inanamiyorum

mektubu napıcağını gerçekten çok merak ettim

mektubu almasının sebebi de askerini üzmektir. ona mektup gelmiyordur görünce mektubu kıskanmış ve almıştır.
evet canım 67 günümüz kaldı. insanın inanası gelmiyo ama bu bizim şafağımızz.
şafak 67 başkada yok olsada zamanımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…