kızlar herkese iyi gecelerr yarın görüşmek üzere...
kızlar herkese iyi gecelerr yarın görüşmek üzere...
kızlarrr şafağımı attırmaya geldimm..yatıcam şimdide..
şafak 67 zonguldak a selam hadi yolumuza devamm...kurban olurum bu şafağa gelecek daha güzel şafakların habercisi bu :))
sonra görüşürüz inşallah öpüyorum hepicinizi:)))
Hepimizin öyle canım ama bak günler azaldı artık iyice. Biraz daha sabretmemiz lazım sadece. Sonra hep bizimle olcaklar zaten, ömür boyu inşallah...
evet ya bende aynıyım ama kendimi kandırmakla meşgulüm sabahtan beri...sanırım havanın etkisi var bu durumda...
ama geçecek elbet geçecek...
bugün bi hemşire arkadaş, ne kdar zayıflamışsın iyiki kısa dönem gitti yoksa dönene kadar ne hale gelirdin sen bilmiyorum dedi...
moralim bozuldu tabii biraz yememe içmeme dikkat etsem iyi olacak..
yarim de ptesi yanına gittiğimde çok zayıflamışsın biraz dikkat et kendine dedi zaten...
siz de eğer saldıysanız toplayın bakalım kendinizi geldiklerinde bizi sağlam dimdik bulsunlar...nasılsa bugünlerin nazını geldiklerinde biz yapacağız onlara :)))))
inşallah
ayyy keşke bana da bu şekilde bi etki etseydi yarimin askerliği,zayıflaması gereken benim:26:
günaydın kızlaaar...
yine gece muhabbet etmişsiniz bol bol bensiz
ama bu gece sizinleyim malum cuma bugün yarın yatarım :)))))
Gunaydin kizlaar, Zonguldak olmus safak=)
Dun askerimle konustum, sonra da yattim uyudum, 19 gibi yatmistim su saatte uyandim, elimde olsa hiccte uyanmicaktim, keske uyusak onlar gelene kadar, bi uyansak gelmis olsalar :2:
hoşgeldiiin..
ne var ne yok görüşmeyeli :))))
iyi yapmışsın canım. uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor.
aynen canim, askerime esofman aldim bugun, ptt kargoyla yolladim sonrada, umarim eline gecer, havalar sogumaya baslamis, valizindeki esofmani da 'yer degistirmis' sanki giydiginde anlamicak askerim, askerde bile kotu insanlar var.. Bi de bildigimiz hirsizliga yer degistirme demiyolar mi deli oluyorum
Aa o kilit olayi guzelmis, bizimkilerde kilit yasakmis, istedikleri zaman kontrol yapiyolarmis, benim yolladigim bi mektup kaybolmustu bide mektupla ne yapmayi dusunuyosa alan insan, askerimde artik cebinde tasiyo herseyini, oyle boyle 67 gun kaldi ya hic inanamiyorum
Aa o kilit olayi guzelmis, bizimkilerde kilit yasakmis, istedikleri zaman kontrol yapiyolarmis, benim yolladigim bi mektup kaybolmustu bide mektupla ne yapmayi dusunuyosa alan insan, askerimde artik cebinde tasiyo herseyini, oyle boyle 67 gun kaldi ya hic inanamiyorum
mektubu napıcağını gerçekten çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?