Herseyin ust uste gelmesinden nefret ediyorum, askerim grip olmus, mandalina portakal falan al carsi izninde ye bari dedim, kiyamam diyo ki askerde en olunmamasi gereken seyi oldum, gripm hay allah ya elimden bisey gelmiyo ya cok mutsuzum, pazartesi c vitamini falan yollamayi dusunuyorum, revire gitmis, iki agri kesici verip yollamislar, babam asker bide benim, demek ki rutbeli olmayinca askerlere iskence ediyo bu askeriye
aynen canim, askerime esofman aldim bugun, ptt kargoyla yolladim sonrada, umarim eline gecer, havalar sogumaya baslamis, valizindeki esofmani da 'yer degistirmis' sanki giydiginde anlamicak askerim, askerde bile kotu insanlar var.. Bi de bildigimiz hirsizliga yer degistirme demiyolar mi deli oluyorum
bende kargo yaptım askerime tam 10 gün oldu kargo hala ulaşmadı termal içlik aldık oda arkadaşında görmüş istedi -20 ye kadar sıcak tutyomuş üşüuorum deyince hemen yollayadm dayanamadm ama malesef kargo daha ulaşmadı inş salı günü ulaşıcak
inşallah ulaşır canım. bizde görmeye giderken termal içlik götürmüştük. nöbet tutarken çok işe yarıyormuş.
ben geldim kızlaaaaar :)
hoşgeldin canımmm
aynen canım. her yerde öyledir. alttaki hep cefa görür ne yazıkki.
benimde askerim grip olmuştu askeriyede. öksürük şurubu içmişti sürekli. iyi şimdi sanırım.
grip olan çok varmış askeriyede. geçmiş olsun canım. umarım iyi olur.
hoşbulduuk tatlım...
napıyorsunuz bakalım :)
bende kargo yaptım askerime tam 10 gün oldu kargo hala ulaşmadı termal içlik aldık oda arkadaşında görmüş istedi -20 ye kadar sıcak tutyomuş üşüuorum deyince hemen yollayadm dayanamadm ama malesef kargo daha ulaşmadı inş salı günü ulaşıcak
çook teşekkür ederim canım inşallah hemen düzelir, keşke ben hasta olsam, en azından yatıp dinlenirim geçer, onlar öyle değil işte
ben geldim kızlaaaaar :)
benim askerimin birliğinin içinde ptt varmış, bende oraya yolladım daha kolay alır gibi geldi, hemde ondan önce biri alamaz diye düşündüm, inşallah canım ikimizinkide ulaşır:18:
hoşgeldin canımm
hoşbulduk tatlım...
askerin çabucak iyileşir inşallah çoook geçmiş olsun...
ben burdayıııım :))))
senin askerin çorlu ulaşta mı yapıyodu askerliğini öle kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?