341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Herseyin ust uste gelmesinden nefret ediyorum, askerim grip olmus, mandalina portakal falan al carsi izninde ye bari dedim, kiyamam diyo ki askerde en olunmamasi gereken seyi oldum, gripm hay allah ya elimden bisey gelmiyo ya cok mutsuzum, pazartesi c vitamini falan yollamayi dusunuyorum, revire gitmis, iki agri kesici verip yollamislar, babam asker bide benim, demek ki rutbeli olmayinca askerlere iskence ediyo bu askeriye

aynen canım. her yerde öyledir. alttaki hep cefa görür ne yazıkki.
benimde askerim grip olmuştu askeriyede. öksürük şurubu içmişti sürekli. iyi şimdi sanırım.
grip olan çok varmış askeriyede. geçmiş olsun canım. umarım iyi olur.

bende kargo yaptım askerime tam 10 gün oldu kargo hala ulaşmadı termal içlik aldık oda arkadaşında görmüş istedi -20 ye kadar sıcak tutyomuş üşüuorum deyince hemen yollayadm dayanamadm ama malesef kargo daha ulaşmadı inş salı günü ulaşıcak

inşallah ulaşır canım. bizde görmeye giderken termal içlik götürmüştük. nöbet tutarken çok işe yarıyormuş.

inşallah ulaşır canım. bizde görmeye giderken termal içlik götürmüştük. nöbet tutarken çok işe yarıyormuş.

ulaşıcak inş.onun olduğu yere sadece salı günleri teslimat varmış geçtimiz salıda bayramdı benimde gönderirken aklıma gelmedi bakşak kargoyada gitmedm yurtiçi kargonun gene hiç teslimatı yokmuş şuben alsın diyo ben asker diyorum şubeden alsn diyo şubede 30 km uzaklıkta zaten çarşı yook :))

çook teşekkür ederim canım inşallah hemen düzelir, keşke ben hasta olsam, en azından yatıp dinlenirim geçer, onlar öyle değil işte

benim askerimin birliğinin içinde ptt varmış, bende oraya yolladım daha kolay alır gibi geldi, hemde ondan önce biri alamaz diye düşündüm, inşallah canım ikimizinkide ulaşır:18:

çook teşekkür ederim canım inşallah hemen düzelir, keşke ben hasta olsam, en azından yatıp dinlenirim geçer, onlar öyle değil işte

anlıyorum canım seni. aklın onda kalıyor ve endişeleniyorsun doğal olarak ama merak etme orda bi hal çaresine bakarlar. olmassa çarşıya çıktığında alır ilacını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…