341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ya bişey sorcam sizlerin kullandığı ifadleri ben kullanamıyorum yada bilmiyorum...
bir de alt kısımda ekli olan o şey her neyse onu nerden ekleyebilirim:)))
kendimi birden cahil hissettim:)

ya bişey sorcam sizlerin kullandığı ifadleri ben kullanamıyorum yada bilmiyorum...
bir de alt kısımda ekli olan o şey her neyse onu nerden ekleyebilirim:)))
kendimi birden cahil hissettim:)

bu çizelgenin bir adresi vardı tickerlı bilen arkadaş varsa yazsın canım ordan tarif edelim.

Selam kızlar
Şafak:66 Yozgat'a selam yola devam
Bugün askerlerimizi yollayalı tam 3 ay oldu 3 ay önce şu saatlerde salya sümük ağlıyordum Gece 12 arabası ile yolcu etmiştik...

Selam kızlar
Şafak:66 Yozgat'a selam yola devam
Bugün askerlerimizi yollayalı tam 3 ay oldu 3 ay önce şu saatlerde salya sümük ağlıyordum Gece 12 arabası ile yolcu etmiştik...

bende ağlıyordum aynen uykusuz saatler başlamıştı. çok şükür valla. geçmicek dedik ama geçiyoorr...

bende ağlıyordum aynen uykusuz saatler başlamıştı. çok şükür valla. geçmicek dedik ama geçiyoorr...

çok şükür geçiyorr...ya kızlar benim kilo vermem gerek biraz.aşırı kilom yok ama belimi inceltmem gerek bi de biraz kalçalar:) anlarsınız ya..ne de olsa az kaldı ancak toparlanırım:)))

çok şükür geçiyorr...ya kızlar benim kilo vermem gerek biraz.aşırı kilom yok ama belimi inceltmem gerek bi de biraz kalçalar:) anlarsınız ya..ne de olsa az kaldı ancak toparlanırım:)))

kaç kilosun cacnım? boyun kaç? önce bi gerekiyormu ona bakalım.

Canım benim bende askerim gittiğinden beri 6 kilo verdim.... İştah kaybı sebep oldu buna... Ama en iyi yapacağın şey yürüyüş :)) Kalça malça kalmaz birazda yemene dikkat edersen askerin gelene kadar kolayca verirsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…