sağol canımm. evet sesini duydum en azından.
seninki ne oldu? aradımı dün?
merhaba kızlar ben geldim:) nasıl geçti bayramınız? her geçen sene bana daha heyecansız geliyor.eskiden bayramlıktı şekerdi geçiyordu, şimdi hep alışveriişteyim çikolatada var çok şükür büyümek kötü bişeymiş:):)
askerleriniz nasıldı bayramda,bizimkiler rahattı çok şükür hatta çift çarşı yaptılar.bizde baya konuştuk sayılır,öyle işte,bana şafak 67 galiba yol izninden dolayı.ben zonguldağa selamdayım:) hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar ben geldim:) nasıl geçti bayramınız? her geçen sene bana daha heyecansız geliyor.eskiden bayramlıktı şekerdi geçiyordu, şimdi hep alışveriişteyim çikolatada var çok şükür büyümek kötü bişeymiş:):)
askerleriniz nasıldı bayramda,bizimkiler rahattı çok şükür hatta çift çarşı yaptılar.bizde baya konuştuk sayılır,öyle işte,bana şafak 67 galiba yol izninden dolayı.ben zonguldağa selamdayım:) hepinizi öpüyorum
normal terhis tarihi 19uymuş 1gün yol izni 18 , 2gün yol izni 17, 3gün yol izni 16sında gelecekler demekmiş...
benimki yazıcı ya geçen orda hesaplanan bi program varmış saatini bile söylüyor diyor :) onda hesaplamışlar :)))
kızlar o zaman benim askerim 19unda mı terhis olacak şimdi
kızlar o zaman benim askerim 19unda mı terhis olacak şimdi
hoşbulduk kızlar:) plakalardan önce 1 gün farkettiğini anlamamıştım da 18 ocakta gelicek bizimki aramızda 320km var(tabi bizim evden ve tsknın bunu dikkate aldığını düşünmüyorum
Selam kızlar nasılsınız?
Dün gelemedim. Alışverişteydim cok yorulmuştum da yattım hemen :) bugün de askerim carsıdaydı onunla görüştüm. Simdi de bi bakıyım bizim kızlar napıyomus dedim :)
nerdeydi senin askerin canım????
İkametinin bulunduğu yerle askerliğini yaptığı yere göre yol izni düşülcek 19 ocaktan canım :) 800 km den azsa 1; 800-1600 km 2; 1600 km den fazlaysa 3 gün yol izinleri var :) Buna göre askerlerimiz izin kullanmadıysa 16-17-18 ocak terihlerinden birinde yanımızda :)))
kızlar askerim ist.da,evi izmitte.bence 1 gün bile yol izni vermezler bu kadar yakına
hoşgeldin tatlım :)
ooh alışveriş en güzeli :))))
askerinle görüşmene de çook sevindim...
bugün pek sessiz burası...bende açtım ama daha yeni oturdum başına bütün açık durdu ara ara geldim baktım :)
neler aldın bakalım?? :))))
Eveet alısveris yaptım kafamı dagıttım azıcık :) kaban aldım, canta aldım, biraz da kozmetik malzemesi aldm:) Bugün de aşkımla konuşuyodum işte dün izmitte feribot kacırıldı ya onun askeri birligi de izmitle yalova arasında tam onun icin sabaha kadar uyutmamışlar bunları kırmızı alarmda beklemişler baya yogun gecmis dün yani aşkım icin. Allah korusun hepsini..
ayy yazık uykusuz kaldılar demek(
allah korusun hepsini, bi olay çıkmadan dönüp gelsinler inşallah..
bende kaban almak istiyorum kendime yaa şöyle kaşe olanlardan hanım hanımcık bişey :))))
Evet malesef uykusuz kaldılar neyse umarım bi daha yaşanmaz böyle şeyler hiç bi yerde. Ben de tam olarak öyle bi kaban aldım canım:)
ayy çok iyi yapmışsınız çok şık duruyor o kabanlar ben çok beğeniyorum...
bi ara bakıcam inşallah bende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?