341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

vayy hoşgeldiin kaçakk. bi görünüp kayboluyorsun. :)
iyiyiz sen nasılsınn?

canıımmm iyiyim dedim ya bayram gezmesine biraz geç kaldık ananem olunca çıkamamıştık. evde değildim 2 gündür :)) sen nasılsın napıosun

hoşgeldinn...hareketlensin burasıı çok sessiz kaldı

evet canım ya uzuuun bi aradan sonra ilk kez böle aktif gördüm topiğimizi ne güzel valla bu arda kızlar Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers ve Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresinden ticker yapabilirsiniz

ya ben çook üzüldüm ama tuhaf bir şekilde yememde sorun olmadı:)))
kiloda almadım ama gitti günkü gibiyim ama versem iyi olur sanki:))

boyum 1.65-1.70 arası tam bilmiyorum o kısmını:)
kilomda 64....

çok kilolu değilsin canım. balık etlisin.
hareket et.
mesela göbek havalarını aç aynanın karşısına geç günde yarımsaat oyna. ben çok faydasını görmüştüm. 2 ayda tığ gibi olursun :)

aynen öyle balık etliyim:)
hmm bu tam bana göre canım bunu yapmaya çalışacağım:)))
sağol tuçecim..

kızlaar bugun sarjım bitmişti sabahtan evde olmayınca acamadım telefonumu benimki deliye dönmüş meraktan en sonunda annesi babmı aramış beni istedi bende babamdan askeriyeyi aradım artık beni aradığını öğrenince.konuşuoduk tabi arkadaki askerlerde konusup duruolardı benimki "susun laaayyyyn"" diye bağırmazmı aneaaam çavuş oldum diee nasılda komutanmış gibi havasınıda yaptı oleee artık onlarında bi şekilde alıştığına eminim artık endişe etmiorum okadar. benimki askerlikle ilgili hiç bişi anlatmam anı fln anlatmam asla dio da bugun anlatacak çok seyi olduğuna emin oldum

askerlik yapıpta anısını anlatmayan hiç görmedim cnm anlatır bencede:))
benimki de şafak saymakta nedir diyodu ben saymıcam diyodu hatta birgün fazladan yapacam diyodu.
ee ne oldu şafağıda sayıyo..ordan çıkmak için bir günü bırak saatin hesabını yapıyo:))

aynen canım bende öle dedim engelli insanlar bile 1 günlük asker anılarını anlata nlata biteremiolarda sen mi anlatmıcan anlatırsın bi ömür babamlar gibi sende merak etme dedim :))

benimkide giderken çok seviniyordu.
ohh ben dinlenmeye gidiyorum diyordu.
bugün 36 saat uyumamış. dinlenmeyi görüyor orda.
şimdi her gün şafak sayıyor tabikiii.

benimkide giderken çok seviniyordu.
ohh ben dinlenmeye gidiyorum diyordu.
bugün 36 saat uyumamış. dinlenmeyi görüyor orda.
şimdi her gün şafak sayıyor tabikiii.

seninkiyle benimkinin mantık aynı heralde tuğce oda bana kısa dönemlere karışmazlarmış boş dururlarmış yata yata bitermiş die konuşup duruodu askerliğin ilk günleri yaklasıp gercek duyumları almaya başladıkça o sözleri bu kez ben ona soluodum teselli ediyim die :))

bizimkiler benziyor zaten canım.
neler yaptın bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…