341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

hehehe iyi yapmışsın :)
bende geçen akşam bişeyler bakayım dedim bi çanta aldım eve geldim...
hiiiç içimden gelmedi mağazaları gezmek, hep askerimle yapardık alışveriş zor geldi ondan....

güle güle kullan tatlım:) Allah sağlıklı mutlu günler de giymeyi nasip etsin...

hehehe iyi yapmışsın :)
bende geçen akşam bişeyler bakayım dedim bi çanta aldım eve geldim...
hiiiç içimden gelmedi mağazaları gezmek, hep askerimle yapardık alışveriş zor geldi ondan....

Sorma canım yaa. Biz de hep, dün gittiğim alışveriş merkezinin önünde buluşurduk dün gittim içim bi garip oldu bi de bi çift gördüm orda sarılıyolar falan nasıl gözlerim doldu offff bazen günler hiç geçmiycekmiş gibi geliyo (

Son düzenleme:

ben çift görünce yolumu değiştiriyorum, olmadı kafamı çeviriyorum başka tarafa...çok zoruma gidiyor çünkü (((
bana da geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor, geçecek, geçmeliiiiii

ben çift görünce yolumu değiştiriyorum, olmadı kafamı çeviriyorum başka tarafa...çok zoruma gidiyor çünkü (((
bana da geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor, geçecek, geçmeliiiiii

Evet geçmeli. Ama işte bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum aşkım teselli ediyo beni sanki askerde olan benim :)

iyiyim canım sen nasılsın bakalım..eveeett çok şükür iki kez duydum sesini kule de nöbetteydi aradı konustuk. çook soğukmuş içim acıdı gerçekten(

iyim bende canm..benm askerimde sivasta kar varmış çok soğuk diyo bugunde komutan bişi için çıkartmış dışarı oda 5 dk görmek için nete geldi 5 dk olsada gördüm çok şükür...askeri kıyafetleydi senin askerin nerde canım

sivasta çok soğuk olur cnm Allah yardımcıları olsun. bilir misin "soğuk"a sormuşlar nerelisin diye.demiş ki:
erzurumluyum ama sivasta oturuyorum :)
benim askerim adıyaman da cnm..

sivasta çok soğuk olur cnm Allah yardımcıları olsun. bilir misin "soğuk"a sormuşlar nerelisin diye.demiş ki:
erzurumluyum ama sivasta oturuyorum :)
benim askerim adıyaman da cnm..

güzelmiişş ama üşüyo canm benm yaa kargo yaptm yolladm bende termal içlik kazak havlu çoraplar ama daha ulaşmadı 13 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…