Evet şık duruyo canım hem de zarif oluyo elbiseyle çizmeyle falan özellikle de.. Güzel bi de çanta aldım onun için :) Bi de çizme alcaktım da istediğim gibi bi şey bulamadım.
Amaan işte aşkım yokken alışverişe verdim kendimi :))
Evet şık duruyo canım hem de zarif oluyo elbiseyle çizmeyle falan özellikle de.. Güzel bi de çanta aldım onun için :) Bi de çizme alcaktım da istediğim gibi bi şey bulamadım.
Amaan işte aşkım yokken alışverişe verdim kendimi :))
hehehe iyi yapmışsın :)
bende geçen akşam bişeyler bakayım dedim bi çanta aldım eve geldim...
hiiiç içimden gelmedi mağazaları gezmek, hep askerimle yapardık alışveriş zor geldi ondan....
güle güle kullan tatlım:) Allah sağlıklı mutlu günler de giymeyi nasip etsin...
Sorma canım yaa. Biz de hep, dün gittiğim alışveriş merkezinin önünde buluşurduk dün gittim içim bi garip oldu bi de bi çift gördüm orda sarılıyolar falan nasıl gözlerim doldu offff bazen günler hiç geçmiycekmiş gibi geliyo(
ben çift görünce yolumu değiştiriyorum, olmadı kafamı çeviriyorum başka tarafa...çok zoruma gidiyor çünkü(((
bana da geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor, geçecek, geçmeliiiiii
slm kızlarr nasılsınız bakalımm nasıl geçti gününüz umarım askerlerinizin sesini duymuşsunnuzdur
slm kızlarr nasılsınız bakalımm nasıl geçti gününüz umarım askerlerinizin sesini duymuşsunnuzdur
iyiyim canım sen nasılsın bakalım..eveeett çok şükür iki kez duydum sesini kule de nöbetteydi aradı konustuk. çook soğukmuş içim acıdı gerçekten(
Selam canım. Ben bugün internette konuştum askerimle çarşıdaydı. Sen nasılsın, nasıl geçti günün?
iyi sayılır 5 dk olsada nette gördm askerimi mutlu oldum tabii
iyim bende canm..benm askerimde sivasta kar varmış çok soğuk diyo bugunde komutan bişi için çıkartmış dışarı oda 5 dk görmek için nete geldi 5 dk olsada gördüm çok şükür...askeri kıyafetleydi senin askerin nerde canım
hoşgeldin canım, malesef hasta benimki duydum sesini azıcık, sagolsun bi komutanı ilaç vermiş, toparlanmaya çalışıyo
sivasta çok soğuk olur cnm Allah yardımcıları olsun. bilir misin "soğuk"a sormuşlar nerelisin diye.demiş ki:
erzurumluyum ama sivasta oturuyorum :)
benim askerim adıyaman da cnm..
güzelmiişş ama üşüyo canm benm yaa kargo yaptm yolladm bende termal içlik kazak havlu çoraplar ama daha ulaşmadı 13 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?