güzelmiişş ama üşüyo canm benm yaa kargo yaptm yolladm bende termal içlik kazak havlu çoraplar ama daha ulaşmadı 13 gün oldu
hadi yaaa neden o kadar uzun sürdü ki..nerden yolladın ki...
o kadar geçmi gidiyormuş kargo sivasa...yoksa askeriyeden dolayı mı o kadar geç kalmış????
ya ben askerim ilçede o ilçede de şubeleri yok kargoların yurtiçi kargoya sordum o ilçeye adrese teslimat hiç yapmıyo mng de sadece salı günleri yapıyomuş bende ondan yolladm ve geçtimiz salı bayramdı yollarken hiç aklıma gelmedi bayrm olduğu bu salı gidicek inşş..
ya ben askerim ilçede o ilçede de şubeleri yok kargoların yurtiçi kargoya sordum o ilçeye adrese teslimat hiç yapmıyo mng de sadece salı günleri yapıyomuş bende ondan yolladm ve geçtimiz salı bayramdı yollarken hiç aklıma gelmedi bayrm olduğu bu salı gidicek inşş..
bide reklam yaparlar türkiyenin heryerine çalışıyoruz diye yalancılar....salı gitsin de bari üşümesin artık askerin...
Disardayim canlarim.
Safagimizz 65... Van'a selam yola devamm...
Disardayim canlarim.
Disardayim canlarim.
Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere iyi geceler hepinizeee
Hoşgeldin canım.. Evet biz de attırdık şafağımızı sen yokken :) 60lar da bitmek üzere artık yarıladık. Nasılsın görüşmeyeli?
gece gezmesi he seni seniii :)))))
hoşgeldin canm bugun de attı şafağımız
Bu gece kimsecikler yok buralardaTuğçecim sen zaten daimi burdasın :))) Senin 2 saat bile ortadan kaybolman hemen belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?