341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet canımm ben demirbaş oldum bu topikte. bırakamıyorum sizi. :):)
halbuki bugün cumartesi ama herkes erkenden ortadan kaybolmuş.

Valla yoktu bugün kimsecikler herkes ya gezio yada hasta yatıo... Bende bi ara 335. kd. Sayfasını ziyaret ettim :)) Bizden 1 sene önce askerlerini gönderen kızların son günlerini nasıl geçirdiğine baktım :))) Okuman lazım ya son bir hafta hepsi bakıma girmiş solaryumundan tutta ne ararsan Sonra 16 ocaktan itibaren kavuşmalar başlıyor.... İnşallah bizde görcez o günleri

Son düzenleme:

hahaha. solaryummu abartmışlar azcık.
ben girsem girsem anca kuaföre girerim.

O 9'lari 8'leri gorucez mi ya ruya gibi simdilik =))
Bende bu topigin ilk sayfalarina takildim, ben en basindan beri yoktum, okudukca aa bende boyle hissetmistim,bunu dusunmustum falan diye eskilere gidiyorumm=) yoksa gecmicek gibi geliyo hemen daha kotu gunleri hatirlayip sakinlestiriyorum kendimi..

İnşallah görcez canım Biticek bu hasret... 3 ay geçti ama 3 asırmış gibi geliyor bana...

İnşallah görcez canım Biticek bu hasret... 3 ay geçti ama 3 asırmış gibi geliyor bana...

biz gün saydığımız için ve zaman geçsin diye beklediğimiz için geçmek bilmiyor. ve bize çok uzun geliyor.
ben ilk habire askerime soruyordum gerçekten geçicekmi diye?
ama en zevkli kısımlara geldik.

biz gün saydığımız için ve zaman geçsin diye beklediğimiz için geçmek bilmiyor. ve bize çok uzun geliyor.
ben ilk habire askerime soruyordum gerçekten geçicekmi diye?
ama en zevkli kısımlara geldik.

Bir şekilde geçiyor... Zaman bu geçmeye mahkum... Plakalar zevkli birde hemencecik geçiverse çok güzel olucak :))) Ben plakalara bu l Plakalar linkten bakıyorum. 5 sütunu görünce gözümde büyüyor... Yarın hayırlısıyla bir sütun bitecek... Darısı diğer sütunların başına

Son düzenleme:
Bende cok fazla gerginlik var ya, dun annemle tartistik mesela, az kaldi 2 ay yipratma kendini falan dedi bi bagirdim kadina sonra cok pisman oldum tabi gonlunu aldim ama, az kalmis falan diyolar ya sinir oluyorum dediginiz gibi 3 ay 3 asir gibi gecti o 2 ay oyle bi buyuyo ki gozumde

Bizi bizden başka kimse anlayamaz... Anlamaya çalışsalarda olmuyor... Birçok insana göre kısa dönem oh ne güzel diolar... 2 ay kaldı az kaldı diyorlar... Ama o 2 ay bizim gözümüzde öyle büyüyorki... İster istemez çevremizdeki insanlara tepki verebiliyoruz...

aaa nasıl bakarsanız öyle olurr kızlarr.
az kaldıı bitiyorr diceksinizz. 158 le başladık 65 kaldıı. baya yol katetmişizzz.

Kesinliklee kimse yasamadan anlayamiyo, simdi bende kiziyorum kendime uzun donem sevgilisi giden arkadaslarima az kalmis falan derdim nasil kizmislardir bana =))
Yine de cok sukur oyle boyle bitiriyoruz bazen gergin bazen cok mutlu cok neseli, kafayi yemeden gelicekler insallah, o zaman herseye degiceek iste =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…