geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. :94:
Benimde yaklasti hassas gunum bi kac gun kaldi :) gerginligim ondan evet, bende hic yememde tereyagli baklava cekti bu sabah canim, sabah sabah kahvaltidan once tatli yedim :)
Sagol tatlım. Aşkım gitti boyle hasta oldum iste...
ooo kızlarr hepinizz gidicisinizz valla. şimdi beraber olsak tatlı partisi yapardık pijamalarımızla.
O zaman ben de kahvaltida sendeyiimmm :))))
ooo kızlarr hepinizz gidicisinizz valla. şimdi beraber olsak tatlı partisi yapardık pijamalarımızla.
hasta olmakk yokkk...
askerin gelince seni dipçik gibi ayakta görmelii.
Gel canım gelTatlının yanında ne istersen yaparım Ayıptır söylemesi yemek konusunda hamaratımdır
Valla aslında ne güzel olur bi gün toplansakTuğçecim sende izmirdeydin yanlış hatırlamıosam:) Merve de izmirdeydi ama aydında okuodu galiba :)) Başka kimler varki izmirde olan... Bigün toplaşalım ne güsel olur
Ooo tamam o zaman geliyorum :)) simdi binsem öglene anca gelirim heralde :))
Valla aslında ne güzel olur bi gün toplansakTuğçecim sende izmirdeydin yanlış hatırlamıosam:) Merve de izmirdeydi ama aydında okuodu galiba :)) Başka kimler varki izmirde olan... Bigün toplaşalım ne güsel olur
Benim askerim izmirde bende gelirim hem onu gormus olurum, hem sizinle bulusurumm
Benim askerim izmirde bende gelirim hem onu gormus olurum, hem sizinle bulusurumm
ben izmirdeyim canım. merve aydında okuyor olabilir. bi gün birbirimizi görebilsek güzel olurdu gerçekten. :)
ayyy süperr. askerin gaziemirdeydi canım yanlış hatırlamıyorsam.
ne güzel olurdu bi kordon boyu yapardık artık. :)
Süper olurİzmirde nerde askerin canım ?
Ohh herkes toplandi izmirde.. Ankarada olanlar napcak amaaa kıskandım bak simdi beenn :)
Valla kapım açık canımHer zaman beklerim
Canim bende ankarada yasiyorum :) ankarada da toplanirizzOhh herkes toplandi izmirde.. Ankarada olanlar napcak amaaa kıskandım bak simdi beenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?