istanbuuuuuul
askerinde istanbulda mı yapıyo
evet,aynı şehirdeyiz derken askerliğini kastetmiştim.askerlik dışında ist.da değil aslında
Bugun aramadi askerim, hastaydi bide iyice merak ettim :s hergun 12'de arardi oysaki
bugün yoğunluk var heralde askeriyelerde çoğumuzun ya geç aramış yada aramamış ama sıkmayın canınızı kızlar
benimki denetlemeye hazırlanıyordur. yarın başlıcak. akşam bi ümit arar belki.
yok cnm olur mu öyle şey düşünme öyle kötü şeyler Allah korusun onları.Allah a emanet hepsi bişey olmaz inşallah...
amin cnm ararlar inşallah.. askerin nerdeydi ki senin?
Izmirde askerim canim, cok sukur aradi, temizlik yapmislar butun gun, sen hastasin dinlen diyen olmamis malesef :))
Bitmiyor resmen,, geçmio günler. gözümü bi kapasam bi açsam ocak'ın 17'si gelmiş olsa.. 81 den sonra çabuk geçer dedim ama öyle olmadı. sanki gideli 3 ay değil 3 yıl oldu ya. offf off
gözün aydın canm.yazık hasta hasta temizlik yaptırmışlar
kendini nasıl hissediyormuş canım? daha iyimiymiş biraz askerin?
Cok sukur daha iyiymis, sesi de cikiyodu bu sefer, dun bi komutani ilac vermisti sagolsun, demek ki bugun ki temizlik icin vermis ilaci iyilessinde yardim etsin diye =)))
çok yoruolar askerlerimizi ya kıyamıyorum resmenne zaman konuşsak şu kadar kilometre koştuk bu kadar şınav çektik fln.. sağolsun komutanları da sert biraz, yapamayanları aşağılıyormuş. telefon da kullanamadı komutan korkusundan.. geçmiyor günleeer yani
geldim kızlaaar...
benim askerimde aramadı bugün...ben de arar uzun uzun konuşuruz nasılsa bugün pazar çok işi olmaz diye düşünüyordum ama daha sesi çıkmadı....
Hoşgeldin canımm... bugün hepsinin işi varmış anlaşılan. belki akşam ararlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?