askerim aradıııı :)))
bugün çavuş rütbelerini diktirmiş terziye...
çavuş oldum ya bi havalandım görmen lazım diyor deli :))))
inşallah sizinkilerde arar kızlaaaar...
selam kızlarrrrBugün baya bi yoğun olmuş burası
Ohh evime gelebildim çok şükür. Dışarda dondurucu bi soğuk var resmenHemen geldim evime bilgisayarımı açtım nescafemi de aldım muhabbete hazırım :126:
vAYY. HOŞGELDİNNN CANIMMM...
Merhaba canım hoşbuldummNapıyosun?
yatağıma yayıldım, laptopumu açtım. hem tv ye bakıyorum, hem sana yazıyorum hem de facebookta sims social oynuyorum. :):)
Ben de facebookta oyun oynuyorum bi yandan
Bi yandan da telefon yanımda ona bakıp duruyorum
Sen ne yapıyorsun canım?
askerinle konuştun mu?
aaaa sims social oyanasan komşu olurdukk.
Konuşamadım bugün canım malesef. Ama dün demişti yarın baya yoğun olucam arayamayabilirim diye. Ama ben gene de bekliyorum belki arar.
Bi kere oynayım dedim de onu pek sarmadı beni ben de vazgeçtim :))
benimkide aradı 3 dk anca konuştuk canım. yoğunlarmış.
aslında komşu çok olduktan sonra zevkli oyun. görevler veriliyor onları yaptıkça level açılıyor. :)
evet dalmışım bi an canım.
Hmm o zaman bakarım bi ara gene o oyuna :) Ben şimdi gardens of time diye bi oyun var ona taktım kafayı o da güzelmiş :)
Ben daha beklemedeyim ama bu saatten sonra arar mı onu da bilemiyorumBazen arkadaşlarının cep telefonundan arıyo bu saatlerde.
gardens of time da amaç ne canım? biri bana arkadaşlık isteği göndermiş te bilmiyorum nasıl?
Değişik ama güzel bi oyun canım bence. Kayıp eşyalar falan oluyo onları buluyosun sonra kendi bahçen var oraya eserler, süs eşyaları vs. dikiyosun. İtibarın artıyo :)) Ben de daha bi iki gün oldu oynamaya başlayalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?