341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

simsten sıkılınca onu değerlendirebilirim canım. :)
ne yemekler yaptın bugün anneannene bakalım?

Aslında o bize yaptı ben de yardımcı oldum ona :) Çerkez tavuğu yaptık, ananem tarafı çerkez de çok güzel yapar bunu Sarma, mantı, patlıcan yemeği yaptık :) Bi de et kavurma yaptı ama ben et yemediğim için o beni ilgilendirmedi pek :)) Bana tatlı olsuuunnn

vayy döktürmüşsünüz canım. ağzım sulandıı.
hepsinede bayılırım doğrusuu.

vayy döktürmüşsünüz canım. ağzım sulandıı.
hepsinede bayılırım doğrusuu.

Gel sana da yapalım canım :))

Aşkımla konuştum ohhh çok şükür yarım saat konuştuk uzun uzun bi konuşamamıştık ne zamandır Offf çok özledim yaa geçer mi şu günler hemen :2:

Her konuşmadan sonra böyle oluyorum yaaa Şu telefonu kapatmayı hiiiiiç istemiyorum

Gel sana da yapalım canım :))

Aşkımla konuştum ohhh çok şükür yarım saat konuştuk uzun uzun bi konuşamamıştık ne zamandır Offf çok özledim yaa geçer mi şu günler hemen :2:

yediklerinizi duyunca atlayıp gelesim geldi valla
Çok şükür canımm. ne yapıyormuş askerin? nasılmış?
Benimki de aradı tekrar. kısa konuşmuştuk yaa.
ahh ahh.

çok sevindm canm bunca zaman sonra uzun uzun konuşmuşsunuz bende hiç kapatmak istemiyorum konuşurken hep araya bişiler sokuşturmaya çalışıyorum bişiler soruyorum...

Ben de o aramadan önce şöyle diyim böyle diyim diyorum kendi kendime ama o aradığında ne diyeceğimi unutuyorum heyecandan sus pus kalıyorum sonraa..

bu akşam bi akrabalara gittim onların evin yanında askeri misafirhane var askerde nöbet tutuyo tam o sırada askerim aradı diyorm askeriyenin önünden geçiyorum bi asker var nöbet tutuyo senin gibi hemen gözümün önüne aşkım geldii (

yediklerinizi duyunca atlayıp gelesim geldi valla
Çok şükür canımm. ne yapıyormuş askerin? nasılmış?
Benimki de aradı tekrar. kısa konuşmuştuk yaa.
ahh ahh.

Bugün giriş kapısında görevliymiş. Normalde orda olmuyo da bi arkadaşı hastalanmış onun yerine geçmiş. Bugün de askeriyenin bi memurluk sınavı mı bi şeyi varmış onun için aday memur bayanlar gelmiş orda misafirhanede kalmaya. Kimseyi bulamamışlar bula bula benimkini bulmuşlar bu bayanları misafirhanelerine sen götürceksin diye bütün gün onlarla uğraştım dedi. Yaaaa sinir oldum. Neden sen götürüyosun dedim ee napıyım astsubay dedi karşı mı geliyim diyo geel banane dedim :) Kıskanma aşkım valla kafamı çevirip bakmadım bile yemin ederim dedi benim gözüm senden başkasını nasıl görsün dedi Hatta ordaki askerler özellikle de uzun dönemler bu kızları görünce tabi gözleri yuvalarından fırlamış askeriyede kız görünce şaşırmışlar :) Benim askerim de yazıcı ya nöbetleri yazıyo abi diyolarmış bizi misafirhanenin karşısındaki kuleye yaz. Benim aşkım da kızmış sizin kızkardeşleriniz yok mu onlara böyle yapılsa hoşunuza gider mi, hiçbirinizi yazmıycam oraya demiş. Aferin sana dedim Aslında daha çok konuşcaktık da çok fena rüzgar esiyodu, dondum aşkım dedi, ben de üşüme hadi sonra konuşuruz git ısın hasta falan olmadan dedim. Buna da şükür..

benm o an geliyo bişiler aklıma sırf kapayalam biraz daha sesini duyayım die bişiler sormaya çalışıyorum iştee

Ben de bazen hemen kapamasın diye o an aklıma ne gelirse ortaya atıveriyorum saçma oluyo bazen ama napıyım saçma da olsa o konuşsun ben dinleyim yeter

Ayy evet ben de aşkım askere gittikten sonra nöbet tutan askerleri gördükçe hep o geldi gözümün önüne. Gerçi benimki nöbet tutmuyo ama olsun asker sonuçta :)

Şükür canım buna da...
iyi aferinn güzel davrannmışş. beğendimm.

Evettt geldik bir günün daha sonunaa...
Şafakk 64... Uşak'a selamm yolumuza devamm kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…