simsten sıkılınca onu değerlendirebilirim canım. :)
ne yemekler yaptın bugün anneannene bakalım?
Aslında o bize yaptı ben de yardımcı oldum ona :) Çerkez tavuğu yaptık, ananem tarafı çerkez de çok güzel yapar bunuSarma, mantı, patlıcan yemeği yaptık :) Bi de et kavurma yaptı ama ben et yemediğim için o beni ilgilendirmedi pek :)) Bana tatlı olsuuunnn
vayy döktürmüşsünüz canım. ağzım sulandıı.
hepsinede bayılırım doğrusuu.
Her konuşmadan sonra böyle oluyorum yaaaŞu telefonu kapatmayı hiiiiiç istemiyorum
Gel sana da yapalım canım :))
Aşkımla konuştum ohhh çok şükür yarım saat konuştuk uzun uzun bi konuşamamıştık ne zamandırOfff çok özledim yaa geçer mi şu günler hemen :2:
çok sevindm canm bunca zaman sonra uzun uzun konuşmuşsunuz bende hiç kapatmak istemiyorum konuşurken hep araya bişiler sokuşturmaya çalışıyorum bişiler soruyorum...
Ben de o aramadan önce şöyle diyim böyle diyim diyorum kendi kendime ama o aradığında ne diyeceğimi unutuyorum heyecandan sus pus kalıyorum sonraa..
yediklerinizi duyunca atlayıp gelesim geldi valla
Çok şükür canımm. ne yapıyormuş askerin? nasılmış?
Benimki de aradı tekrar. kısa konuşmuştuk yaa.
ahh ahh.
benm o an geliyo bişiler aklıma sırf kapayalam biraz daha sesini duyayım die bişiler sormaya çalışıyorum iştee
bu akşam bi akrabalara gittim onların evin yanında askeri misafirhane var askerde nöbet tutuyo tam o sırada askerim aradı diyorm askeriyenin önünden geçiyorum bi asker var nöbet tutuyo senin gibi hemen gözümün önüne aşkım geldii(
Bugün giriş kapısında görevliymiş. Normalde orda olmuyo da bi arkadaşı hastalanmış onun yerine geçmiş. Bugün de askeriyenin bi memurluk sınavı mı bi şeyi varmış onun için aday memur bayanlar gelmiş orda misafirhanede kalmaya. Kimseyi bulamamışlar bula bula benimkini bulmuşlar bu bayanları misafirhanelerine sen götürceksin diye bütün gün onlarla uğraştım dedi. Yaaaa sinir oldum. Neden sen götürüyosun dedim ee napıyım astsubay dedi karşı mı geliyim diyo geel banane dedim :) Kıskanma aşkım valla kafamı çevirip bakmadım bile yemin ederim dedi benim gözüm senden başkasını nasıl görsün dediHatta ordaki askerler özellikle de uzun dönemler bu kızları görünce tabi gözleri yuvalarından fırlamış askeriyede kız görünce şaşırmışlar :) Benim askerim de yazıcı ya nöbetleri yazıyo abi diyolarmış bizi misafirhanenin karşısındaki kuleye yaz. Benim aşkım da kızmış sizin kızkardeşleriniz yok mu onlara böyle yapılsa hoşunuza gider mi, hiçbirinizi yazmıycam oraya demiş. Aferin sana dedim Aslında daha çok konuşcaktık da çok fena rüzgar esiyodu, dondum aşkım dedi, ben de üşüme hadi sonra konuşuruz git ısın hasta falan olmadan dedim. Buna da şükür..
Şükür canım buna da...
iyi aferinn güzel davrannmışş. beğendimm.
Evettt geldik bir günün daha sonunaa...
Şafakk 64... Uşak'a selamm yolumuza devamm kızlarr...
Eveet Uşak'a selamlaarrr60lar bitin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?