341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yokk ben almıyım alanada mani olmıyımm. iyi izliyebiliyorsunuz valla. askerimlede olsa izliyemem doğrusuu.

Bende çok korkarım ama askerimde korku-gerilim izlemeye bayılır... En çokta film bittikten sonra ben korktuğumdan beni korkutmaya bayılır Beni kalpten götürmeye niyeti var heralde

bütün gün ne yaptın kız? pudingten sonra yemek mi yaptın? :)

puding ziyafetinden sonra askerimle konuştum sonra bugün bornovada pazar vardı bilirsin belki çarşamba ve pazar günleri kuruluyor; işte pazara çıktım mutfak alışverişi yaptım sonra eve geldim dediğin gibi yemek yaptım Sonra umutsuz ev kadınları ve behzat ç. yi izldim şimdide yatmadan bi sigara yaktım buraya yazıp duruom

ooo çok hamaratsın canımm. ben sizin yanınızda çok cahil kaldımm.

Paranormal activity Ben 1 ve 2 sini aşkımla izledim 3 çıktı izleyemiorum çünkü 1-2 yi izledikten sonra 1 hafta tek başıma tualete bile gidemedim

Ben tam bi korku filmi manyağıyımdır. İzledim canım paranormal activityi ama çok da korkmadım yani sadece o akşam biraz geridim diyelim

tugceeee seni ziyarete geldim uzun dönem kabul ediyor musunuz aranıza ah bu zavallı ben
nasılsın canım, bu arada tanıdıgım tanımadıgım herkese iyi geceler

tuvalete gitmişken süriyim dedim.
evde otura otura bakımsızlaşmış gibi hissediyorumm.

Haklısın valla. Evde oturuyorum boş boş nasılsa diye ben de bazen hiç kendime bakmıyorum. Anca düğün, bayram falan olcak da öyle. Amaaan nasıl olsa askerlerimiz yok kime güzel gözükcez evin içinde

tugceeee seni ziyarete geldim uzun dönem kabul ediyor musunuz aranıza ah bu zavallı ben

Hoşgeldin canım.. Uzun dönem kısa dönem ne farkeder hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.

Hoşgeldin canım.. Uzun dönem kısa dönem ne farkeder hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.

ayy sağol canım, ne bileyim yazdım öyle
haklısın malesef hepimiz aynı seyleri yasıyoruz, ama bizim 6 aylık olmus olsaydı 9 gün sonra bitiyordu uzun olarak 9 ay daha ekliyorum
neden 2 senelikler 15 yapıyor ki ömrümüzden en güzel zamanları calıyorlar

tickerlarınızı yirim ya

buyur gelll. hoşgeldinn canımm...
iyiyim şükürr. gece kuşu olarak sabahlıyorum.
sen nasılsınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…