yokk ben almıyım alanada mani olmıyımm. iyi izliyebiliyorsunuz valla. askerimlede olsa izliyemem doğrusuu.
deryacımm senin neden uykun kaçtı?
dün de gözdenin uykusu kaçıp gelmişti. bir bir dökülüyorsunuz.
bütün gün ne yaptın kız? pudingten sonra yemek mi yaptın? :)
Neyse kızlar artık göz kapaklarıma filler oturmaya başladıYarın görüşürüz size bol muhabbetler
puding ziyafetinden sonra askerimle konuştum sonra bugün bornovada pazar vardı bilirsin belki çarşamba ve pazar günleri kuruluyor; işte pazara çıktım mutfak alışverişi yaptım sonra eve geldim dediğin gibi yemek yaptımSonra umutsuz ev kadınları ve behzat ç. yi izldim şimdide yatmadan bi sigara yaktım buraya yazıp duruom
Neyse kızlar artık göz kapaklarıma filler oturmaya başladıYarın görüşürüz size bol muhabbetler
içim daraldı geldim dedim kimsecikler ilgilenmiyo bu kızcağızla yaa(((
Paranormal activityBen 1 ve 2 sini aşkımla izledim 3 çıktı izleyemiorum çünkü 1-2 yi izledikten sonra 1 hafta tek başıma tualete bile gidemedim
oo maşallah. korkusuzsun
ben izliyemem hiç öyle şeyler. beni ancak romantik komedi filmleri paklar.
Tuğçecim sen burda mısın hala
Banyoda göz altıma krem sürüyordum canım.
geldimm...
Ooo çok bakımlısın canım :)
tuvalete gitmişken süriyim dedim.
evde otura otura bakımsızlaşmış gibi hissediyorumm.
tugceeee seni ziyarete geldimuzun dönem kabul ediyor musunuz aranıza ah bu zavallı ben
nasılsın canım, bu arada tanıdıgım tanımadıgım herkese iyi geceler
Hoşgeldin canım.. Uzun dönem kısa dönem ne farkeder hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.
tugceeee seni ziyarete geldimuzun dönem kabul ediyor musunuz aranıza ah bu zavallı ben
nasılsın canım, bu arada tanıdıgım tanımadıgım herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?