341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyiyim tatlım bende saolasın. donuyorum yalnız hava buz gibi oldu konyada. balkona çıkmaya korkuom valla :))

oowww konya karasal iklim bi de kuru soğuğu vardır. çıkma yavrum sende bi yere. sıcak yuvanda otur.
bugün sabah askerim uyandırdı beni 12:30 ta.
sen daha uyuyormusun diyoo. hee sabah 5 te yattım dedim. neden dedi??
ee dedim sensiz uyanıp ne yapçamm.
senin tek işin beni beklemek şimdi demi diyorr. ee öyle dedimm. :)
gelicem az kaldı diyoo.
seninki ne yapıyormuş?

napsın canım geçen gece nöbet tutmuş herkese gece yazıp kendine yazmasa olmaz zaten psikopat dolu bacaklarımı hissetmedim dondum resmen dio konyanın soğuğunda üşümem diyen beni ısıtan insan bacaklarımı hissetmedim dio kırklareli doğu gibi baya soğuk demekki. baya da canı sıkkındı bayaa sıkılmış artık zor dayanıo şeytan dio izin kullan git gör dio"" dedi oda ama az kaldı 2 ay inş...

hepsi dönem dönem isyan ediyorlar canım.
biraz dişlerini sıkçaklar artık. yüzde 60 ını bitirdikk.
yazıkk Allah güç versinn hepsinee.

hepsi dönem dönem isyan ediyorlar canım.
biraz dişlerini sıkçaklar artık. yüzde 60 ını bitirdikk.
yazıkk Allah güç versinn hepsinee.

öle tatlım ya kış gelmesini hiç bukadar istediğimi hatta istediğimi hatırlamıyorum gelsin artık askerlerimizle birlikte gelsin artık. sen neler yapıosun bakalım nasıl gidio

öle tatlım ya kış gelmesini hiç bukadar istediğimi hatta istediğimi hatırlamıyorum gelsin artık askerlerimizle birlikte gelsin artık. sen neler yapıosun bakalım nasıl gidio

Ben herzaman kışı sevmişimdir canım.aralıkta doğduğumdan olabilir. şimdi daha çok seviyorum tabi. :) çünkü kış onu bana getiricek...
evdeyim canımm. oturuyorum 2 gündürr.

Selaam kizlaar, cook mutluyuum cuma gunu yolladigim kargo bugun gitmis, askim usumucek artik, hastaligida gecmiss baya, sesi cok iyi geliyoduu
Sizin askerlerinizde cok iyidir insallah :)))

ikiniz aynı anda merhaba demişsiniz dilekçim ve gözdecim
dilekçim 36 saatlik uykusuzluktan sonra kendini toplamışsındır tabiki. :)
ne ediyorsunuz bakalım sıcak yuvanızda?

Selaam kizlaar, cook mutluyuum cuma gunu yolladigim kargo bugun gitmis, askim usumucek artik, hastaligida gecmiss baya, sesi cok iyi geliyoduu
Sizin askerlerinizde cok iyidir insallah :)))

ohh çok güzell canımm... sıcak sıcak giyinsin oralarda.
ben öğlen konuştum. denetleme başlıcaktı işte. iyiymiş şükürr.

ikiniz aynı anda merhaba demişsiniz dilekçim ve gözdecim
dilekçim 36 saatlik uykusuzluktan sonra kendini toplamışsındır tabiki. :)
ne ediyorsunuz bakalım sıcak yuvanızda?

Sıcak değil kıssss hava soğuk elektrik sobası kendini ısıtmakla meşgul Valla duştan sonra aynaya baktım kaş bıyık almış başını gidio onlara giriştim canım Sen napıorsun ??

Sıcak değil kıssss hava soğuk elektrik sobası kendini ısıtmakla meşgul Valla duştan sonra aynaya baktım kaş bıyık almış başını gidio onlara giriştim canım Sen napıorsun ??

benimde kaş bıyık aldı başını gidiyo. kaşlarımın şekli kaçtı. zaten şekle girmekte zorlanırlar herzaman.
nescafe içtimm. oturuyorum canımm. :126:

Son düzenleme:
benimde kaş bıyık aldı başını gidiyo. kaşlarımın şekli kaçtı. zaten şekle girmekte zorlanırlar herzaman.
nescafe içtimm. oturuyorum canımm. :126:

Afiyet olsun şekerim valla sende bir giriş istersen Askerlerimiz yok ama olsun yine de kendimizi güzel hissedelim :)) Zaten az kaldı... 60'larıda yedik sayılır

M-E-R-H-A-B-A kızlar ben geldimm.........uzun zamandır bakamadım buralara ....eşim geldi bayramda izin aldı....baya meşguldum anlıyacağınız... bebişim 6. ay aşılarını oldu ateşlendi vs.. ancak telaşelerim bitti... bBİZİM ŞAFAK 70 .... SİZ NASILSNIZ İYİCE AZALDI KIZLAR vuslat yakındır...

H-O-Ş-G-E-L-D-İ-N canım Uzun zamandır yoktun evet.. Çok geçmiş olsun canım. Bizimde şafak 64 :)) Az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…