341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Haklısın valla. Evde oturuyorum boş boş nasılsa diye ben de bazen hiç kendime bakmıyorum. Anca düğün, bayram falan olcak da öyle. Amaaan nasıl olsa askerlerimiz yok kime güzel gözükcez evin içinde

aynaya bakıyom ay sivilcem çıkmış ayy kaşlarım çıkmışş... amann ne yapıyım.

Valla sizi tebrik ediyorum ben askerime de diyorum sen uzun dönem yapsan ben kafayı yerdim heralde diye Allah size ve askerlerinize sabır versin inşallah çabucak geçer zaman. Sen hangi şehirdesin canım askerin nerde?

buyur gelll. hoşgeldinn canımm...
iyiyim şükürr. gece kuşu olarak sabahlıyorum.
sen nasılsınn?

Hoş gördüm canım ..
Bizimde 4te nöbet var oyalanıyorum Nöbetlerde konusmak en sevdiğim eylemlerden biri zaman hemen geçiyor paşamda sıkılmıyor
Diğer türlü hersey aynı devam şafak meredi

Valla sizi tebrik ediyorum ben askerime de diyorum sen uzun dönem yapsan ben kafayı yerdim heralde diye Allah size ve askerlerinize sabır versin inşallah çabucak geçer zaman. Sen hangi şehirdesin canım askerin nerde?

Sağol canım teşekkür ederim, öyle valla kafayı yiyoruz bizde zaten Dayanılması zor bir süreç

Ben İstanbul askerim İzmir de

Sağol canım teşekkür ederim, öyle valla kafayı yiyoruz bizde zaten Dayanılması zor bir süreç

Ben İstanbul askerim İzmir de

Ayy kıyamammm..Çok da uzak değilmişsiniz canım gidip görüyosundur arada askerini en azından ya da o geliyodur. Öyle öyle zaman geçecek işte bi şekilde..

askerin narlıderedeydi demi yasemincim? hatta ben geçiyorum demiştim sana askeriyenin önünden.

Ayy kıyamammm..Çok da uzak değilmişsiniz canım gidip görüyosundur arada askerini en azından ya da o geliyodur. Öyle öyle zaman geçecek işte bi şekilde..

Evet canım öyle, kamera açarak falan filan görüyoruz idare ediyoruz .. Çok şükür 6 7 saat kadar uzagımda, 16 17 saatlik olanlar var
Geçiyor canım azalıyor bi şekilde.

Evet canım öyle, kamera açarak falan filan görüyoruz idare ediyoruz .. Çok şükür 6 7 saat kadar uzagımda, 16 17 saatlik olanlar var
Geçiyor canım azalıyor bi şekilde.

Evet hiç göremeyenler, telefonla 1 ay konuşamayanlar bile var. Allahıma çok şükür ki bizler o konuda şanslıyız, en azından her gün görüşebiliyoruz iyi olduğunu biliyoruz o da yeter napalım.

Evet hiç göremeyenler, telefonla 1 ay konuşamayanlar bile var. Allahıma çok şükür ki bizler o konuda şanslıyız, en azından her gün görüşebiliyoruz iyi olduğunu biliyoruz o da yeter napalım.

Evet canım haklısın benimde askerimde gittiği ilk günden beri aradı aramaya gayret etti hep geceleri 1 saat geç yatıp 1 saat erken kalktı konusalım diye acemilikte ... Çok şükür sesini duymadan 1 gün bile geçirmedim inşallah bundan sonrasıda öyle geçer .. Gerçi cep telefonumuz var iletişimde problem olmuyor ama orası askeriye belkide belli olmaz...

İyi olsunlar da elbet gelecekler.. Canları bedenlerinde olsun ..

Benimki bana kızcak gene geç yattığım için :) Her gün soruyo dün kaçta yattın diye geç yattığımı duyunca kızıyo kendine dikkat et azıcık erken yat diyo ee dedim napıyım sen yokken uyku tutmuyo

Öyle tabi canım. Bunlar geçici ayrılıklar. Allah kalıcı ayrılıklar yaşatmasın hiç birimize. Sağ salim gelsinler de ondan sonra heep birlikte olcaz zaten onun hayaliyle geçirebiliyoruz bu günleri..

evet canım allahın izniyle kavuscas..

Ben çıkıyorum artık gözlerim acımaya başladı Sabaha daha doğrusu öğlene görüşürüz kızlar

tünaydıınn kızlar nasılsınız bakalım tuğçe yine sabahı yapmışsın canım benim uyku saatleri kış gelince gece 1 e düştü yazın 5 e kadar duruoduk senle şimdi uykum gelio hemen alıştım artık sende alıştır kendini bak az kaldı askerlerimizin gelmesine :))

Tünaydınn canlarımm.
Eminecim sabahladım gene evet. bi ara alışmıştım 1 de uykum geliyordu. şimdi gene gece kuşu oldumm.
Askerim yok diye gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum.
sen nasılsın canım?

iyiyim tatlım bende saolasın. donuyorum yalnız hava buz gibi oldu konyada. balkona çıkmaya korkuom valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…