valla az kaldııı hayırlısıylaa şöyle son haftayı da görseydik ....
M-E-R-H-A-B-A kızlar ben geldimm.........uzun zamandır bakamadım buralara ....eşim geldi bayramda izin aldı....baya meşguldum anlıyacağınız...bebişim 6. ay aşılarını oldu ateşlendi vs.. ancak telaşelerim bitti... bBİZİM ŞAFAK 70 .... SİZ NASILSNIZ İYİCE AZALDI KIZLAR vuslat yakındır...
Napayım canım bıcı bıcı yaptım geldim :))) Dün gece derin bi uyuyuştan sonra bugün bomba gibiyim
ikiniz aynı anda merhaba demişsiniz dilekçim ve gözdecim
dilekçim 36 saatlik uykusuzluktan sonra kendini toplamışsındır tabiki. :)
ne ediyorsunuz bakalım sıcak yuvanızda?
merhaba kızlaaaaaaaarrrrrr,bugün çok gezdim ayaklarıma kara sular indi yaaa
sizler nasılsınız bakalım
şafağımız 64 oldu.60ları da yedik çok şükür,50den sonrası su gibi geçecek sanki
Hoşgeldin canım
Neden o kadar gezdin bakıyım?
Evet 60lar da bitti sayılır artık bu gece 63 olcak şafağımız
Hoşbuldum canım
Kışlık giyim alışverişi yaptık,malum havalar soğuyor iyice:26:
An çok yavaş geçiyor ama zaman gerçekten hızlı akıyor.Asker alışverişi yaptığımız gün sanki dün gibi
Güle güle kullan canım aldıklarını :)
Evet yaa bi bakıyosun çok yavaş geçiyo gibi ama bi bakıyosun zaman akıp gitmiş. Dediğin gibi asker alışverişi yaptığımız o günler dün gibi valla :)
şu 63 gün de geçince topik ıssızlaşacak sanırım,buraya ayırdığımız vakti askerlerimizle hasret gidermeye ayıracağız
Evet sanırım öyle olcak :)) Ama sonra gene gelelim yazalım durumlarımızdan haberdar edelim en azından birbirimizi. Kimimiz nişan yapıcak kimimiz evlencek (mesela ben :)) askerlerimiz geldikten sonra, bunları yazalım burda gene :) Bu kadar günü birlikte geçirdik en zor zamanlarımızda birbirimize destek olduk devamını da getirelim bence
güya ben nişanlıyım diyorum ama erkek tarafı bi de büyüüüük bi nişan daha istiyor.yaza kadar hem nişan hem düğün yapmamız gerekecek,nasıl yetişecek o kadar hazırlık bilmiyorum.şunları bi atlatsam,evimde rahata ersem,kurban kesicem gerçekten.adak adadım yani,o derece
güya ben nişanlıyım diyorum ama erkek tarafı bi de büyüüüük bi nişan daha istiyor.yaza kadar hem nişan hem düğün yapmamız gerekecek,nasıl yetişecek o kadar hazırlık bilmiyorum.şunları bi atlatsam,evimde rahata ersem,kurban kesicem gerçekten.adak adadım yani,o derece
neden büyüüük bi nişan daha istiyorlar ki ?????
Hoşgeldin canımNapıyosun?
hoşbulduk canıım :)
az önce geldim dinleniyorum :))))
sen napıyorsun???
Ben de geziniyorum işte buralarda canım bildiğin gibi :) Bi yandan da köpeğim var onunla ilgileniyorum karşımda dikilmiş beni izliyo şu an :))
ayy ne güzel çok severim ben köpekleri :))) adı ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?