341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

merhaba canımm...
inan dün gece yatarken dedim bu kız hep girerdi nerde acaba dedimm.
bebişinede maşallah. Allah bi daha hastalık vermesin.

merhaba kızlaaaaaaaarrrrrr,bugün çok gezdim ayaklarıma kara sular indi yaaa

sizler nasılsınız bakalım
şafağımız 64 oldu.60ları da yedik çok şükür,50den sonrası su gibi geçecek sanki

ikiniz aynı anda merhaba demişsiniz dilekçim ve gözdecim
dilekçim 36 saatlik uykusuzluktan sonra kendini toplamışsındır tabiki. :)
ne ediyorsunuz bakalım sıcak yuvanızda?

Evet aynı anda merhabalaşmışız :))
Ben iyiyim canım işte karşımda laptop sizinle konuşuyorum, yanımda telefon askerimi bekliyorum her günkü şeyler işte :)
Sen napıyosun canım?

merhaba kızlaaaaaaaarrrrrr,bugün çok gezdim ayaklarıma kara sular indi yaaa

sizler nasılsınız bakalım
şafağımız 64 oldu.60ları da yedik çok şükür,50den sonrası su gibi geçecek sanki

Hoşgeldin canım
Neden o kadar gezdin bakıyım?
Evet 60lar da bitti sayılır artık bu gece 63 olcak şafağımız

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım
Neden o kadar gezdin bakıyım?
Evet 60lar da bitti sayılır artık bu gece 63 olcak şafağımız

Hoşbuldum canım

Kışlık giyim alışverişi yaptık,malum havalar soğuyor iyice:26:

An çok yavaş geçiyor ama zaman gerçekten hızlı akıyor.Asker alışverişi yaptığımız gün sanki dün gibi

Güle güle kullan canım aldıklarını :)
Evet yaa bi bakıyosun çok yavaş geçiyo gibi ama bi bakıyosun zaman akıp gitmiş. Dediğin gibi asker alışverişi yaptığımız o günler dün gibi valla :)

şu 63 gün de geçince topik ıssızlaşacak sanırım,buraya ayırdığımız vakti askerlerimizle hasret gidermeye ayıracağız

şu 63 gün de geçince topik ıssızlaşacak sanırım,buraya ayırdığımız vakti askerlerimizle hasret gidermeye ayıracağız

Evet sanırım öyle olcak :)) Ama sonra gene gelelim yazalım durumlarımızdan haberdar edelim en azından birbirimizi. Kimimiz nişan yapıcak kimimiz evlencek (mesela ben :)) askerlerimiz geldikten sonra, bunları yazalım burda gene :) Bu kadar günü birlikte geçirdik en zor zamanlarımızda birbirimize destek olduk devamını da getirelim bence

güya ben nişanlıyım diyorum ama erkek tarafı bi de büyüüüük bi nişan daha istiyor.yaza kadar hem nişan hem düğün yapmamız gerekecek,nasıl yetişecek o kadar hazırlık bilmiyorum.şunları bi atlatsam,evimde rahata ersem,kurban kesicem gerçekten.adak adadım yani,o derece

neden büyüüük bi nişan daha istiyorlar ki ?????

Aa ama neden öyle bi şey istediler ki zaten nişan yapmadınız mı.. Umarım her şey hallolur canım rahat edersin sen de.

neden büyüüük bi nişan daha istiyorlar ki ?????

ben de bunu anlamıyorum işte,1 sene önce evde aile ve akrabalarla yüzük taktık ve biz bunu sade bi nişan olarak düşünürken,onlar söz olarak nitelendirmişler.1 yıldan sonra birkaç ay içinde hem salonda nişan yapıcaz,hem de sonrasında düğün yapıcaz.benim akrabalarım çok kalabalık değildir ama erkek tarafı çok kalabalık,ayrı şehirlerde olduğumuz halde komşularına varana kadar nişana çağırmak istiyorlar.onlarda nişan düğünden daha büyük olurmuş nişanlım ve ben,bu tarz büyük bi nişan istemiyoruz dediğimiz için ailem de düğün masraflarının bi kısmını da biz karşılarız,daha güzel bi yerde yaparız demişti.ama sanırım artık böyle olmayacak

hoşbulduk canıım :)
az önce geldim dinleniyorum :))))
sen napıyorsun???

Ben de geziniyorum işte buralarda canım bildiğin gibi :) Bi yandan da köpeğim var onunla ilgileniyorum karşımda dikilmiş beni izliyo şu an :))

ayy ne güzel çok severim ben köpekleri :))) adı ne???

Tarçın :) Çok obur yaaa bi şeyi tek başına yedirtmiyo insana :) Bi iki tane kestane yiyim dedim hemen karşıma geçti oturdu en masum tavrını takınıyo ki ona da veriyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…