341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Tarçın :) Çok obur yaaa bi şeyi tek başına yedirtmiyo insana :) Bi iki tane kestane yiyim dedim hemen karşıma geçti oturdu en masum tavrını takınıyo ki ona da veriyim :))

hehehe :))))
benim astımım olduğu için eve köpek alamıyorum....inşallah bigün bahçesi olan bi eve sahip olabilirsem benim de bi köpeğim olacak :)

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum canım askerlerimiz gelsede konuşmaya devam edelim

Canım hayırlısı olsun diyeyim. Sıkma canını... Biliyorum bu söz nişan düğün curcunasında ailelerin dediklerini yapmak ayrı bir külfet... Ama onlarda çocukları için en iyisinin en güzelinin olmasını istiyorlar

Ben de geziniyorum işte buralarda canım bildiğin gibi :) Bi yandan da köpeğim var onunla ilgileniyorum karşımda dikilmiş beni izliyo şu an :))

Yerim ben köpüşünü :) Ben 2 sene kedi baktım 8 senedir kaplumbağa bakıyorum birde 7 yaşındakuşum var (askerimin hediyesi) ; 3 ay öncesine kadarda bir tavşanım vardı ama vermek zorunda kaldım Hayvan sevgisi çok başka birşey... İlerde bahçeli bir evim olursa kesinlikle bir sürü hayvanım olacak Annem diyor zaten sen hayvanlarına bu kadar düşkünken çocuklarını nasıl seveceksin tahmin edemiyorum diyo İnşallah hayırlısıyla o günleri görürsem sevgi pıtırcığı yapçam heralde çocuklarımı

hehehe :))))
benim astımım olduğu için eve köpek alamıyorum....inşallah bigün bahçesi olan bi eve sahib olabilirsem benim de bi köpeğim olacak :)

Evde çok zor canım gerçekten. Benim kardeşim kafaya koydu inat etti de öyle aldık :) Ama var yaa bi alışınca da kopamıyosun yok böyle bi sevgi Sabahtan akşama kadar çocuk gibi onunla ilgileniyoruz yok oyun oyna yok şunu yap yok bunu yap :)

Ayy askerim aradı da onunla konuştum o yüzden biraz geç cevap yazdım kusura bakma :) Arkadaşının cep telefonundan aradı diyo bi benim yok telefonum burda dedim sana da yollayalım madem herkesin var :)

Ay evet ben de tam bi hayvan delisiyim. 3 yıl bi tavşanım vardı benim de bi ara sonra vermek zorunda kalmıştım çok üzülmüştüm yok bi daha hayvan almıycam sonra çok üzülüyorum dedim ama gel gör ki olmadı aldık gene :)) İyiki de almışız evimizin neşesi :) Zaten bizmkisi sevgi arsızı şımarık bi şey kendini sevdirmeye bayılıyo :)) Ayy evet ben de hayvanlarımı sanki çocuklarımmış gibi seviyorum, çocuklarımız olunca naparız artık :)))

Kız ver bakem kestaneleri Tarçın'a Ben bursadan gönderirim kestane Feda olsun Tarçın'a

Verdim zaten vermemek mümkün değil kiii :)) Sıpa, bakıyo masum masum insanı kalbinden yaralıyo :)) Sen yolla ablası bizim kızımıza o hiçbi yiycek ayırt etmez hepsini afiyetle mideye indirir

Çok üşüdüm kızlaaarrr bu nasıl bi soğuk yaa.. Ben kendime içecek bi şeyler hazırlayıp geliyorum hemen yoksa ısınamıycam.. Ahh ahh aşkım olsa hemen ısıtırdı ellerimi şimdi .....

Çok üşüdüm kızlaaarrr bu nasıl bi soğuk yaa.. Ben kendime içecek bi şeyler hazırlayıp geliyorum hemen yoksa ısınamıycam.. Ahh ahh aşkım olsa hemen ısıtırdı ellerimi şimdi .....

Oyun oynuyordum kıs f5 yaptımki yazdığını gördüm Valla çok soğuk... Elektrik sobası kendisini ısıtıyo Ahhh ahhh az kaldı gelcekler sevgileriyle bir ömür kalbimizi ısıtacaklar

slm kızlar nasılsınız bakalım. ooooooooofffffffffffff kızlar ben çok özledim yaaa yüzüne kokusuna hasret kaldım onu az kaldı die teselli ediorum ama gecmek bilmio bilmicekte sanki bu 2 ay...

slm kızlar nasılsınız bakalım. ooooooooofffffffffffff kızlar ben çok özledim yaaa yüzüne kokusuna hasret kaldım onu az kaldı die teselli ediorum ama gecmek bilmio bilmicekte sanki bu 2 ay...

canım benim dua et ve şükret halinee. çok az kalmış. senn yerinde olmak isteyen o kadar çok yaren var kii kk da mesela ben daha gndermedim askerimi 26 kasımda teslim olcak askerim hemde uzun dnm düşünsene bi

Evet günler azaldıkça daha zor geçiyo sanki her an.. Ama geçmeye mahkum, geçecek bitecek sonunda..

Canım bak koskoc 94 günü geride bıraktık... Özlememek elde değil... Ama dayanıcaz... Onlar geldikten sonra herşey çok güzel olacak... Birazcık daha dişimizi sıkıcaz...

canım benim dua et ve şükret halinee. çok az kalmış. senn yerinde olmak isteyen o kadar çok yaren var kii kk da mesela ben daha gndermedim askerimi 26 kasımda teslim olcak askerim hemde uzun dnm düşünsene bi

biliyorum canım hep diyorum zaten biz böle dayanamıyoruz uzun dönem olsaydı yada uzun dönemler nasıl dayanıo diye gercekten cok zormuş rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla tez zamanda gider gelir senin askerin de inşaallah. neresi peki belli oldumu

Evet günler azaldıkça daha zor geçiyo sanki her an.. Ama geçmeye mahkum, geçecek bitecek sonunda..
öyle canım geçicek bi şekilde ama dediğin gibi sona inşaallah mutlu sona yaklaştıkça geçmiyo sanki günler saatler...

Canım bak koskoc 94 günü geride bıraktık... Özlememek elde değil... Ama dayanıcaz... Onlar geldikten sonra herşey çok güzel olacak... Birazcık daha dişimizi sıkıcaz...

evet canım 7 yıldır dişimizi sıkıyoruz zaten 2 ay daha sıkıcaz sonra inşallah biz dicez alış veriş başlasııın :)) ama işte bi geçseydi bu 2 ay artık askerlerimizde bizde sıkılmaya başladık sabrımızı zorluyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…