Tarçın :) Çok obur yaaa bi şeyi tek başına yedirtmiyo insana :) Bi iki tane kestane yiyim dedim hemen karşıma geçti oturdu en masum tavrını takınıyo ki ona da veriyim :))
merhaba kızlaaaaaaaarrrrrr,bugün çok gezdim ayaklarıma kara sular indi yaaa
sizler nasılsınız bakalım
şafağımız 64 oldu.60ları da yedik çok şükür,50den sonrası su gibi geçecek sanki
Sıhatler olsun canım :)
Ohh iyice dinlenmişsindir canım bugünkü gece sohbetimize bekleriz artık :))
Evet sanırım öyle olcak :)) Ama sonra gene gelelim yazalım durumlarımızdan haberdar edelim en azından birbirimizi. Kimimiz nişan yapıcak kimimiz evlencek (mesela ben :)) askerlerimiz geldikten sonra, bunları yazalım burda gene :) Bu kadar günü birlikte geçirdik en zor zamanlarımızda birbirimize destek olduk devamını da getirelim bence
ben de bunu anlamıyorum işte,1 sene önce evde aile ve akrabalarla yüzük taktık ve biz bunu sade bi nişan olarak düşünürken,onlar söz olarak nitelendirmişler.1 yıldan sonra birkaç ay içinde hem salonda nişan yapıcaz,hem de sonrasında düğün yapıcaz.benim akrabalarım çok kalabalık değildir ama erkek tarafı çok kalabalık,ayrı şehirlerde olduğumuz halde komşularına varana kadar nişana çağırmak istiyorlar.onlarda nişan düğünden daha büyük olurmuşnişanlım ve ben,bu tarz büyük bi nişan istemiyoruz dediğimiz için ailem de düğün masraflarının bi kısmını da biz karşılarız,daha güzel bi yerde yaparız demişti.ama sanırım artık böyle olmayacak
Ben de geziniyorum işte buralarda canım bildiğin gibi :) Bi yandan da köpeğim var onunla ilgileniyorum karşımda dikilmiş beni izliyo şu an :))
hehehe :))))
benim astımım olduğu için eve köpek alamıyorum....inşallah bigün bahçesi olan bi eve sahib olabilirsem benim de bi köpeğim olacak :)
Canım hayırlısı olsun diyeyim. Sıkma canını... Biliyorum bu söz nişan düğün curcunasında ailelerin dediklerini yapmak ayrı bir külfet... Ama onlarda çocukları için en iyisinin en güzelinin olmasını istiyorlar
Tarçın :) Çok obur yaaa bi şeyi tek başına yedirtmiyo insana :) Bi iki tane kestane yiyim dedim hemen karşıma geçti oturdu en masum tavrını takınıyo ki ona da veriyim :))
Yerim ben köpüşünü :) Ben 2 sene kedi baktım 8 senedir kaplumbağa bakıyorum birde 7 yaşındakuşum var (askerimin hediyesi) ; 3 ay öncesine kadarda bir tavşanım vardı ama vermek zorunda kaldımHayvan sevgisi çok başka birşey... İlerde bahçeli bir evim olursa kesinlikle bir sürü hayvanım olacak Annem diyor zaten sen hayvanlarına bu kadar düşkünken çocuklarını nasıl seveceksin tahmin edemiyorum diyo İnşallah hayırlısıyla o günleri görürsem sevgi pıtırcığı yapçam heralde çocuklarımı
Kız ver bakem kestaneleri Tarçın'aBen bursadan gönderirim kestane Feda olsun Tarçın'a
Çok üşüdüm kızlaaarrr bu nasıl bi soğuk yaa.. Ben kendime içecek bi şeyler hazırlayıp geliyorum hemen yoksa ısınamıycam.. Ahh ahh aşkım olsa hemen ısıtırdı ellerimi şimdi.....
slm kızlar nasılsınız bakalım. ooooooooofffffffffffff kızlar ben çok özledim yaaa yüzüne kokusuna hasret kaldımonu az kaldı die teselli ediorum ama gecmek bilmio bilmicekte sanki bu 2 ay...
Oyun oynuyordum kısf5 yaptımki yazdığını gördüm Valla çok soğuk... Elektrik sobası kendisini ısıtıyo Ahhh ahhh az kaldı gelcekler sevgileriyle bir ömür kalbimizi ısıtacaklar
slm kızlar nasılsınız bakalım. ooooooooofffffffffffff kızlar ben çok özledim yaaa yüzüne kokusuna hasret kaldımonu az kaldı die teselli ediorum ama gecmek bilmio bilmicekte sanki bu 2 ay...
canım benim dua et ve şükret halinee. çok az kalmış. senn yerinde olmak isteyen o kadar çok yaren var kii kk da mesela ben daha gndermedim askerimi 26 kasımda teslim olcak askerim hemde uzun dnm düşünsene bi
öyle canım geçicek bi şekilde ama dediğin gibi sona inşaallah mutlu sona yaklaştıkça geçmiyo sanki günler saatler...Evet günler azaldıkça daha zor geçiyo sanki her an.. Ama geçmeye mahkum, geçecek bitecek sonunda..
Canım bak koskoc 94 günü geride bıraktık... Özlememek elde değil... Ama dayanıcaz... Onlar geldikten sonra herşey çok güzel olacak... Birazcık daha dişimizi sıkıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?