biliyorum canım hep diyorum zaten biz böle dayanamıyoruz uzun dönem olsaydı yada uzun dönemler nasıl dayanıo diye gercekten cok zormuş rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla tez zamanda gider gelir senin askerin de inşaallah. neresi peki belli oldumu
Evet onlar da baya sıkılmaya başlamışlar. Aşkım çok belli etmiyo bana ama baya sıkıldığını ve günlerin geçmediğini anlıyorum konuşmalarından.
benimki dün direkt söyledi canım valla dayanamıyorum artık geçmiyo zaman bi alay h...la uğrasıyorum öğrencilerim bile bunlardan iyi laf dinliodu dio kuzum yaa. canım düşünsene daha bana mektup bile atamadı yazmış ama atamıyor bende ona atamıyorum çunku ulaşmıyormuş vermiyorlarmış bi askere kargo gelmiş vermemişler tabi herşeye rağmen pamuk sekerin dediği gibi şükür halimize
benimki dün direkt söyledi canım valla dayanamıyorum artık geçmiyo zaman bi alay h...la uğrasıyorum öğrencilerim bile bunlardan iyi laf dinliodu dio kuzum yaa. canım düşünsene daha bana mektup bile atamadı yazmış ama atamıyor bende ona atamıyorum çunku ulaşmıyormuş vermiyorlarmış bi askere kargo gelmiş vermemişler tabi herşeye rağmen pamuk sekerin dediği gibi şükür halimize
evt canım oldu erzincana gidiyo askerim 26 kasım teslim tarihi
valla bende anlamadım canım inan hatta birass saydırcaktım telefonda amaMektuplari kargolari neden vermiyolarmis ki? Bu askeriye iyice sapitti ya
Evet yaa canlarına tak etti artık, ee zaman da azaldıkça bi yandan çabuk geçmesini istiyolar o da iyice strese sokuyo onları da bizi de. Neyse sağ salim gelsinler de başka bi şey istemiyoruz zaten..
Kızlar valla soğuktan oturamıyorum pc başında ben yorgan altına gidiorumBen şimdiden şafağı attırayım daha 47 dakka var ama olsun
Şafak:63 Şanlıurfa'ya selam yola devam
Pc açık üşümezsem gelirim yine
merhaba canımm...
inan dün gece yatarken dedim bu kız hep girerdi nerde acaba dedimm.
bebişinede maşallah. Allah bi daha hastalık vermesin.
slm kızlar nasılsınız...şafağımızın atmasınada az kaldııı...
Yerim ben köpüşünü :) Ben 2 sene kedi baktım 8 senedir kaplumbağa bakıyorum birde 7 yaşındakuşum var (askerimin hediyesi) ; 3 ay öncesine kadarda bir tavşanım vardı ama vermek zorunda kaldımHayvan sevgisi çok başka birşey... İlerde bahçeli bir evim olursa kesinlikle bir sürü hayvanım olacak Annem diyor zaten sen hayvanlarına bu kadar düşkünken çocuklarını nasıl seveceksin tahmin edemiyorum diyo İnşallah hayırlısıyla o günleri görürsem sevgi pıtırcığı yapçam heralde çocuklarımı
slm kızlar nasılsınız...şafağımızın atmasınada az kaldııı...
bende baktım canm kaplumbağa tavşan kuş hemstır şimdide 2 tane köpeğim var heppimiz hayvanseveriz sanırım ama bana babamdan gelmiş havyanseverlik babam veteriner
İyiyiz canım. Herkes ısınmaya çalışıyo çok üşüdükk :) Sen napıyosun? Evet az kaldı şafağımızın atmasına
slm canm sen naslsın şafağımız attı canım askerlere göre gün battımı şafak da atıyo çok oldu yani 63 ü göreli darısı 3 ün başına :)slm kızlar nasılsınız...şafağımızın atmasınada az kaldııı...
Ne güzel canım. Bizim de tarçınımız var işte :)) Köpeklerinin cinsi ne?
iyim bende canm napıyım zamanın geçmesini beklyirum biranönce herkes gibi.şarap için çok güzel ısıtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?