341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet onlar da baya sıkılmaya başlamışlar. Aşkım çok belli etmiyo bana ama baya sıkıldığını ve günlerin geçmediğini anlıyorum konuşmalarından.

evt canım oldu erzincana gidiyo askerim 26 kasım teslim tarihi

Evet onlar da baya sıkılmaya başlamışlar. Aşkım çok belli etmiyo bana ama baya sıkıldığını ve günlerin geçmediğini anlıyorum konuşmalarından.

benimki dün direkt söyledi canım valla dayanamıyorum artık geçmiyo zaman bi alay h...la uğrasıyorum öğrencilerim bile bunlardan iyi laf dinliodu dio kuzum yaa. canım düşünsene daha bana mektup bile atamadı yazmış ama atamıyor bende ona atamıyorum çunku ulaşmıyormuş vermiyorlarmış bi askere kargo gelmiş vermemişler tabi herşeye rağmen pamuk sekerin dediği gibi şükür halimize

Mektuplari kargolari neden vermiyolarmis ki? Bu askeriye iyice sapitti ya

Evet yaa canlarına tak etti artık, ee zaman da azaldıkça bi yandan çabuk geçmesini istiyolar o da iyice strese sokuyo onları da bizi de. Neyse sağ salim gelsinler de başka bi şey istemiyoruz zaten..

Kızlar valla soğuktan oturamıyorum pc başında ben yorgan altına gidiorum Ben şimdiden şafağı attırayım daha 47 dakka var ama olsun
Şafak:63 Şanlıurfa'ya selam yola devam
Pc açık üşümezsem gelirim yine

Evet yaa canlarına tak etti artık, ee zaman da azaldıkça bi yandan çabuk geçmesini istiyolar o da iyice strese sokuyo onları da bizi de. Neyse sağ salim gelsinler de başka bi şey istemiyoruz zaten..

evet canım tek duamız o zaten hasta olmasın sağ salim gelsin de 2 ayda geçer allahın izniyle

:)) aynen dilek bende dondum resmen yaa senin yaptığını yapıor ve yorganımın altına giriorum bende arkadaşım :)

merhaba canımm...
inan dün gece yatarken dedim bu kız hep girerdi nerde acaba dedimm.
bebişinede maşallah. Allah bi daha hastalık vermesin.

sağol canım benim iyi şimdi bebeişim ... büyüyorişte... babası da gelecek az kaldı ... şimdi geldi gitti bayramda çok zor oldu şu günler geçmiyor valla gördükten elini tuttukan sonra...

bende baktım canm kaplumbağa tavşan kuş hemstır şimdide 2 tane köpeğim var heppimiz hayvanseveriz sanırım ama bana babamdan gelmiş havyanseverlik babam veteriner

bende baktım canm kaplumbağa tavşan kuş hemstır şimdide 2 tane köpeğim var heppimiz hayvanseveriz sanırım ama bana babamdan gelmiş havyanseverlik babam veteriner

Ne güzel canım. Bizim de tarçınımız var işte :)) Köpeklerinin cinsi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…