341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tuğçecim seninkinin şehrindeyiz bugun 24 gün sonra benimkinde 39 kırklareli (bu arada yanlış hatırlamıosam benimkinin uğurlu rakamı 39 du askerden sonra muhtemelen uğursuz rakamı olur :)) şimdi farkettim çok ilginç kırklaelide 39 muş ) bide adanayı görsek tam süper olcak

evet canımm kalbim urfada kaldıı.
bencede bi daha 39 un uğurlu rakamı olucağını hiç sanmam.
o günleri de görcez Allahın izniyle inşallah eminecimm.

evet canımm kalbim urfada kaldıı.
bencede bi daha 39 un uğurlu rakamı olucağını hiç sanmam.
o günleri de görcez Allahın izniyle inşallah eminecimm.

o gün geldiğinde askerlerimiz ve biz bundan farksız olcaz canım yaa hepimizde ne yapsak ne giysek telaşı

napıosunuz kızlar? şafak attı uykumda yok ama erken uyanmam lazım yarın işlerim var azcık durup gidicm yine

o gün geldiğinde askerlerimiz ve biz bundan farksız olcaz canım yaa hepimizde ne yapsak ne giysek telaşı

ben geçiririm üstüme bişeylerr de beni korkutan şey şu bunun tüm ailesi toplaşçak havaalanında. babası veya annesi askerimi evlerine atmak isticekler hemen ee benn ne etçemm bilmiyom vallaa.

ben geçiririm üstüme bişeylerr de beni korkutan şey şu bunun tüm ailesi toplaşçak havaalanında. babası veya annesi askerimi evlerine atmak isticekler hemen ee benn ne etçemm bilmiyom vallaa.

ayneennn canım ben şimdden otogardan havaalanından neyse alışımı ilk karşılaşmay buluşmayı hayal ederken maa aile orda olurlarsa sinirrrrr olurum napıcamdan ziyade ama dicem benimkine uğurlamaya kimsenin gitmesine izin vermedi karsılamayada izin vermesin

Bende diyordum aşağıda raporcu bir merve görüyorum.
nerelerdesinn canım? az uğruyorsun artık. dersler sıkıştırdımı?

yok canım raporum yok:)okul tatil bu hafta bizm.bende yarın staj defterimi onaylatıcam işte.sonra sınavlarım var.kardeşimin bilgisayarı bozuldu ortak kullanıyoruz sağolsn kendi malı gibi saatlerce film falan izliyor bende temizlik yapıyorum falan işte dersler aralıkta tabiri caizse nefes aldırmayacak o yüzden başladım bende..siz neler yapıyorsunuz çöpçatanlığa başlamışsınız kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…