341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ayy gece gece güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün :))))

deliiiiiii anneside dur bakıım cekilde azda ben sarılıym demesin sonra aman ya evde doya doya grcekler almayada gelmeyversinler nolcak sanki.

valla kusura bakmasın kimsede benim beklediğim kadar ailesinden kimse beklememiştir. 158 den beri şafak sayıyorum her gün. öncelik benimm. :)

Son düzenleme:
Ayy gece gece güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün :))))

aminn canımm hepimizi güldürsün Allah inşallah.
kız bi çizgi film vardı hatırlıyormusun. tüm hayvanları mıncıklıyan,sıkıştıran bi kız karakter vardı. hayvanlar onu görünce kaçıyordu. unuttum adını :)

Eveeet hatırlıyorumm Adını ben de bilmiyorum ama :))

valla kusura bakmasın kimsede benim beklediğim kadar ailesinden kimse beklememiştir. 158 den beri şafak sayıyorum her gün. öncelik benimm. :)
:2:valla tuğçecim benim kayınvalde de şafak sayıyo arkadaş en çok ben bekledim diemiorum benmi nişanlısıyım omu belli değil

Ayri sehirlerdeyiz canim malesef daha sonrada askerlikten pek farkli olamicak
anladım canım biz aynı şehirdeyzde noluyo sanki sizden az görüşceğimiz kesin okullar açılınca gidecek kiii ozamana kadarda hergün görüşemicez büyük ihtimal ama ona bu kouda kızgınım zaten hiç demicem gelince çıkalım vs o nezaman çıkalım derse çıkcam bakalım akıllanmışmı görcem şimdi çok pişman olduğunu sölüo ama bakalım

Son düzenleme:
:2:valla tuğçecim benim kayınvalde de şafak sayıyo arkadaş en çok ben bekledim diemiorum benmi nişanlısıyım omu belli değil

valla annesinede babasınada şafağı ben söylüyorum. onlarda çok özlemiştir tabiki. ama onlar normal hayatlarına devam edebilirken ben edemiyorum işte. fark bu.

valla annesinede babasınada şafağı ben söylüyorum. onlarda çok özlemiştir tabiki. ama onlar normal hayatlarına devam edebilirken ben edemiyorum işte. fark bu.

bende geçen telefonuma baktım sadece onunla konuşuyorum.normal arkadaşlarımı aramıyorum ki onlarda beni aramaışlar.zaten onlarla faceden fln görüşüyoruz da biraz anladım aslında iyi arkadaş-kötü arkadaş fln:26:

Ayy benim çok fena uykum geldiii, uyuyup rüyalar alemine gidesim ve orda aşkımla vakit geçiresim vaar :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…