Merak etme beni görünce kuzu gibi olur.
arkadaşın golden köpeği vardı. dediki dikkat et üstüne atlar yada hırçınlaşır. herkese bi saldırıyormuş. dedimm amann ne olcakk bişey olmazz.
girdim eve tabi bu bana doğru havlıyarak koşmaya başladı. sanıyorki ondan kaççam. gell bakıyım sen burayaa seni mıncıklıcam diye bi bağırdım hayvan kaçtı odaya. hahaha.
deliiiiiii anneside dur bakıım cekilde azda ben sarılıym demesin sonra aman ya evde doya doya grcekler almayada gelmeyversinler nolcak sanki.
Evet keske bir an oncee gelse o gun, ben askerimi almaya izmire gidicem, sonra birlikte antalyaya tatile gidicez, ailesiyle bi hafta kadar gec gorusebilecek:)
ohhhhh en güzelini siz yacaksınız canım valla canım cekti:))
Ayy gece gece güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün :))))
aminn canımm hepimizi güldürsün Allah inşallah.
kız bi çizgi film vardı hatırlıyormusun. tüm hayvanları mıncıklıyan,sıkıştıran bi kız karakter vardı. hayvanlar onu görünce kaçıyordu. unuttum adını :)
Hadi yaa neden acaba canımm :) hiç el süremiyormusun?ben kedi köpek kuş ayırmam hepsinden korkarım
Eveeet hatırlıyorummAdını ben de bilmiyorum ama :))
ben kedi köpek kuş ayırmam hepsinden korkarım
:2:valla tuğçecim benim kayınvalde de şafak sayıyo arkadaş en çok ben bekledim diemiorum benmi nişanlısıyım omu belli değilvalla kusura bakmasın kimsede benim beklediğim kadar ailesinden kimse beklememiştir. 158 den beri şafak sayıyorum her gün.öncelik benimm. :)
Hadi yaa neden acaba canımm :) hiç el süremiyormusun?
resmen ayılıp bayılıyorum ya çok fena
Aaa ama nedenn. Çok tatlılar yaa korkulur mu hiç :)
kızlar siz bu çizgifilmdeki kızdan mı sözediyorsunuz adı elmyra böylr kızıl saçlı
anladım canım biz aynı şehirdeyzde noluyo sanki sizden az görüşceğimiz kesin okullar açılınca gidecek kiii ozamana kadarda hergün görüşemicez büyük ihtimal ama ona bu kouda kızgınım zaten hiç demicem gelince çıkalım vs o nezaman çıkalım derse çıkcam bakalım akıllanmışmı görcem şimdi çok pişman olduğunu sölüo ama bakalımAyri sehirlerdeyiz canim malesef daha sonrada askerlikten pek farkli olamicak
:2:valla tuğçecim benim kayınvalde de şafak sayıyo arkadaş en çok ben bekledim diemiorum benmi nişanlısıyım omu belli değil
bilmiyorum ya durumum vahim.:18::18::18:
Evet oyduuu :)))
valla annesinede babasınada şafağı ben söylüyorum. onlarda çok özlemiştir tabiki. ama onlar normal hayatlarına devam edebilirken ben edemiyorum işte. fark bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?