341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bencede gelmesin kimse
valla ne olcak bilmiyorum bende. iyi bişeyler olur inşallah. yoksaa olay çıkar.

ben geçiririm üstüme bişeylerr de beni korkutan şey şu bunun tüm ailesi toplaşçak havaalanında. babası veya annesi askerimi evlerine atmak isticekler hemen ee benn ne etçemm bilmiyom vallaa.

Sadece bizimle vakit geçirsinler bananeeeeeeeeeee :84:

kOLAY GELSİN canım. :)
ne yapalım kendimizi unuttuk şimdi hayvanlarımızı eşleştiriyoruz.
gerçi benim kapluşlarım karı koca mutlu mesut yaşıyorlar.

kOLAY GELSİN canım. :)
ne yapalım kendimizi unuttuk şimdi hayvanlarımızı eşleştiriyoruz.
gerçi benim kapluşlarım karı koca mutlu mesut yaşıyorlar.

Baktık ki biz kavuşamıyoruz daha hayvancağızlar bari eşleşsinler dedik :)))

kızlar valla sizde benim gibi yapın söleyin gelmesin kimse görür görmezde doya doya sarılın ayyyyy nezaman gelcek o gün allahım.

maşallahı var desem yeridir.baya düzenli bir hayatı olmaya başladı.yemekleride yiyebiliyor çok şükür.(kendisi soğan sarımsak asla yemezde,öyle nazlıdır:) iyi yani.sizinkiler nasıllar?:)

iyi diyimde iyi olsun canım ne yemeklerini yiebilomuş nede baska bişi kurudu kaldı resmen zayıflığı ve asırı soğuk dısında idare eder işte.

kızlar valla sizde benim gibi yapın söleyin gelmesin kimse görür görmezde doya doya sarılın ayyyyy nezaman gelcek o gün allahım.

Evet keske bir an oncee gelse o gun, ben askerimi almaya izmire gidicem, sonra birlikte antalyaya tatile gidicez, ailesiyle bi hafta kadar gec gorusebilecek:)

Maşallah canım. kaç yaşında?
hayvanlarla aram çok iyidir. tarçın yanımda olsa mıncıklardım onu. :)

5 gün sonra 1 yaşına basıcak ablası :)) O da mıncıklanmaya alışık zaten her an :) Ama yabancılara karşı biraz agresif, alışana kadar baya bi havlıyo :)

valla bizim her şartta yanımızda biri olcak. ama farketmezz ben sarılırım istediğim gibiii.... gelmeselerdi bananee...

Biz zaten askerimle farklı şehirlerde olduğumuzdan ilk geldiğinde görüşemiycez. Bi kaç gün sonra da bize gelicek bizde kalıcak İşte o zaman bol bol hasret gidericez inşallah

5 gün sonra 1 yaşına basıcak ablası :)) O da mıncıklanmaya alışık zaten her an :) Ama yabancılara karşı biraz agresif, alışana kadar baya bi havlıyo :)

Merak etme beni görünce kuzu gibi olur.
arkadaşın golden köpeği vardı. dediki dikkat et üstüne atlar yada hırçınlaşır. herkese bi saldırıyormuş. dedimm amann ne olcakk bişey olmazz.
girdim eve tabi bu bana doğru havlıyarak koşmaya başladı. sanıyorki ondan kaççam. gell bakıyım sen burayaa seni mıncıklıcam diye bi bağırdım hayvan kaçtı odaya. hahaha.

valla bizim her şartta yanımızda biri olcak. ama farketmezz ben sarılırım istediğim gibiii.... gelmeselerdi bananee...

deliiiiiii anneside dur bakıım cekilde azda ben sarılıym demesin sonra aman ya evde doya doya grcekler almayada gelmeyversinler nolcak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…