Benimkiler pek işinize yaramaz. :)
iki tane bıcırık kaplumbağam var. 3 yaşındalar. elim kadar oldular.100 cm lik bi evleri var.
köpekten farksızlar. beni görünce çırpınıyorlar hemen.
Bencede gelmesin kimseayneennn canım ben şimdden otogardan havaalanından neyse alışımı ilk karşılaşmay buluşmayı hayal ederken maa aile orda olurlarsa sinirrrrr olurum napıcamdan ziyade ama dicem benimkine uğurlamaya kimsenin gitmesine izin vermedi karsılamayada izin vermesin
ben geçiririm üstüme bişeylerr de beni korkutan şey şu bunun tüm ailesi toplaşçak havaalanında. babası veya annesi askerimi evlerine atmak isticekler hemen ee benn ne etçemm bilmiyom vallaa.
iylik canım napalım ne işin var canım hayırdır
yok canım raporum yok:)okul tatil bu hafta bizm.bende yarın staj defterimi onaylatıcam işte.sonra sınavlarım var.kardeşimin bilgisayarı bozuldu ortak kullanıyoruz sağolsn kendi malı gibi saatlerce film falan izliyor bende temizlik yapıyorum falan iştedersler aralıkta tabiri caizse nefes aldırmayacak o yüzden başladım bende..siz neler yapıyorsunuz çöpçatanlığa başlamışsınız kolay gelsin
Ayy çok şirinlerdir onlar daa
Şirin ve ısırganlar
senin de kedinmi var canım?
kOLAY GELSİN canım. :)
ne yapalım kendimizi unuttuk şimdi hayvanlarımızı eşleştiriyoruz.
gerçi benim kapluşlarım karı koca mutlu mesut yaşıyorlar.
ya işte öğrenci öğrenci gidip staj defteri imzalatıcam.inş çalışmakda nasip olur
inş. canım kolay gelsin sana askerin nasıl bu arada
Yok canım köpeğim var tarçın :)
maşallahı var desem yeridir.baya düzenli bir hayatı olmaya başladı.yemekleride yiyebiliyor çok şükür.(kendisi soğan sarımsak asla yemezde,öyle nazlıdır:) iyi yani.sizinkiler nasıllar?:)
kızlar valla sizde benim gibi yapın söleyin gelmesin kimsegörür görmezde doya doya sarılın ayyyyy nezaman gelcek o gün allahım.
Maşallah canım. kaç yaşında?
hayvanlarla aram çok iyidir. tarçın yanımda olsa mıncıklardım onu. :)
kızlar valla sizde benim gibi yapın söleyin gelmesin kimsegörür görmezde doya doya sarılın ayyyyy nezaman gelcek o gün allahım.
5 gün sonra 1 yaşına basıcak ablası :)) O da mıncıklanmaya alışık zaten her an :) Ama yabancılara karşı biraz agresif, alışana kadar baya bi havlıyo :)
valla bizim her şartta yanımızda biri olcak. ama farketmezz ben sarılırım istediğim gibiii.... gelmeselerdi bananee...
Evet keske bir an oncee gelse o gun, ben askerimi almaya izmire gidicem, sonra birlikte antalyaya tatile gidicez, ailesiyle bi hafta kadar gec gorusebilecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?