valla annesinede babasınada şafağı ben söylüyorum. onlarda çok özlemiştir tabiki. ama onlar normal hayatlarına devam edebilirken ben edemiyorum işte. fark bu.
Sayfa sayisi ne guzel oldu 777 =))
bende geçen telefonuma baktım sadece onunla konuşuyorum.normal arkadaşlarımı aramıyorum ki onlarda beni aramaışlar.zaten onlarla faceden fln görüşüyoruz da biraz anladım aslında iyi arkadaş-kötü arkadaş fln:26:
Kızlar ben yatıyorum artık. Bugün çok dayanamadım uykum geldi hemen :) Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler
bugun uğurlu rakam ve plakalar arasında bağlantı kurma günü galiba :)).Evet :) 7 benim uğurlu sayımdır :) 77de de aşkımın şu an bulunduğu yerin plakası :) Nası kendime uyarladım hemen ama
kayınpederde sorun yok da kayınvalde ????? acaba ilerde oğlum olursa bnde onun gibimi olcam acaba diorum bazen
Evet :) 7 benim uğurlu sayımdır :) 77de de aşkımın şu an bulunduğu yerin plakası :) Nası kendime uyarladım hemen ama
bilmiyorum canım da büyük konuşmamak lazım. biz de oğullarımıza aşık bir kayınvalide olabiliriz.
iyi geceler tatlım askerli rüyalarkızlar ben yatıyorum size iyi geceler:)hepinizi öpüyorum
kızlar ben yatıyorum size iyi geceler:)hepinizi öpüyorum
herkese iyi uykularrrrr.
günaydın geçmiş olsun canım dikkat et kendine uykuna da dikkat et sabaha kadar oturma zaten vücudunu yormaCanım uyuklamışımm buralarda. grip olur gibiyim de bi grip ilacı içmiştim o da uyku yaptıı. iyi uykularr canımm...
cok mu yagdi benim askerim de konyada.ne soguktur oralar simdii :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?