341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

valla annesinede babasınada şafağı ben söylüyorum. onlarda çok özlemiştir tabiki. ama onlar normal hayatlarına devam edebilirken ben edemiyorum işte. fark bu.

kayınpederde sorun yok da kayınvalde ????? acaba ilerde oğlum olursa bnde onun gibimi olcam acaba diorum bazen

Bende anladım canımm. insanlar bu konuda çok ilgili değiller.

Kızlar ben yatıyorum artık. Bugün çok dayanamadım uykum geldi hemen :) Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler

tuğçe titreşim olsa titretcem nerdesin hangi tpicte dolanıon .

Son düzenleme:
günaydın kızlar konyaya yılın ilk karı düştü dün akşam demiştim kar yağacak yarın galiba die yanıltmadı yağdı bide şu kasım aralık bitseydi

cok mu yagdi benim askerim de konyada.ne soguktur oralar simdii :18:

yok tatlım merak etme şuanda cok soğuk değil kar halen yağıyo ya suan hava da görüntü de süper karın yuuşaklığı var havada ama... tabi 2 gün sonra kar yerdeyken aynı hava olmaz cok soğuk olur ama yapacak bişi yok benimkide kırklarelinde orası burdan kat kat daha soğukmuş benimki ole dio konydayken çünkü okadar üşümüyorum derdi bana şimdi donuyorum resmen dio öyle diosa burdan daha soğuk olduğu belli inş. hasta fln olmazlar yapacak bişeyimiz yok dua edicez sağlıcakla bian evvel bitirsinler die

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…