- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.552
- 448
günaydın geçmiş olsun canım dikkat et kendine uykuna da dikkat et sabaha kadar oturma zaten vücudunu yorma
Sagolasin canim. Yataktan kalkamadim valla. Simdi nar suyu iciyorum. Vitamin takviyesi sart :)
ee canım ben sana diyorum gel konyaya doya doya izlersin kayacak kadar kar yok :) zaten yerde yokBu arada kar topu oynamayi ozledim..kar yagarken izlemeyide ozledim. İyide kayak yaparim ama buralara karr yagmiyorr hiccc.
Sagolasin canim. Yataktan kalkamadim valla. Simdi nar suyu iciyorum. Vitamin takviyesi sart :)
ee canım ben sana diyorum gel konyaya doya doya izlersin kayacak kadar kar yok :) zaten yerde yokama izlemeside güzel olsun.
geçmiş olsun tuğçecim dikkat et kendine...
geçmiş olsun tuğçecim dikkat et kendine...
Gelsem senle kahve icerek karlari izlerdik. Karlar duser duser aglarimm sarkisini soylerdik.
Selam kızlarrrDün gece okadar üşümemin sebebi belli oldu şimdi yorgan döşek yatıorum gribim Askerimde hasta yatıyormuş Arkadaşı mesaj attı haber vermesini sölemiş... Dünde arayamamıştı zaten o yüzdenmiş... Bende şimdi bi ıhlamur kaynatayım dedim o sırada yazdıklarınızı okudum ... Tuğçeçim sanada geçmiş olsun canım...
duydum seni geldim :))))
benimkini 17ocak sabahı postalıyorlarmış geriye :))))
bugün belgelerini imzalamış komutan
Aa belli olmuş mu tam tarihi, bizde 17 ocak diyoruz sevgilim öyle diyo en azından ama imzalanan bişey yok sanırım, yarın aradıgında bi sorayımm, ay çok sevindim az kaldı ya artıık belgeler falan imzalanıyooo
aynen yaa bende çook sevindim ama ilk söylediğinde şok oldum şimdiden imzalanmış olmasına, benimki yazıcı ya ordan takip edebiliyor sanırım :)))
gözün aydın canım, bu bile büyük bi olay darısı bizimkilere artık, benimkide kantindeydi ama komutanı isyanlarına dayanamamış perşembe günü yerini değiştiricek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?