341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ

wuucu : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
pembeli : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
calanthe : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
dilek_ferhat : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
tugcecan : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam

Son düzenleme:

Kavuşmamıza az kaldıııııııııı, çok duygulandıım bunu görünceee

burcucum o listede ben nie yokum aşkolsunnnn gerçi genelde burdakilerin şafağı aşağı yukarı aynı ama bizide ekle ayrı gayrı olmasın

burcucum o listede ben nie yokum aşkolsunnnn gerçi genelde burdakilerin şafağı aşağı yukarı aynı ama bizide ekle ayrı gayrı olmasın

yarına seni de eklerim tatlım hem üstünde çalışıyorum biraz daha afilli yapabilirim umarım :)))
senin kaç tatlım şafak????

diye sormuştum ama tickerdan senin de bizle aynı şafak saydığını gördüm :)))
anlaşılan kimsenin askeri izin kullanmamış ne güzel :))))

Son düzenleme:
yarına seni de eklerim tatlım hem üstünde çalışıyorum biraz daha afilli yapabilirim umarım :)))
senin kaç tatlım şafak????
aynı canım şafak 63 ama sen ona 62 de gece 00.00 a ne kaldı şunun şurasında:)) ohh bi gün daha bittiiiiii

Listemiz hayırlı olsun :)) Teşekkür ederiz canım

Bi şey sorcam şimdi bu depüklenecekler listesi askerimizle görüşceğimiz güne göre mi yoksa askerliklerinin bittiği güne göre mi oluyo :) Çünkü benim de askerim 17 ocakta çıkıyo ama farklı şehirlerde olduğumuz için ben 2-3 gün sonra görebilcem kendisini.

şekerim seninkini önce buluşacağınız güne göre yazmıştım ama sonra 17sine göre yazdım ama sen nasılsın istersen ona göre yazarım yarın tatlım :))))

şekerim seninkini önce buluşacağınız güne göre yazmıştım ama sonra 17sine göre yazdım ama sen nasılsın istersen ona göre yazarım yarın tatlım :))))

Hangisine göre yazılıyosa benimkini de ona göre yaz canım ben hangisine göre yazıldığını bilemediğim için sordum

bi kuralı yok tatlım :)))
kuralı sen koy istersen :)))

Ehh madem öyle ben de sizinle birlikte sayıyım :)) Sonuçta yüzyüze görüşmeyecek olsa bile telefondan kameradan görüşcez bu da bi çeşit görüşmedir yanii askerdekine göre :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…