341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet canım geçiyo çok şükür.. Ama daha hızlı geçse daha da güzel olur
30 a bi düşsek sanki günler cook daha hızlı gececek gibi daha 60,,50,,,40 oooooooooo daha cok var o değilde uzun dönemerin tickerlarını grünce içim daralıyo resmen allah sabır versin

elif şafağın siyah süt ve aşk adlı kitaplarını okumuştum güzeldi. iskender nasıl canım?
askerin neden hastaneye gitti canım?

30 a bi düşsek sanki günler cook daha hızlı gececek gibi daha 60,,50,,,40 oooooooooo daha cok var o değilde uzun dönemerin tickerlarını grünce içim daralıyo resmen allah sabır versin

Haklısın canım, biz halimize şükredelim yine de.. Öyle olsa ben kafayı yerdim yaaa

elif şafağın siyah süt ve aşk adlı kitaplarını okumuştum güzeldi. iskender nasıl canım?
askerin neden hastaneye gitti canım?

Elif Şafak'ın bütün kitapları güzeldir canım. İskender de çok güzel sonunu merakla bekliyorum..
Askerimin gözünde 2 ay önce iltihaplanma gibi bi şey olmuştu kıpkırmızı olmuştu bütün gözü doktor da damla vermişti onu kullan sonra kontrole gel tekrar diye. Bugün de onun için gitti neyse %90 oranında azalmış iltihaplanma ama geriye kalan kısmı için de bi damla daha vermiş onu kullancak şimdi de. Gerçi gözünü yorma fazla demiş ama yazıcı olduğu için bütün gün b.sayar başında dinlendiremiyo ki hiç

62 oldu bile

geçmiş olsun canım. genede yüzde 90 ınının geçmesi iyi bir gelişme. inşallah verdiği damlada iyi gelir de tamamiyle iyileşir. dinlendiremicek ama damla işe yarar canım.

geçmiş olsun canım. genede yüzde 90 ınının geçmesi iyi bir gelişme. inşallah verdiği damlada iyi gelir de tamamiyle iyileşir. dinlendiremicek ama damla işe yarar canım.

Sağol canım. Umarım geçer damla işe yarar da. Ama o kadar çok b.sayar başında ki ekrana bakmaktan gözlerim batmaya başlıyo akşama doğru artık diyo neyse bi bitsin de şu 2 ay ondan sonra dinlendirir biraz.

aynen canım ya hafta değil ay değil yıl bitermi uzun döne çıkmamış die şükretmek lazım

Evet valla çok iyi dayanıyolar uzun dönem çıkanlar. Gerçi Allah sabrını veriyodur ama gene de biz şurda 5 aya katlanamıyoruz bi günün bile hesabını yapıyoruz uzun dönemi düşünmek bile istemiyorum

Bunların haricinde limon ıhlamur bal Heee nar suyu sıkmadım ama narla portakalda yedim İlaç kullanamıyorum... O yüzden doğal ne kadar vitamin varsa hepsini hüplettim

Aaa canım sen de mi hasta oldun geçmiş olsun..
Siz bu gidişle tuğçeyle vitamin patlaması yaşarsınız

Sağol canım. Umarım geçer damla işe yarar da. Ama o kadar çok b.sayar başında ki ekrana bakmaktan gözlerim batmaya başlıyo akşama doğru artık diyo neyse bi bitsin de şu 2 ay ondan sonra dinlendirir biraz.

evet canım 2 ay sonra dinlendircek artık başka çare yok. geçer inşallah biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…