30 a bi düşsek sanki günler cook daha hızlı gececek gibi daha 60,,50,,,40 oooooooooo daha cok var o değilde uzun dönemerin tickerlarını grünce içim daralıyo resmen allah sabır versinEvet canım geçiyo çok şükür.. Ama daha hızlı geçse daha da güzel olur
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Elif Şafak'ın İskender adlı kitabını okuyorum canım.
Evet konuştum askerimle bugün hastaneye gidicekti onun için gün boyu baya merak etmiştim de neyse sesini duydum çok şükür. Ama acayip sıkılmış artık bi an önce çıkmak istiyo ordan(
30 a bi düşsek sanki günler cook daha hızlı gececek gibi daha 60,,50,,,40 oooooooooo daha cok var o değilde uzun dönemerin tickerlarını grünce içim daralıyo resmen allah sabır versin
30 a bi düşsek sanki günler cook daha hızlı gececek gibi daha 60,,50,,,40 oooooooooo daha cok var o değilde uzun dönemerin tickerlarını grünce içim daralıyo resmen allah sabır versin
hemde cok zor canım 1 bucuk yılda aynı acıyı her izin döneminde yaşıcan zor cok zooorBencede Allah sabır versin hepsine. gerçekten zor.
elif şafağın siyah süt ve aşk adlı kitaplarını okumuştum güzeldi. iskender nasıl canım?
askerin neden hastaneye gitti canım?
aynen canım ya hafta değil ay değil yıl bitermi uzun döne çıkmamış die şükretmek lazımHaklısın canım, biz halimize şükredelim yine de.. Öyle olsa ben kafayı yerdim yaaa
sagolasin canim. Sizede askerinle cok gecmis olsun. Iki ízmirli hasta olduk.
DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ
wuucu : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
pembeli : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
calanthe : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
dilek_ferhat : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
tugcecan : 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam
Elif Şafak'ın bütün kitapları güzeldir canım. İskender de çok güzel sonunu merakla bekliyorum..
Askerimin gözünde 2 ay önce iltihaplanma gibi bi şey olmuştu kıpkırmızı olmuştu bütün gözü doktor da damla vermişti onu kullan sonra kontrole gel tekrar diye. Bugün de onun için gitti neyse %90 oranında azalmış iltihaplanma ama geriye kalan kısmı için de bi damla daha vermiş onu kullancak şimdi de. Gerçi gözünü yorma fazla demiş ama yazıcı olduğu için bütün gün b.sayar başında dinlendiremiyo ki hiç
Tugcecim ve Dilekcim cook gecmis olsunn, hemen kendinizi toparlarsiniz umarimm..
Tuğçeçim senin o karışımdan bugün bende yaptım ama bir fazlası var havlucanTarçın+zencefil+havlucan
geçmiş olsun canım. genede yüzde 90 ınının geçmesi iyi bir gelişme. inşallah verdiği damlada iyi gelir de tamamiyle iyileşir. dinlendiremicek ama damla işe yarar canım.
Tuğçeçim senin o karışımdan bugün bende yaptım ama bir fazlası var havlucanTarçın+zencefil+havlucan
aynen canım ya hafta değil ay değil yıl bitermi uzun döne çıkmamış die şükretmek lazım
Bunların haricinde limon ıhlamur balHeee nar suyu sıkmadım ama narla portakalda yedim İlaç kullanamıyorum... O yüzden doğal ne kadar vitamin varsa hepsini hüplettim
Bunların haricinde limon ıhlamur balHeee nar suyu sıkmadım ama narla portakalda yedim İlaç kullanamıyorum... O yüzden doğal ne kadar vitamin varsa hepsini hüplettim
Sağol canım. Umarım geçer damla işe yarar da. Ama o kadar çok b.sayar başında ki ekrana bakmaktan gözlerim batmaya başlıyo akşama doğru artık diyo neyse bi bitsin de şu 2 ay ondan sonra dinlendirir biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?