- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Aaa canım sen de mi hasta oldun geçmiş olsun..
Siz bu gidişle tuğçeyle vitamin patlaması yaşarsınız
havlucanı bilmiyom canım ama adı çok komikmiş
benim boğazım ağrıyo. sende durumlar nasıl?:94:
evet canım 2 ay sonra dinlendircek artık başka çare yok. geçer inşallah biran önce.
iyileşmek için ne kadar faydalı şey varsa hüpletiyozz.
bi de benim canım tatlı çekti bu akşam çok. hasta olduk diye herhalde. canım irmik helvası çekti.
theraflu içemiyormusun canım? iyi geliyor.
Aaa canım sen de mi hasta oldun geçmiş olsun..
Siz bu gidişle tuğçeyle vitamin patlaması yaşarsınız
iyileşmek için ne kadar faydalı şey varsa hüpletiyozz.
bi de benim canım tatlı çekti bu akşam çok. hasta olduk diye herhalde. canım irmik helvası çekti.
Havlucanı bende kayınvalidemden öğrendim hatta ne havlucanı die baya gülmüştüm ama aktara gidince bakıyorsunki havlucan die bir ağaç dalı gbi bir şey varValla burnum kıpkırmızı; boğazımda şişmeye başladı Allahtan c vitanemini takviyesiyle ateşimi biraz düşürdüm
Sağol canımGündüz bi ara girip yazmıştım canım; valla izmir soğuğuda tam soğuk... Bide dün bıcı bıcıda yapmıştım o soğukta... Yani biraz kendim kaşındım ama napayım kafamın kaşınmasından daha iyidir
kızlaaar noluyoooo yaaa hepiniz hasta oldunuz dilek tuğçe gözde ve diğer dökülen yarenler :)) aspirin plus ve apikobal atın bişeyiniz kalmaz anında toparlarsınız benden tavsiye:94:
Tatlı deme gız geçen gece muhabbetinde de bahsettik sonra sabah uyumadan doğrudan kendimi markete attımAma Allahtan evde var tatlı şimdilik Aman ya bir iki gün şu grip bitene kadar öbür hastalık başlamasında valla ikisi birlikte devam ederse dayanamam heralde
bende burun akması yok canım. boğaz ağrısı var. yutkunurken acıyor. bi de uyurken rahatsız ediyor. sabah uyandığında insan sersem gibi oluyor. sana bakçak birileri varsa sana sıcak bi anne çorbası yapsınlar canım.
yanınızda olsam olurdum hasta insanın en ihtiyaç duyduğu şey dikkat edin kendinizeSağol canımm. sen bizim hemşiremiz ol. :)
o 36 saat uyumadığın gece biliyorum canım.
sabahta puding yapıp yemiştin.
bende sıcak sıcak helva istedim şimdi iştee. yarın tatlı isteğim geçmesse bi çaresine bakıcam artık.
inşallah adetinle çakışmaz zor olur gerçekten.
Annem bursada kız Ben şuan izmirde tekim Annemde bugün yokladı telefonda çok kötüysen çıkıp geleyim diye bide ona dil dökmeye çalıştım gerek yok diye... Yarın arkadaşım berna var o gelcek yapçak bişeyler Ben bugün kör topal bişeyler yaptım yapabildiğim kadar:2::2::2:
yanınızda olsam olurdum hasta insanın en ihtiyaç duyduğu şey dikkat edin kendinize
Annem bursada kız Ben şuan izmirde tekim Annemde bugün yokladı telefonda çok kötüysen çıkıp geleyim diye bide ona dil dökmeye çalıştım gerek yok diye... Yarın arkadaşım berna var o gelcek yapçak bişeyler Ben bugün kör topal bişeyler yaptım yapabildiğim kadar:2::2::2:
ay tuğçe valla canım çekti:)) yada evde hazırlanmış sebze çorbası valla burda olsan yaprdım içerdik bi güzelşuan sıcak limonlu bi şehriye çorbasına hayır demezdim hemşire hanım. tavuk sulu olursa memnun olurum. :)
kıyamam canımm. ben iyi olsam ben gelirdim.
bende öksürüyom acı acı şuan. balgam gibi bişey geliyo ağzıma. geçmesse antibiyotiğe başlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?