341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Aaa canım sen de mi hasta oldun geçmiş olsun..
Siz bu gidişle tuğçeyle vitamin patlaması yaşarsınız

iyileşmek için ne kadar faydalı şey varsa hüpletiyozz.
bi de benim canım tatlı çekti bu akşam çok. hasta olduk diye herhalde. canım irmik helvası çekti.

havlucanı bilmiyom canım ama adı çok komikmiş
benim boğazım ağrıyo. sende durumlar nasıl?:94:

Havlucanı bende kayınvalidemden öğrendim hatta ne havlucanı die baya gülmüştüm ama aktara gidince bakıyorsunki havlucan die bir ağaç dalı gbi bir şey var Valla burnum kıpkırmızı; boğazımda şişmeye başladı Allahtan c vitanemini takviyesiyle ateşimi biraz düşürdüm

Son düzenleme:
kızlaaar noluyoooo yaaa hepiniz hasta oldunuz dilek tuğçe gözde ve diğer dökülen yarenler :)) aspirin plus ve apikobal atın bişeyiniz kalmaz anında toparlarsınız benden tavsiye :94:

Aaa canım sen de mi hasta oldun geçmiş olsun..
Siz bu gidişle tuğçeyle vitamin patlaması yaşarsınız

Sağol canım Gündüz bi ara girip yazmıştım canım; valla izmir soğuğuda tam soğuk... Bide dün bıcı bıcıda yapmıştım o soğukta... Yani biraz kendim kaşındım ama napayım kafamın kaşınmasından daha iyidir

iyileşmek için ne kadar faydalı şey varsa hüpletiyozz.
bi de benim canım tatlı çekti bu akşam çok. hasta olduk diye herhalde. canım irmik helvası çekti.

Tatlı deme gız geçen gece muhabbetinde de bahsettik sonra sabah uyumadan doğrudan kendimi markete attım Ama Allahtan evde var tatlı şimdilik Aman ya bir iki gün şu grip bitene kadar öbür hastalık başlamasında valla ikisi birlikte devam ederse dayanamam heralde

bende burun akması yok canım. boğaz ağrısı var. yutkunurken acıyor. bi de uyurken rahatsız ediyor. sabah uyandığında insan sersem gibi oluyor. sana bakçak birileri varsa sana sıcak bi anne çorbası yapsınlar canım.

Olsun ama dikkat et kendine canım. Acayip soğuklar başladı valla ben böyle bi soğuk görmedim. Bugün de burda kar yağdı biraz hava buzzzz resmen. Ben de hasta olmamak için sürekli portakal mandalina falan yiyorum bitki çayları içiyorum. Dikkat etmek lazım bu havalarda.

o 36 saat uyumadığın gece biliyorum canım.
sabahta puding yapıp yemiştin.
bende sıcak sıcak helva istedim şimdi iştee. yarın tatlı isteğim geçmesse bi çaresine bakıcam artık.
inşallah adetinle çakışmaz zor olur gerçekten.

Annem bursada kız Ben şuan izmirde tekim Annemde bugün yokladı telefonda çok kötüysen çıkıp geleyim diye bide ona dil dökmeye çalıştım gerek yok diye... Yarın arkadaşım berna var o gelcek yapçak bişeyler Ben bugün kör topal bişeyler yaptım yapabildiğim kadar:2::2::2:

İnşallah çakışmaz ama ben bahtsız bedevi kesin çakışır çünkü geçen ayda ayın 17'sinde olmuştum Bugün yarın o da yolda anlayacağın... Onun ağrısıyla bu hastalık bütünleşirse vah halime...

kıyamam canımm. ben iyi olsam ben gelirdim.
bende öksürüyom acı acı şuan. balgam gibi bişey geliyo ağzıma. geçmesse antibiyotiğe başlamak lazım.

Ayy canımmm Yakın olsak gelirdim valla. İnşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda ikiniz de.

kıyamam canımm. ben iyi olsam ben gelirdim.
bende öksürüyom acı acı şuan. balgam gibi bişey geliyo ağzıma. geçmesse antibiyotiğe başlamak lazım.

Sağol canım düşünmen yeterli Benim penesiline alerjim var o yüzden ilaçları didik didik etmem lazım... Antibiyotiklerde ancak çok küçük dozları kullanabiliyorum... İlaç son çare; ama şimdilik gündüze göre daha iyiyim... Ahhh ahhh hadi ben burda c itamini takviyesi alarak iyi olabiliyorum askerim oralarda ne yapıyordur Aklım kendimden çok onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…