341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

dışardan kimse getirmediği sürece hasta olmam insallah ev kedisi gibi oldum biyere cıktığım yok :))

Aman canım dikkat et; çevremdeki çoğu kişi hasta... Onların bulaştırması bide benim dikkat etmemem sonucunda bende hasta oldum :2: Evin kapısına hasta olmayan girebilir diye tabela as

Canım o da orda güçlü durmaya çalışıyordur. benimkide grip olmuştu oralarda. çok şükür atlattı. seninkide atlatıcaktır canım.
dışardan kimse getirmediği sürece hasta olmam insallah ev kedisi gibi oldum biyere cıktığım yok :))

bende ev kedisi gibiyim ama bana bizim ev halkı bulaştırdı. aynı mikrop olduğu çok belli. hepimizdede belirtiler boğaz ağrısı ve balgam oldu.

Neyse canlarım elektrikli battaniye sağolsun yatak ısınmış Ben pc'yi kapatır yatarım artık... Kendinize iyi bakın canlarım; görüşürüz

Aman canım dikkat et; çevremdeki çoğu kişi hasta... Onların bulaştırması bide benim dikkat etmemem sonucunda bende hasta oldum :2: Evin kapısına hasta olmayan girebilir diye tabela as
valla doğru sölüyosun :)) yada maskeyle dolasmak... hadi canm yat bencede vücudun dinlensin iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…