şuan sıcak limonlu bi şehriye çorbasına hayır demezdim hemşire hanım. tavuk sulu olursa memnun olurum. :)
Ayy canımmmYakın olsak gelirdim valla. İnşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda ikiniz de.
dışardan kimse getirmediği sürece hasta olmam insallah ev kedisi gibi oldum biyere cıktığım yok :))Sağol canımTuğçeye de söylediğim gibi düşünmeniz yeterli Aman sizde dikkat edin havaların şakası yok...
Sağol canımTuğçeye de söylediğim gibi düşünmeniz yeterli Aman sizde dikkat edin havaların şakası yok...
dışardan kimse getirmediği sürece hasta olmam insallah ev kedisi gibi oldum biyere cıktığım yok :))
Yeni sloganım hastalık sigara bıraktırır
ay tuğçe valla canım çekti:)) yada evde hazırlanmış sebze çorbası valla burda olsan yaprdım içerdik bi güzel
İçme zateeeennn
Canım o da orda güçlü durmaya çalışıyordur. benimkide grip olmuştu oralarda. çok şükür atlattı. seninkide atlatıcaktır canım.Sağol canım düşünmen yeterliBenim penesiline alerjim var o yüzden ilaçları didik didik etmem lazım... Antibiyotiklerde ancak çok küçük dozları kullanabiliyorum... İlaç son çare; ama şimdilik gündüze göre daha iyiyim... Ahhh ahhh hadi ben burda c itamini takviyesi alarak iyi olabiliyorum askerim oralarda ne yapıyordur Aklım kendimden çok onda...
dışardan kimse getirmediği sürece hasta olmam insallah ev kedisi gibi oldum biyere cıktığım yok :))
Bugün bi tane yakem dedim yakmamla söndürmem bir oldu
Neyse canlarım elektrikli battaniye sağolsun yatak ısınmışBen pc'yi kapatır yatarım artık... Kendinize iyi bakın canlarım; görüşürüz
valla doğru sölüyosun :)) yada maskeyle dolasmak... hadi canm yat bencede vücudun dinlensin iyi uykularAman canım dikkat et; çevremdeki çoğu kişi hasta... Onların bulaştırması bide benim dikkat etmemem sonucunda bende hasta oldum :2: Evin kapısına hasta olmayan girebilir diye tabela as
Neyse canlarım elektrikli battaniye sağolsun yatak ısınmışBen pc'yi kapatır yatarım artık... Kendinize iyi bakın canlarım; görüşürüz
içerdik valla canımm... çorba partisi yapardık. :)
bende ev kedisi gibiyim ama bana bizim ev halkı bulaştırdı. aynı mikrop olduğu çok belli. hepimizdede belirtiler boğaz ağrısı ve balgam oldu.
eveeeettt :))) sen kimsin 343. dönem mi yoksa hoşgeldiiin341. dönem bu agustosmu oluo
sizin eve hakaten bi hemşire sart ozaman canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?