341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ayy şimdi aşkım geldi aklıma o da tam bi çorba delisidir ahh ahhh bi gelse de yapsam hepsinden ona da

benimkide sarma delisi onun için makine aldım ama elde sarmak daha az uğrastırıo bosuna almısım

Ay evet biliyorum onları ama hiç kullanmadım demek daha çok uğraştırıyo o.Valla bi gelseler de şööyle güzelce karınlarını doyursak Bi de uykusuzluk çok etkiliyo,benimki bugün diyo gelince 2 gün hiç kalkmadan uyuycam ayy yazık ya kıyamam

Kızlar ben çok üşüdüm yatağıma gidiyorum artık :) Yarın görüşmek üzere. Dikkat edin kendinize hasta olmayın, hasta olanlar da iyileşir umarım bi an önce.. İyi geceler hepinizeee

evet canım ya lahanayı süper sarıoda yaprakda işe yaramaz hepsi aynı boy olması lazım yaprakların sonra her sarmadan önce yağlıyosun yerleştirip iç koyuyosun fln ooooo zahmetli ama lahana da iyi askerlik iyi oldu ya valla artık istediğimiz herşeyi itiraz etmeden yaparlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…