341. dönem bu agustosmu oluo
bencede canım. iyi çorba yapan birine ihtiyaç var :)
bencede canım. iyi çorba yapan birine ihtiyaç var :)
bende ev tarhanası ımmmmm tam hasta corbası süpppperrrrrBen çok güzel domates çorbası yaparımÇorba partisine yapabilirim isterseniz :))
bende ev tarhanası ımmmmm tam hasta corbası süpppperrrrr
Ben çok güzel domates çorbası yaparımÇorba partisine yapabilirim isterseniz :))
ayy bayılırım yaa. yapın getirin bana hepsinden hapır hupur içiyimm.
:)))) yarın bütün çorba ceşitlerini iç benceayy aş eriyorum resmen. anneme söyliyim de yarın çorbamı eksik etmesin. :)
evet sağlık duumuna göre değişio demekki :))Geçen gece canımız tatlı çekmişti şimdi de çorbaa
benimkide sarma delisi onun için makine aldım ama elde sarmak daha az uğrastırıo bosuna almısımAyy şimdi aşkım geldi aklıma o da tam bi çorba delisidir ahh ahhh bi gelse de yapsam hepsinden ona da
benimkide sarma delisi onun için makine aldım ama elde sarmak daha az uğrastırıo bosuna almısım
evet canım ya lahanayı süper sarıoda yaprakda işe yaramaz hepsi aynı boy olması lazım yaprakların sonra her sarmadan önce yağlıyosun yerleştirip iç koyuyosun fln ooooo zahmetli ama lahana da iyiAy evet biliyorum onları ama hiç kullanmadım demek daha çok uğraştırıyo o.Valla bi gelseler de şööyle güzelce karınlarını doyursakBi de uykusuzluk çok etkiliyo,benimki bugün diyo gelince 2 gün hiç kalkmadan uyuycam ayy yazık ya kıyamam
ozaman topicte yalnız kalmayım bende yatam :) iyi geceler canım benim optummmbende yatıyorum canlarımm. yarın görüşürüzz... bol çorbalı geceler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?