Haklısın canım. sürekli çıkmayı da sevmem ben. haftada bir iki kez yeterli.
Bizde konuşamadık canım. en son dün öğlen konuşmuştuk.
şaka maka 62 gün kaldı hatta 61 bugunde bitti
evet canım 50 lere geldik nerdeyse Allaha şükür. biraz daha sabretçez artık.
düğün tarihinizi alırsınız dimi gelince
öyle olması lazım. 6 ay önce en erken alabiliyoruz zaten öyleymiş işleyişleri. mart ayında en erken almaya gidebiliyoruz yani.
ayy ne biliyim eminecim böyle askerimde yokken bişeyde konuşulmuyorki kendi kendime olmuyoo.ev mi alcaz kiralıcaz mi düğün ne olcak hiçbişey bilmiyorum. muallaktayım.
öyle tabi canım şuan nedesek boş onlar olmayınca bizimki sadece düşünceden ibaret kalıyor neyse hayırlısıyla gelsinlerde ozamanda düğün için şafak ve depüklenecek listemizi oluştururuz:123:
arkadaşlar merhabacanım çok sıkkın bu aralar,uğrayamıyorum.umarım hepiniz iyisinizdir:26:
arkadaşlar merhabacanım çok sıkkın bu aralar,uğrayamıyorum.umarım hepiniz iyisinizdir:26:
nasılsınız kızlarasker beklemek ne kadar zor bişiy yaaa bu aralar o da bende bunalımdayız onlarında denetim warmış bizim de işler yoğunlaştı ve benim hiç bişiy için gücüm yok sürekli uyumak istiyorum onsuz çok kötü ya hayat anlamsızzzzz...........
iyi olmaya çalışıyorum tuğbacım.
evet zor işmiş gerçekten. benimkinin de denetlemesi var. dün öğlen en son konuştuk çok az. konuşamıyoruz yani doğru düzgün.
bende öğlen kalkıyorum yataktan. ama kendine dikkat et canım depresyona girmeyesin. burayada gelmiyorsun hiç. gelsen azcık moral olurdu.
nasılsınız kızlarasker beklemek ne kadar zor bişiy yaaa bu aralar o da bende bunalımdayız onlarında denetim warmış bizim de işler yoğunlaştı ve benim hiç bişiy için gücüm yok sürekli uyumak istiyorum onsuz çok kötü ya hayat anlamsızzzzz...........
tubacım sıkma canım canını hepimiz aynı durumdayız günler azaldıkça daha bi geçmezmiş gibi gelio stres daha bi artıyo sabret bak tam 2 ay kaldı ne eksik ne fazla 3,5 aydır dayanıyoruz yüzünü görmeden kokusunu duymadan az daha sabır
doğru söylüyorsun eminecim tam 3,5 ay bitti. 70 ler iyi geçmiştide bu 60 lar zorladı beni.
sabır sabır ya sabır... .(((((
Aynen bide tezkereci güzeller topiğinde bi yaren askerine kavusuyo yarın, öyle güzel ki çok heyecanlı çook mutlu, insan imreniyo, bi an önce bize de nasip olur umarım yoksa sıyırıcaz hepimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?