341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet canım askerine kavuşuyor.
biz toplu bi kavuşma yaşıcaz.:)
hepimiz aynı anda depüklencez.
dediğin gibi zaman hızlı geçmesse sıyırcaz. ben sinirli olmaya başladım iyice.

Çizelgemizde 2 ay oldu tam olarak
Yarın gece 1 ay 4 hafta falan yazıcak niyeyse o bile çok heyecanlandırıyo beni

Ben geldim kızlar gerçi biraz geç oldu ama şimdi attırıyım şafağımı ben de. Şafağımız 61 yaaniii Trabzon'a selam yola devam

nerelerdesin canım? gözükmedin bugün.

Canım hiçbi şey yapmak istemedi bugün yaa. 1 kere açıp baktım siteye o da 2 dk falan sonra duramadım pc başında böyle deli deli geziniyorum evin içinde bi şey yapmadan
Sen napıyosun canım?

Canım hiçbi şey yapmak istemedi bugün yaa. 1 kere açıp baktım siteye o da 2 dk falan sonra duramadım pc başında böyle deli deli geziniyorum evin içinde bi şey yapmadan
Sen napıyosun canım?

bende nette geziniyordum. sıkıldım. askerimde aramadı bugün. evde fazla durmamam lazım şu aralar benim herhalde.

Aynen canım ben de acayip sıkıldım bugün ya off benim de askerim aramadı
Ayy bugün sıkkın canım

emineninde askeri aramamıştı en son. bugün hepimiz aynı ruh halindeyiz demekki canım. belkide seslerini duyamadığımız için boşlukta gibi olduk.

emineninde askeri aramamıştı en son. bugün hepimiz aynı ruh halindeyiz demekki canım. belkide seslerini duyamadığımız için boşlukta gibi olduk.

Evet olabilir. Ama benimki belki arayabilir çünkü bugün 12-4 arası nöbetçileri götürüp getircekti. Şu sıralar onlarla uğraşıyo yani. Eğer arkadaşlarından telefon bulabilirse arar müsait olduğunda yani inşallah...

inşallah arar canım. benimkide inşallah yarın arar.

inşallah arar canım. benimkide inşallah yarın arar.

İnşallah canım. Sürekli bi bekleme halindeyiz yaa artık böyle bi garip oldu ruh halim. Biraz da bu havalardan sanırım. Ben aşkımın yanına gitmek istiyorum 1-2 haftaya kadar. Umarım havalar kötüleşmez kar falan yağmaz da gidebilirim ben de

iyi olur canım hasret giderirsiniz. ben yakınımda olsa giderdim gene. göresim geldi çok.

iyi olur canım hasret giderirsiniz. ben yakınımda olsa giderdim gene. göresim geldi çok.

Benim de çok göresim geldi. 30 ekimde gitmiştim gene gitmek istiyorum şimdi çok özledim çünkü artıııık geçmiyo günler offffffff

bende 30 ekimde gitmiştim canımm. aynı zamanda gitmişizz.

Bizim nişan yıldönümümüzdü o gün canım
Aslında ben bi de 28 aralıkta gitmeyi çok istiyodum ama haftasonuna gelmiyo malesef. Yıldönümümüz ama gene birlikte kutlayamayacağız. Ufff bugün çok bi karamsarım sanırım artık iyice bunaldık

evet ama yarına toparlamalıyız kendimizi canım. bu durumumuzu sürdürmemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…