bu 60 lar banada yavaş geçti sankiii... umarım hızlanır zamann...Evet ama içim kararıyo yaa şu kasım ayı geçmedi bi((
Azicik daha sabretmelmiz lazim kizlar, oyle iyi anliyorum ki sizi, bende cok ozledim 1 ekimde gitmistim bende keske aralikta bi kez daha gitsem diyorum ama olmucak bisey gibi, 2 ay daha sabredebilirsek hersey cook guzel olucak insallah
Azicik daha sabretmelmiz lazim kizlar, oyle iyi anliyorum ki sizi, bende cok ozledim 1 ekimde gitmistim bende keske aralikta bi kez daha gitsem diyorum ama olmucak bisey gibi, 2 ay daha sabredebilirsek hersey cook guzel olucak insallah
iyi gibiydik ama zorlanmaya başladık genee.Elimde olsa valla her hafta gidicem ama imkanlar elvermiyo malesef. Şu ana kadar her ay gittim bu ay da gitmek istiyorum. Zaten aralıkta yollar kapalı olur kar falan yağarsa hiç gidemem o yüzden kasımda bi kere daha gideyim diyorum çok özledim çünkü sabredemiyorum artık((((((
iyi gibiydik ama zorlanmaya başladık genee.
senin askerinle aran ne kadar canım?
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
bugün hem aşkımın memleketi, hem benim memleketim olan trabzondayız kızlaaaar
:118::118::118::118::118:
ne güzel,bizde gelsek 34 e bihedef 55 şimdilik o gün gelsin 44 ü beklicez sonra 34 derken geçicek inşallah :)
Günaydın kızlaar :)) Bizim günaydınımız öğlen oluyo anca :))
Yaa dün aşkımla hiç konuşamadık arar diye umut ediyodum ama aramadı daUmarım bugün görüşebiliriz...
umarım bugün arar tatlım, bu denetlemeler mahvetti bizi de askerlerimizi de((
Gececiler kalkamadı herhalde daha
Hadi kızlar gelin de sohbet edelim azıcık
Yok canım ya bizimkinin denetlemesi yok aralıkta olcakmış ama dün müsait olamadı heralde o yüzden aramadı bugün bekliyorum umarım arar.
Sen napıyosun canım?
Tünaydın canımm... benimde askerim bugün 8:30 ta aradı. uyuyordum mışıl mışıl. çok yoğunuz denetleme var dedi.ondan arıyamadım merak etme dedi. içim rahatladı azcıkk şükür. sesin gitmiş senin diyor. burnunun ucunu bile dışarı çıkarma diyo.iyileş önce diyo. delii... :) senin askerin aradımı gözdecim?
merhaba uzun zamandır takip ediyordum kısmet son 61 için kayıt olmakmış.
Hoşgeldinizzz
Hep birlikte, birbirimize destek olarak daha kolay geçiriyoruz zor günlerimizi, sizin askeriniz nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?