341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Azicik daha sabretmelmiz lazim kizlar, oyle iyi anliyorum ki sizi, bende cok ozledim 1 ekimde gitmistim bende keske aralikta bi kez daha gitsem diyorum ama olmucak bisey gibi, 2 ay daha sabredebilirsek hersey cook guzel olucak insallah

Evet ama içim kararıyo yaa şu kasım ayı geçmedi bi ((
bu 60 lar banada yavaş geçti sankiii... umarım hızlanır zamann...
Azicik daha sabretmelmiz lazim kizlar, oyle iyi anliyorum ki sizi, bende cok ozledim 1 ekimde gitmistim bende keske aralikta bi kez daha gitsem diyorum ama olmucak bisey gibi, 2 ay daha sabredebilirsek hersey cook guzel olucak insallah

evet canım sabretmekten başka bi yol yok. bende gidemem bi daha. beklemek ve sabretmek dışında yapılıcak bişey yok.

Elimde olsa valla her hafta gidicem ama imkanlar elvermiyo malesef. Şu ana kadar her ay gittim bu ay da gitmek istiyorum. Zaten aralıkta yollar kapalı olur kar falan yağarsa hiç gidemem o yüzden kasımda bi kere daha gideyim diyorum çok özledim çünkü sabredemiyorum artık ((((((

iyi gibiydik ama zorlanmaya başladık genee.
senin askerinle aran ne kadar canım?

iyi gibiydik ama zorlanmaya başladık genee.
senin askerinle aran ne kadar canım?

Bizim çok yok. 5-6 saat sürüyo en fazla. Ama eğer istanbula yani onlara gidip ordan gitmek istersem de yalova 1,5 saat falan sürüyo. O yüzden gitmek istiyorum fırsat buldukça.

DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ

:123:wuucu = 61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:123: pembelii = 61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:123: calanthe =61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:123: dilek_ferhat =61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:123: tugcecan =
61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:123: emnylmz =61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:123: duyguunver = 61 TRABZON’a selam yola devam :123:

:98: 17.11.2011:98:

bugün hem aşkımın memleketi, hem benim memleketim olan trabzondayız kızlaaaar

:118::118::118::118::118:

Günaydın kızlaar :)) Bizim günaydınımız öğlen oluyo anca :))
Yaa dün aşkımla hiç konuşamadık arar diye umut ediyodum ama aramadı da Umarım bugün görüşebiliriz...

Gececiler kalkamadı herhalde daha
Hadi kızlar gelin de sohbet edelim azıcık

ne güzel,bizde gelsek 34 e bi hedef 55 şimdilik o gün gelsin 44 ü beklicez sonra 34 derken geçicek inşallah :)

eveeet artık bizim de hedef 34 :))))
çabucak geçer günler hepimiz için inşallah :)

Günaydın kızlaar :)) Bizim günaydınımız öğlen oluyo anca :))
Yaa dün aşkımla hiç konuşamadık arar diye umut ediyodum ama aramadı da Umarım bugün görüşebiliriz...

umarım bugün arar tatlım, bu denetlemeler mahvetti bizi de askerlerimizi de ((

umarım bugün arar tatlım, bu denetlemeler mahvetti bizi de askerlerimizi de ((

Yok canım ya bizimkinin denetlemesi yok aralıkta olcakmış ama dün müsait olamadı heralde o yüzden aramadı bugün bekliyorum umarım arar.
Sen napıyosun canım?

Gececiler kalkamadı herhalde daha
Hadi kızlar gelin de sohbet edelim azıcık

Tünaydın canımm... benimde askerim bugün 8:30 ta aradı. uyuyordum mışıl mışıl. çok yoğunuz denetleme var dedi.ondan arıyamadım merak etme dedi. içim rahatladı azcıkk şükür. sesin gitmiş senin diyor. burnunun ucunu bile dışarı çıkarma diyo.iyileş önce diyo. delii... :) senin askerin aradımı gözdecim?

Yok canım ya bizimkinin denetlemesi yok aralıkta olcakmış ama dün müsait olamadı heralde o yüzden aramadı bugün bekliyorum umarım arar.
Sen napıyosun canım?

napıyım tatlım yaa bi yandan çalışıyorum bi yandan buralarda vakit geçiriyorum..günler geçip geçip gitsin çabucak diye bol bol dua ediyorum...

aklı sende kalmıştır hasta oldun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…