341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

napıyım tatlım yaa bi yandan çalışıyorum bi yandan buralarda vakit geçiriyorum..günler geçip geçip gitsin çabucak diye bol bol dua ediyorum...

aklı sende kalmıştır hasta oldun diye :)

Benim askerim 4 gündür aramıyor, bugün 5. gün ki biz usta birliğine gitti gideli çok konuşamıyoruz. Aramızda sorunlar yaşıyoruz. Acemi birliğinde böyle değildik

Sevindim canım senin adına ne güzel duymuşsun askerinin sesini. Benimki aramadı henüz ((
Evet iyileş canım bi an önce de askerinin aklı sende kalmasın..

Sevindim canım senin adına ne güzel duymuşsun askerinin sesini. Benimki aramadı henüz ((
Evet iyileş canım bi an önce de askerinin aklı sende kalmasın..

Uzaniyorum gozdecim. Tel.dan giriyorum suan.
İnsallah bu aksam arar askerin canim.
Bugun nasilsin?

Hosgeldin canim aramiza. Askerinle araniz kotu diyemi aramiyor?

aramız kötü mü iyi mi inan artık bende bilmiyorum. Aradığı zaman nasıl konuşacağımı şaşırdım artık bilmiyorum sizlerde de böyle oluyor mu. Acemlik bize yaramadı hemde hiç. Sadece sabır diyorum elimden başka birşey gelmiyor

Uzaniyorum gozdecim. Tel.dan giriyorum suan.
İnsallah bu aksam arar askerin canim.
Bugun nasilsin?

Umarım canım yaa bi gün bile sesini duymayınca çok kötü hissediyorum kendimi
Bugün düşünüyorum da evlenip kendi evimizde birlikte geçirceğimiz zamanları görebilcek miyiz offf bugün de çok karamsarım

Sanirim askerin zor bir askerlik yasiyor ve stresini senden cikariyor.

Canim bende dun oyleydim ama salma kendini. O da seni dusunuyordur ama isi coj demekki. İnsallah bian once haber alirsin canim.

Canim bende dun oyleydim ama salma kendini. O da seni dusunuyordur ama isi coj demekki. İnsallah bian once haber alirsin canim.

İnşallah canım arasın artık yaa valla geçmiyo bu günler çok sıkıldım ben yaaa napıcam nasıl geçircem bu günleri Allahım sabır verrrr

Ben şimdi çıkıyorum sonra gene gelirim kızlar ve o zamana umarım askerim aramış olur (

Dün dizi izledim orda adam şöyle diyordu...

"Harbin şiddetlendiği zamanlarda sabredenler kurtulmuştur..."

Tam bize göre bir söz. Sabırla herşeyin üstesinden gelmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…