Hoşbuldum. Evet sizinle birlikte geçsin 61 gün istedim.
Benim askerim Elazığ'da...
Benimkide İzmirde, Allahım hepimize sabır versin, kavusalım bir an öncee
napıyım tatlım yaa bi yandan çalışıyorum bi yandan buralarda vakit geçiriyorum..günler geçip geçip gitsin çabucak diye bol bol dua ediyorum...
aklı sende kalmıştır hasta oldun diye :)
Tünaydın canımm... benimde askerim bugün 8:30 ta aradı. uyuyordum mışıl mışıl. çok yoğunuz denetleme var dedi.ondan arıyamadım merak etme dedi. içim rahatladı azcıkk şükür. sesin gitmiş senin diyor. burnunun ucunu bile dışarı çıkarma diyo.iyileş önce diyo. delii... :) senin askerin aradımı gözdecim?
merhaba uzun zamandır takip ediyordum kısmet son 61 için kayıt olmakmış.
merhaba uzun zamandır takip ediyordum kısmet son 61 için kayıt olmakmış.
Merhaba canım hoşgeldin
Sevindim canım senin adına ne güzel duymuşsun askerinin sesini. Benimki aramadı henüz((
Evet iyileş canım bi an önce de askerinin aklı sende kalmasın..
Hosgeldin canim aramiza. Askerinle araniz kotu diyemi aramiyor?
Uzaniyorum gozdecim. Tel.dan giriyorum suan.
İnsallah bu aksam arar askerin canim.
Bugun nasilsin?
Sanirim askerin zor bir askerlik yasiyor ve stresini senden cikariyor.aramız kötü mü iyi mi inan artık bende bilmiyorum. Aradığı zaman nasıl konuşacağımı şaşırdım artık bilmiyorum sizl
erde de böyle oluyor mu.Acemlik bize yaramadı hemde hiç. Sadece sabır diyorum elimden başka birşey gelmiyor
Umarım canım yaa bi gün bile sesini duymayınca çok kötü hissediyorum kendimi
Bugün düşünüyorum da evlenip kendi evimizde birlikte geçirceğimiz zamanları görebilcek miyiz offf bugün de çok karamsarım
Canim bende dun oyleydim ama salma kendini. O da seni dusunuyordur ama isi coj demekki. İnsallah bian once haber alirsin canim.
Sanirim askerin zor bir askerlik yasiyor ve stresini senden cikariyor.
Sanırım..artık buda benim sabrım diyorum az kaldı 61 gün sonra da böyle olacak mı yaşayıp görücem artık.
2 months:) süperrr 1 months gel biran önceee
İnşallah canım arasın artık yaa valla geçmiyo bu günler çok sıkıldım ben yaaa napıcam nasıl geçircem bu günleri Allahım sabır verrrr
Ben şimdi çıkıyorum sonra gene gelirim kızlar ve o zamana umarım askerim aramış olur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?