- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
bi sigara içip geliom(( tuğce kızma)) :)
yok kuzum içme zaten sen daha kötü olur sonra boğazın.:94: yaa bide ben benimkine içme bak bende içerim diye inatla başladım bide baktım alışmışım millet gibi özentiyle değil yani inatla
askerim aradı canlarım. sabah sesim çıkmadığı için konuşamadık doğru düzgün. iyi sesin çıkıyor biraz dedi.
dedim bana zaman geçmiyo. benim hızlı geçti dedi. ee dedim bekleyene daha zor geçiyor demekki.
ben dedim karamsarlaşıyorum bazen. herşey güzel olucak döndüğümde dedi. inşallahh...
askerim aradı canlarım. sabah sesim çıkmadığı için konuşamadık doğru düzgün. iyi sesin çıkıyor biraz dedi.
dedim bana zaman geçmiyo. benim hızlı geçti dedi. ee dedim bekleyene daha zor geçiyor demekki.
ben dedim karamsarlaşıyorum bazen. herşey güzel olucak döndüğümde dedi. inşallahh...
Canım sorma benim askerimde 2-3 günde bir paket içerken günde bir pakete çıkarmış... Yapacak başka birşey yok diyo... Artık gelince beraber üstesinden gelip bırakıcaz...
Gözün aydın canımGerçekten de bekleyene zor... Tamam onlar içinde zor ama asıl zorluk bizim için... Hayırlısıyla bir dönseler herşey çok güzel olcak
hahahahahahaarkadaş aynı cümleler mi kurulur yaaa bune böle anlamıyorum ya erkeklerin hepsi aynı birazda biz tabikiii yada aynı yerdemi askerlik yapıolar die şüphelencem yani nerde olduklarını bilmesem
sizdemi böyle konuştunuz canım?
nedense bizimde ilk günden beri senle herşeyimiz benziyorr. askerlerimizde birbirlerine huy olarak benziyorlar sanırım.
evet tatlım ya ben sıkıldım derim oda bana ben daha çok sıkıldım der bana daha zor der bende beklemek daha zor derim sonra oda gelince hersey güzel olcak sabret der bu sefer bana aşağı yukarı yani hemen hemen genellikle :)) aynı cümleler
napsınlar yazık bakıolar bizden fayda yok onlar üstlenio bu görevibizi avutma görevindeler sürekli demekki...
napsınlar yazık bakıolar bizden fayda yok onlar üstlenio bu görevi
senin burcun ne canım? merak ettim.
evet ne yapalım biz daha nariniz.
aslannnn ım canım ben :)) benimkide balık
Gözünaydın cnm.Darısı konuşmayanların başına.
Allah gönlünüze göre versin.
Amin canım. teşekkür ederimm.
umarım sende konuşursun ve sorunlarınızı halledersiniz. Allah seninde gönlüne göre versin canım.
inş. Allah nişanlımında içine huzur versin ki, bana da huzurla dönsün.
hımm. aslanlar neşeli olur canım. ama dönem dönem karamsar olabiliyorlar. seninkide su grubu. bende yay ateşim senin gibi. askerim yengeç su grubu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?