341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

askerim aradı canlarım. sabah sesim çıkmadığı için konuşamadık doğru düzgün. iyi sesin çıkıyor biraz dedi.
dedim bana zaman geçmiyo. benim hızlı geçti dedi. ee dedim bekleyene daha zor geçiyor demekki.
ben dedim karamsarlaşıyorum bazen. herşey güzel olucak döndüğümde dedi. inşallahh...

yok kuzum içme zaten sen daha kötü olur sonra boğazın.:94: yaa bide ben benimkine içme bak bende içerim diye inatla başladım bide baktım alışmışım millet gibi özentiyle değil yani inatla

Canım sorma benim askerimde 2-3 günde bir paket içerken günde bir pakete çıkarmış... Yapacak başka birşey yok diyo... Artık gelince beraber üstesinden gelip bırakıcaz...

Gözün aydın canım Gerçekten de bekleyene zor... Tamam onlar içinde zor ama asıl zorluk bizim için... Hayırlısıyla bir dönseler herşey çok güzel olcak

hahahahahaha arkadaş aynı cümleler mi kurulur yaaa bune böle anlamıyorum ya erkeklerin hepsi aynı birazda biz tabikiii yada aynı yerdemi askerlik yapıolar die şüphelencem yani nerde olduklarını bilmesem

Canım sorma benim askerimde 2-3 günde bir paket içerken günde bir pakete çıkarmış... Yapacak başka birşey yok diyo... Artık gelince beraber üstesinden gelip bırakıcaz...

evet canım öyle birlikte bırakırız biri içip biri bırakmaya çalışırsa o zor zaten

Gözün aydın canım Gerçekten de bekleyene zor... Tamam onlar içinde zor ama asıl zorluk bizim için... Hayırlısıyla bir dönseler herşey çok güzel olcak

Teşekkür ederim dilekçim. dediğin gibi onlar orda sürekli bi koşuşturma içindeler. biz belirsizlik içinde bekliyoruz. o nedenle bize daha zor geçiyor.
denetlemeler bitiyormuş cumartesi kısmetse daha rahat ederiz o zaman.

hahahahahaha arkadaş aynı cümleler mi kurulur yaaa bune böle anlamıyorum ya erkeklerin hepsi aynı birazda biz tabikiii yada aynı yerdemi askerlik yapıolar die şüphelencem yani nerde olduklarını bilmesem

sizdemi böyle konuştunuz canım?
nedense bizimde ilk günden beri senle herşeyimiz benziyorr. askerlerimizde birbirlerine huy olarak benziyorlar sanırım.

sizdemi böyle konuştunuz canım?
nedense bizimde ilk günden beri senle herşeyimiz benziyorr. askerlerimizde birbirlerine huy olarak benziyorlar sanırım.

evet tatlım ya ben sıkıldım derim oda bana ben daha çok sıkıldım der bana daha zor der bende beklemek daha zor derim sonra oda gelince hersey güzel olcak sabret der bu sefer bana aşağı yukarı yani hemen hemen genellikle :)) aynı cümleler

bizi avutma görevindeler sürekli demekki...

Gözünaydın cnm.Darısı konuşmayanların başına.
Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…