341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

hoşgeldinn canımm...343 lere yardım etmeye çalışıyordum. sende yazmışsın gördüm.
nerelerdeydin bakalımm?:26:

hoşbulduk canım..evet cnm sende yazmışsın. kayınvalidemdeydim 3 gündür cnm orda kaldım.

ya insan bi değişik oluyo nerdenn nereye..bizler yardım alırken yardımcı olmaya başladık:))

ayy evet banada acayip geldi.
yardım etmeye başladık biz de. nerden nereye geldikk.

aynen öyle cnm...askere gittikten sonrada çok zor ama bana şu gidene kadar olan son bir hafta daha zor gelmişti.
önünde bozulmamış 158 gün ama gittikten sonra hep azaldığından o bekleme süreci daha zor.
sizcede öyle mi..?

bana gitmesine 1 hafta kala ve gittikten sonra 2-3 hafta çok zor geçti. alışamadım. hatta bazen nefes almakta zorlanıyordum.

bana gitmesine 1 hafta kala ve gittikten sonra 2-3 hafta çok zor geçti. alışamadım. hatta bazen nefes almakta zorlanıyordum.

evet cnm bizde 8 yıldır hiç ayrılmadığımız için bana da zor geldi ama gideceğini beklemek çok daha zordu.
valla gittikten sonra arkadaşlara diyodum hastanelik olurum diye ama çook şükür Allah veriyo kolaylığını çook dua ettim güç vermesi için...

askerimle konusuyodum kulede nöbetteydi komutanı geldi (çavuş)....askerimin telefonundan evi aramak istemiş bizimkide tabi gel dedi..konusmamızı yarıda kesmek zorunda kaldıkve kapattık... bu komutanları anlamak imkansızzzz..

Eminim askerinin aklida sendedir arayamadigi icin, firsat bulamamistir canim, bu aralar denetlemeler falan hep ust uste ya, sen moralini bozma, umarim en kisa zamanda arar..

Insallah canım yaa.valla şu beklemek öldürüyo beni.arıycak mı diye her an beklemek..umarım arar da biraz olsun rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…