selamm kızlarr 2-3 gündür yoktum.. nasılsınız bakalım. memleketimin şafağındayız :) şafak trabzonla bir başka atar:))
selamm kızlarr 2-3 gündür yoktum.. nasılsınız bakalım. memleketimin şafağındayız :) şafak trabzonla bir başka atar:))
hoşgeldin canım nöbeti sana devrediyor gidiyor vee fatmagülü :)) izliyorum gelince devam ederiz canlar
hoşgeldinn canımm...343 lere yardım etmeye çalışıyordum. sende yazmışsın gördüm.
nerelerdeydin bakalımm?:26:
hoşbulduk canım..evet cnm sende yazmışsın. kayınvalidemdeydim 3 gündür cnm orda kaldım.
ya insan bi değişik oluyo nerdenn nereye..bizler yardım alırken yardımcı olmaya başladık:))
neye yardım ettin canım? askerinin odasında yatsaydın.
343.dönemleri dyorum cnm yardımcı olmaya başladık diye....
yaa sorma orda yattım zaten kaçar mı:)))
ayy evet banada acayip geldi.
yardım etmeye başladık biz de. nerden nereye geldikk.
aynen öyle cnm...askere gittikten sonrada çok zor ama bana şu gidene kadar olan son bir hafta daha zor gelmişti.
önünde bozulmamış 158 gün ama gittikten sonra hep azaldığından o bekleme süreci daha zor.
sizcede öyle mi..?
bana gitmesine 1 hafta kala ve gittikten sonra 2-3 hafta çok zor geçti. alışamadım. hatta bazen nefes almakta zorlanıyordum.
askerimle konusuyodum kulede nöbetteydi komutanı geldi (çavuş)....askerimin telefonundan evi aramak istemiş bizimkide tabi gel dedi..konusmamızı yarıda kesmek zorunda kaldıkve kapattık...bu komutanları anlamak imkansızzzz..
Telefonu mu var ne şanslısınız[/QUO
evet canım benimki hep kullandı ilk bir kaç gün kullanmadı acemi+usta birlik hep kullanıyodu.
biraz zor ama bayağı risk aldı yani...
Ben geldim tekrar kizlar askerim hala aramadi ama(...
hoşgeldin cnm..kaç zamandır aramadı ki..arar merak etme..
Dunden beri aramadi canim. umarim birazdan arar...
Dunden beri aramadi canim. umarim birazdan arar...
Eminim askerinin aklida sendedir arayamadigi icin, firsat bulamamistir canim, bu aralar denetlemeler falan hep ust uste ya, sen moralini bozma, umarim en kisa zamanda arar..
inşallah canım..hasretlik çekiyoruz yetmiyo bi de arayacak mı aramayacak mı bunun sıkıntısıda ayrı.
Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?