341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Dün dizi izledim orda adam şöyle diyordu...

"Harbin şiddetlendiği zamanlarda sabredenler kurtulmuştur..."

Tam bize göre bir söz. Sabırla herşeyin üstesinden gelmeliyiz.

güzel bir söz canım.
bu bizim için bir sabır sınavı. sabredenler kazanıcak. bazen sabır eşiğimiz düşssede ayakta kalmamız gerekiyor.

güzel bir söz canım.
bu bizim için bir sabır sınavı. sabredenler kazanıcak. bazen sabır eşiğimiz düşssede ayakta kalmamız gerekiyor.

O kadar zor zamanlar geçirdim, o kadar göz yaşı döktüm ki bir ben bir Allah biliyor. Ama isyan etmedim hiç sabrettim.
Senin de değin gibi ayakta kalmamız gerekiyor.

O kadar zor zamanlar geçirdim, o kadar göz yaşı döktüm ki bir ben bir Allah biliyor. Ama isyan etmedim hiç sabrettim.
Senin de değin gibi ayakta kalmamız gerekiyor.

Allah sabır versin canım. inşallah sıkıntılı durumunuz geçer askerinle.
Herşey üstüne geliyorsa,nefes alamıycak gibi oluyorsan bilki orası gidişatın değişeçeği yerdir.

Hoşgeldinn canımm...
grip durumun kötüye mi gitti canım? ne dedi doktor?:26:

Dün arkadaşım geldi... Ama ben çok kötü durumdaydım... Ateşim 39'a çıktı... düşürmek için uğraşsada hatta dün girmiş kk'de de aramış ne yapabilirim diye sirke falan denedi kar etmedi... Artı yutkunamadığımdan birşeyde yiyemiyordum... Oda son çare kardeşinş aramış; kardeşi ege tıpta okuo... Oraya götürdü... İğneydi, serumdu derken gece geldik eve... Allaha şükür şimdi daha iyiyim... Aman sizde dikkat edin...

Çok geçmiş olsun canım. iyi olduğuna sevindim şimdi.
benimde boğazım şiş hala. sabah uyanırken insan kendini kötü hissediyor.
yat dinlen canım. tam geçene kadar bir yere çıkma. bende öyle yapıcam.
askerin aradı mı? o nasıl olmuş? üzülmüştür senin durumuna.

hoşbuldukk canlaar konya dışından arkadaşım geldi giremedim az öncede askercimle konustum geldim

Yok canım oda aramadı zatn arasaydı söylemezdim... Atlar gelirdi yoksa... Denetim zamanı birde hastalığı var o yüzden arayamıo heralde... Şuan yatağın içindeyim canım kucağımda minibook neler yazmışınız ona bakıyom

Bende öyleyim canım. koltukta uzanıyor pozisyonundayım. sizinle konuşuyorum :)

sizdemi kalıcak canım? selam söyle :)
ne yapıyormuş askerin?

yok kuzucum ailesi konyada yeni geldi daha onlarla hasret gidermeden kalamaz bizde. askerimde iyi işte şafak bitmicek gibi gelio dio yıllarca burda kalcam sanki dio :)) çoook sıkıldılar artık tuğçe. bugun nöbeti varmış şimdi ne nöbetiydi unuttum askerlerinin başına gitti çavuşum askerlere göz kulak olcak yani gidiyim şimdi bi hayvanlık yaparlar ben azar işitirim dedi kapattık artık :))

bizde sabah konuştuk canım. ben uyurken aradı. dişini sık falan dedi. ben ondan daha tahammülsüzüm. ben yalnız kaldım buralarda dedim bende yalnızım dedi.

içme kız Bak ben 3 gündür içmiorum Hastalık sigara bıraktırır

yok kuzum içme zaten sen daha kötü olur sonra boğazın.:94: yaa bide ben benimkine içme bak bende içerim diye inatla başladım bide baktım alışmışım millet gibi özentiyle değil yani inatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…