- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Dün dizi izledim orda adam şöyle diyordu...
"Harbin şiddetlendiği zamanlarda sabredenler kurtulmuştur..."
Tam bize göre bir söz. Sabırla herşeyin üstesinden gelmeliyiz.
selaaaaaammmmm asker yarenlerinin en güzelleri...
selaaaaaammmmm asker yarenlerinin en güzelleri...
güzel bir söz canım.
bu bizim için bir sabır sınavı. sabredenler kazanıcak. bazen sabır eşiğimiz düşssede ayakta kalmamız gerekiyor.
Selam kızlaarrrrr
Dün giremedim hastahanedeydim:26:
Şafak attırayım bende
Şafak:61 Trabron'a selam yola devam
O kadar zor zamanlar geçirdim, o kadar göz yaşı döktüm ki bir ben bir Allah biliyor. Ama isyan etmedim hiç sabrettim.
Senin de değin gibi ayakta kalmamız gerekiyor.
Hoşgeldinn canımm...
grip durumun kötüye mi gitti canım? ne dedi doktor?:26:
Allah sabır versin canım. inşallah sıkıntılı durumunuz geçer askerinle.
Herşey üstüne geliyorsa,nefes alamıycak gibi oluyorsan bilki orası gidişatın değişeçeği yerdir.
Dün arkadaşım geldi... Ama ben çok kötü durumdaydım... Ateşim 39'a çıktı... düşürmek için uğraşsada hatta dün girmiş kk'de de aramış ne yapabilirim diye sirke falan denedi kar etmedi... Artı yutkunamadığımdan birşeyde yiyemiyordum... Oda son çare kardeşinş aramış; kardeşi ege tıpta okuo... Oraya götürdü... İğneydi, serumdu derken gece geldik eve... Allaha şükür şimdi daha iyiyim... Aman sizde dikkat edin...
Çok geçmiş olsun canım. iyi olduğuna sevindim şimdi.
benimde boğazım şiş hala. sabah uyanırken insan kendini kötü hissediyor.
yat dinlen canım. tam geçene kadar bir yere çıkma. bende öyle yapıcam.
askerin aradı mı? o nasıl olmuş? üzülmüştür senin durumuna.
hoşbuldukk canlaar konya dışından arkadaşım geldi giremedim az öncedeaskercimle konustum geldim
Yok canım oda aramadı zatn arasaydı söylemezdim... Atlar gelirdi yoksa... Denetim zamanı birde hastalığı var o yüzden arayamıo heralde... Şuan yatağın içindeyim canım kucağımda minibook neler yazmışınız ona bakıyom
sizdemi kalıcak canım? selam söyle :)
ne yapıyormuş askerin?
yok kuzucum ailesi konyada yeni geldi daha onlarla hasret gidermeden kalamaz bizde. askerimde iyi işte şafak bitmicek gibi gelio dio yıllarca burda kalcam sanki dio :)) çoook sıkıldılar artık tuğçe. bugun nöbeti varmış şimdi ne nöbetiydi unuttum askerlerinin başına gitti çavuşumaskerlere göz kulak olcak yani gidiyim şimdi bi hayvanlık yaparlar ben azar işitirim dedi kapattık artık :))
bizde sabah konuştuk canım. ben uyurken aradı. dişini sık falan dedi. ben ondan daha tahammülsüzüm. ben yalnız kaldım buralarda dedim bende yalnızım dedi.
bi sigara içip geliom(( tuğce kızma)) :)
içme kızBak ben 3 gündür içmiorum Hastalık sigara bıraktırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?