341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Aynen canim moralleri yuksek tutalim kii askerlerimizde iyice bunalmasin, sanirim safak azaldikca onlar daha da zorlaniyoo

İnşallah canlarım Allah bir daha hiç ayırmasın bizleri. günleri öyle böyle geçiriyoruz. ama şu bir gerçekki biz de onlarla askerlik yaptık.

İnşallah canlarım Allah bir daha hiç ayırmasın bizleri. günleri öyle böyle geçiriyoruz. ama şu bir gerçekki biz de onlarla askerlik yaptık.
tuğçe canım sen tickera bitiş tarihi ne yazdın sizinki benden önce 1 ay oldu 00.da benimki de 1 ay oldu ozaman sizinkinin değişmesi gerekiodu ama sizinki hala aynı benim tickerın aklına sonradan geldi heralde

Son düzenleme:
yarın öğlene kadar bekle aramassa sen ararsın canım. arama şansın varmı?

Var da akşam yemekten sonra müsait oluyo o yüzden anca akşama arayabilirim. Off yaa böyle 1-2 gün görüşemeyince inanılmaz kötü oluyorum moralim acayip bozuk şu an

canımm sıkma canını arayabilse arardı yarın kesin arar kötü şeyler düşünme denetim fln sıkıdır yoğundur belki bu aralar

Biliyorum arayabilseydi arardı ama işte gene de canım sıkılıyo. Bazen hiç bitmiycekmiş gibi geliyo bu askerlik

tuğçe canım sen tickera bitiş tarihi ne yazdın sizinki benden önce 1 ay oldu 00.da benimki de 1 ay oldu ozaman sizinkinin değişmesi gerekiodu ama sizinki hala aynı benim tickerın aklına sonradan geldi heralde

evet seninkide değişmiş canım. :) hepimizin aynı tarihte çıkçak.

Var da akşam yemekten sonra müsait oluyo o yüzden anca akşama arayabilirim. Off yaa böyle 1-2 gün görüşemeyince inanılmaz kötü oluyorum moralim acayip bozuk şu an

seni anlıyorum canım. bi de evdeyiz sürekli bekleme modundayız aramayınca kötü oluyoruz.

Biliyorum arayabilseydi arardı ama işte gene de canım sıkılıyo. Bazen hiç bitmiycekmiş gibi geliyo bu askerlik
canım hergün konuşuosanız merak etmen normal 1-2 gün konuşamayınca ama merak etme yarın arar sıkma canını bakalım ne işi varda arayamadı arar merak etme sen

canım hergün konuşuosanız merak etmen normal 1-2 gün konuşamayınca ama merak etme yarın arar sıkma canını bakalım ne işi varda arayamadı arar merak etme sen

İnşallah canım. Ama en kötüsü şey oluyo mesela böyle 1 gün aramadı diyelim ertesi gün büyük bi umutla bugün mutlaka arar diyorum ama o gün de aramıyo ya büyük bi hayal kırıklığı oluyo sonra ertesi güne kalıyo bütün umutlar işte o bekleme beni mahvediyo resmen Şimdi yarın da sürekli bi bekleme modunda aradı mı arıycak mı öyle geçicek zaman. Çok sıkıldım artık çooookkkk

Ben hasta olmasam kendimi dışarı atıcam valla. bekleme modundan sıkılmaya başladım bendee.

canımm herşeyin güzel olucağını düşünn. onun dönüceğini evleniceğinizi düşün. aklına güzel şeyler getir.

Güzel şeyler düşünmeye çalışayım ben en iyisi haklısın canım yoksa bu gece hiç geçmeyecek bana. İnternette düğünle ilgili bi şeyler bakayım bari. Eğer kafamı bi şekilde dağıtmazsam bugün çok kötü olcam..

canım sen kendini bu kadar strese sokarsan kendine zarar verirsin aramasını bekleme gercekten sacmalama dicen belki ama öyle bak biz hergün konuşamıyoruz 2 güne arıo bakıorum bazen 2. gün aramıosa belliki sıkılar kiii 3. gün kesin arıo ve neden arayamadığı sesinden belli oluo beklemiyorm aramıo die 2 günde arayamayıp 3 e sarktıysa bugun arar dirum arıoda ama hergün saatlerce arıcakmı arıcakmı die beklersen için daralır zaman gecmez moralin bozulur yapma böle

merhaba kızlar nasılsınız?
bende askerimi yolcu ettim çoook uzaklara
Allah'a emanet o ve diğer askerler tabikide rabbim hepsini korusun

mesela düğününü nasıl istiyorsun? ne zaman istiyorsun? hayallerinden bahsedebilirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…