- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
merhaba kızlar nasılsınız?
bende askerimi yolcu ettim çoook uzaklara
Allah'a emanet o ve diğer askerler tabikide rabbim hepsini korusun
canım sen kendini bu kadar strese sokarsan kendine zarar verirsin aramasını bekleme gercekten sacmalama dicen belki ama öyle bak biz hergün konuşamıyoruz 2 güne arıo bakıorum bazen 2. gün aramıosa belliki sıkılar kiii 3. gün kesin arıo ve neden arayamadığı sesinden belli oluo beklemiyorm aramıo die 2 günde arayamayıp 3 e sarktıysa bugun arar dirum arıoda ama hergün saatlerce arıcakmı arıcakmı die beklersen için daralır zaman gecmez moralin bozulur yapma böle
meraba canım senin askerin nerde kısa dönemmiydimerhaba kızlar nasılsınız?
merhaba canım. iyi olmaya çalışıyoruz.
yenimi yolcu ettin canım? nereye gitti?
aminn hepsi Allaha emanet olsunlar.
sende iyki varsın canımDoğru söylüyorsun canım aslında. Arayamıyorsa elbet bi sebebi var. Onun da aklı bende biliyorum ve eğer müsait olsaydı arardı hemen onu da biliyorum. Neyse yarın arar mutlaka. Sağolun kızlar valla siz olmasanız ne yapardım nasıl içimi ferahlatırdım bilemiyorum iyiki varsınız
mesela düğününü nasıl istiyorsun? ne zaman istiyorsun? hayallerinden bahsedebilirsin bize.
meraba canım senin askerin nerde kısa dönemmiydi
merhaba kızlar nasılsınız?
polyanam seninki zaten askerde değilmiydi canım ben seni hatırlıyorum ama bu topikten hatırlamıyorum demekki yeni gittiğine göre başka bi topicten hatırlıyorum allah kavuştursun
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah sağ salim kavuşursun askerine bi an önce. Dediğin gibi bütün askerler Allaha emanet, hepsini korsun Allahım, çabucak kavuşmamızı nasip etsin..
polyanam seninki zaten askerde değilmiydi canım ben seni hatırlıyorum ama bu topikten hatırlamıyorum demekki yeni gittiğine göre başka bi topicten hatırlıyorum allah kavuştursun
Doğru söylüyorsun canım aslında. Arayamıyorsa elbet bi sebebi var. Onun da aklı bende biliyorum ve eğer müsait olsaydı arardı hemen onu da biliyorum. Neyse yarın arar mutlaka. Sağolun kızlar valla siz olmasanız ne yapardım nasıl içimi ferahlatırdım bilemiyorum iyiki varsınız
sende iyiki varsın canımm... bize birbirimizden fayda var.
Aslında ben bi an önce olmasını istiyorum düğünümün askerim geldikten sonra ama tabi daha bi sürü hazırlıklar var hem daha Ankarada mı yoksa İstanbulda mı yaşayacağımız bile belli değil onlar konuşulacak. Düğünümüm kır düğünü olmasını istiyodum ama sonra Ankaranın havası belli olmaz diye vazgeçtim yazın bile yağmur yağabiliyo her an çünkü. Ama bizim burda göl kenarında çok güzel bi yer var kapalı mekan, orda olmasını çok istiyorum manzarası falan çok güzel özellikle de akşamları. Askerime de dedim orda olmasını çok istediğimi. O bi gelsin de gidip görüşücez inşallah. Gidip tarih alıcaz ayy bunları düşündükçe içim içime sığmıyo valla çok heyecanlanıyorum
hmmm uzun dönemlerde 3 ay dimi acemilik ilk günlerden hatırlıyorum seni vay be biz yolu yarıladık seninki yeni başlıo bizimkilerle aynı gitmişti canım benimmm bol bol dua et onun en cok buna ihtiyacı var Allah'ım korusun hepsini senin için zor bi süreç ama dilinden duayı hiç eksik etme Rabbım sağsalim kavuştursun inşaallahyok canım burdan hatırlıyosun bu topiğe yazıyodum ama bayadır uğramıyorum acemiliği bitti usta birliğine hakkariye gitti şimdi tam 9 ay orda ve benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorum hayra yoruyorum hep iyi düşünüyorum umarım ikimiz içinde kolay geçer zaman
Kesinlikle canım.. Bakıyosun en yakın arkadaşım dediklerin bile çok da destek olmuyolar.. O zaman anlıyosun işte bazı şeyleri..
yok canım burdan hatırlıyosun bu topiğe yazıyodum ama bayadır uğramıyorum acemiliği bitti usta birliğine hakkariye gitti şimdi tam 9 ay orda ve benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorum hayra yoruyorum hep iyi düşünüyorum umarım ikimiz içinde kolay geçer zaman
amin canım dua etcez hep başka yapcak bişey yok
aynennn öyle gözdecim mesela bayramda ben o en yakın arkadşlarımız diye nitelendirdiklerimizden birini sildim ben bi neviKesinlikle canım.. Bakıyosun en yakın arkadaşım dediklerin bile çok da destek olmuyolar.. O zaman anlıyosun işte bazı şeyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?