341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Hayırlısı olsun canım. göl kenarında güzel olur bencede. kapalı olmasıda garanti olur tabi.
bende heyecanlanıyorum valla.

Ankarada deniz olmadığı için anca göl kenarında yapabiliyoruz işte biz de napalım
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canım her konuda.
Şu askerlik tek engel şu anda ahh onu da bi atlatsak da hazırlıklara başlasak artık

Mogandan mi bahsediyosun canim ankarada baska var mi bilmiyorum

evet sormuyorlar, ilgilenmiyorlar. amann geçer az kalmış diyorlar sadece.

aynennn öyle gözdecim mesela bayramda ben o en yakın arkadşlarımız diye nitelendirdiklerimizden birini sildim ben bi nevi

Benim bi arkadaşım var, kendisiyle ben böyle şeyler olduğunda ilgilenmezsem 1-2 gün bile, hemen bozulur tavırlar yapar falan ama askerim gittikten beri 2-3 kere anca arayıp sormuştur. İnsan bu dönemde bi destek bekliyo ama göremeyince çok üzülüyo. Herkes diyo ki, amaaan yeri rahat hem de kısa dönem nolcak sanki dert ettiğin şeye bak 2 ay kalmış bitmiş zaten, ama ben 1 günü bile nası zor geçiriyorum bunu anlayamıyolar işte..

Mogandan mi bahsediyosun canim ankarada baska var mi bilmiyorum

Yok canım göksu parkı var ya orda ada restaurant var bilirsin belki o da gölün yanında hemen. Gerçi orası yapay göl ama olsun Bi arkadaşımın düğünü orda olmuştu çok güzel ya gece manzarası falan. Hem ben dış mekanda fotoğraf çektirmek istiyorum orası da bunun için çok güzel bi yer bence. Aslında ben gölbaşında da bi iki yer beğendim ama hem çok pahalı hem de çok uzak.

onlar beklemiyoki bekleyeni güüüüyaaaaa teselli ediyolar nasıl anlasın onlar askerim ilk gittiğinde o sıralar yani dayımdayım iftarda sofrada asker lafı gecti kotu oldum gözlerim yasardı ama zor tutuyorum kendimi... işte dalga gecmeler fln ağlama ağlama diye sonra yengemin annesi ne dese beğenirsiniz amaaaan ne ağlıon daha evli değilsin bişi değilsin ne ağlıyosun sanki ((mal karı allah korusun askerimin basına bişi gelse amaaan nasılsa evli değilim ne üzülcem mi dicektim acaba)) böyle mallarda var yanii

Goksu parkini biliyorum tabiii, kuzenimin dugunu de orda olmus ben ankarada degildim gidememistim, o ekim gibi evlendi yagmur yagmis kir dugunu gibi olucakken apar topar iceri gecmisler ama dedigin gibi gece isiklar falan arkada gol cok guzel dugun fotograflarii, banada iyi oluyo boyle 2013 gibi dusunuyoruz evliligi ama yeri belirlemek bile isimi kolaylastirir insallah orasi olursa memnun kalirsin canimm

Off hakkaten çok saçma bi laf olmuş o da, illa üzülmek için evli mi olmak gerekiyo. İnsanlar değişik işte anlamıyolar. Yaşamayan da anlayamaz bunu zaten. Çok farklı bi duygu bu. Ama en çok da aman üzülme geçti bitti işte diyenlere sinir oluyorum

o an düşünemiyorlar, empati kuramıyorlar. ama kendileri olsa üzülmicekler sanki. bunun bi imzayla alakası yok. herhalde o seni avutmak istedi ama yanlış bi tarz seçmiş.

İnşallah canım ben de oranın olmasını çok istiyorum. Gene de hayırlısı tabi. Valla zaman çok çabuk geçiyo biz de daha var düğüne derken bak 2012 geldi sayılır bile. Bi tek askerimin gelmesi kaldı o da gelirse her şey netleşicek inşallah.

yasamayan bilemez asker beklemek bambaşka bişey ya biz hep ayrı sehirlerdeydik aynı memleketli olmamıza ragmen beklemeye alısıgım hani amaaa asker beklemek cook cook ayrı bişeymiş annesi bile okuldayken yada atandığında hiç böle olmamıştık dio kiii bide bana sor ben napaamm

evet kilit nokta onların gelmesi. onlar geldikten sonra herşey netleşmeye başlıcak inşallah.

Biz de ayrı şehirlerdeyiz canım ama dediğin gibi o ayrı bi şey askerlik apayrı bi şey. Ben hep diyodum biz ayrı olmaya alışığız nasılsa o yüzden yadırgamam zor gelmez diyodum ama öyle olmadı tabi. Bu bambaşka bi şey anlatılabilecek bi şey değil ki..

o an düşünemiyorlar, empati kuramıyorlar. ama kendileri olsa üzülmicekler sanki. bunun bi imzayla alakası yok. herhalde o seni avutmak istedi ama yanlış bi tarz seçmiş.
valla nasıl bi tarzsa artık ilk günler bide tuğçe düşünsene insanın boğası gelir valla

Evet canım, ocaktan sonra artık yavaş yavaş her şey belli olmaya başlıycak ve hazırlıklarımıza başlıycaz biz de inşallah
evet canım. hazırlık kısmı güzel olurr. çeyizlerimize hız veririz, yer bakmaya başlarız. tekken canım bişey almak yada bakmak istemiyor.
valla nasıl bi tarzsa artık ilk günler bide tuğçe düşünsene insanın boğası gelir valla

cahillikten oluyor bunlar canım. insanlar bazen lafın nereye gitçeğini düşünmeden konuşuyorlar işte.

kızlar akşamdan beri midem bulanıo kötü kötü üşttüm heralde ben yatıyım artık uyuyunca gecer belki bi tuhaf oldum opuorum hepinizi güzel geceler...

evet canım. hazırlık kısmı güzel olurr. çeyizlerimize hız veririz, yer bakmaya başlarız. tekken canım bişey almak yada bakmak istemiyor.

Benim de canım onsuz bi şeye bakmak ya da bi şey almak istemiyo. En son geçen hafta çarşı izninde internetten birlikte beyaz eşya baktık ama yanyana olmadan ondan bile bi şey anlaşılmıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…