341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Benim de canım onsuz bi şeye bakmak ya da bi şey almak istemiyo. En son geçen hafta çarşı izninde internetten birlikte beyaz eşya baktık ama yanyana olmadan ondan bile bi şey anlaşılmıyo (

evet canım bende aynıyım. gelsinlerde el ele bakalım inşallah herşeyimize. :127:
o kadar sabrettik sonu güzel olur inşallahh.

aynen canımm. onunla sinemaya gitmeyi, sahilde bişeyler içmeyi, alışveriş etmeyi, pasta yemeyi, sohbet etmeyi kısaca herşeyii özledimmm...

Evet canım yaa.. Beni sinir etmesini bile özledim. Sonra da napıyım çok hoşuma gidiyo seni sinir etmek deyip gülmesini off offf..

Bak gözlerim doldu gene böyle şeyleri düşününce. Her anımızı çok özledim. Artık dayanılmaz bi hal aldı bu özlem ya.

dik durmalıyız canımm. kendimizi salarsak 60 gün hasta yatarızz.

Evet ama duramıyorum artık off ağlıyorum gene çok zor geliyo artık onsuz olmak dışarda elele çiftleri görmek nasıl geçecek ya bu 60 gün sanki 60 ay öyle geliyo bana

Evet ama duramıyorum artık off ağlıyorum gene çok zor geliyo artık onsuz olmak dışarda elele çiftleri görmek nasıl geçecek ya bu 60 gün sanki 60 ay öyle geliyo bana

canım nasıl bakarsan öyle görürsün. az kaldı bitiyor dersek belkide bize daha kolay gelicekk. bak 98 günü bitirdikk. dile kolayy. demekki bi 60 günü daha bitirebiliriz. hem bak yanına gidebilirim demiştin. aralıkta gidersin kısmetse sana moral olur.

Evet gitmeyi çok istiyorum inşallah gidebilirim. 98 günü geçirdik evet 60 onun yanında çok az kalıyo ama artık iyice özlem duyduğumuzdan mıdır bilemiyorum sanki daha yavaş geçiyo zaman.. Neyse geçecek bi şekilde

beraber burda kah ağlaşarak kah gülüşerek bitiricez canım...

Bende okutucamm. :)
ohh gül şöylee. sen sıkılınca bende sıkıldım burda.

Yok sıkılma canım ya bu aralar böyle moralim bozuk biraz. Hem konuşamdık da 2 gündür onun da etkisi oldu. En iyisi ben yarın biraz dışarıya atıyım kendimi evde kendimi dinledikçe bunalıma giriyorum valla.
Şimdi biraz gelinlik modellerine bakıyorum da öyle kafamı dağıtıyorum :) Uykum da gelmedi yaa bi türlü bugün..

Kizlaar bende biseyler yazip destek olayim istiyorum da telefondan girdigim icin yazilanlari okuyana kadar siz daha cok yaziyosunuz gec kaliyorum heep, ama iyi olun lutfeen az kaldii yeni yil bizim icin gupguuuzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…