341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Amin canım. Ben evden dışarı çıkmıyordum ilk zamanlar. Artık kızıyorlardı bana. Her çalan telefona koşuyordum, askerim olmayınca morelim sıfır oluyordu. Aslında beklemekde canımızı acıtıyor. Beklemesek yani ne bileyim bir beklentimiz olmasa ararlarsa ararlar aramazlarsa aramazlar die kaygısız olsak bu kadar üzülmeyiz ki bunu yapacak kişir çok nadirdir. en azından bizler yapamayız die düşünüyorum.

Öyle tabi. Her an arar mı diye telefona yapışık yaşıyorum ben artık. Hem gurur verici hem de çok zor bi duygu bu askerlik yaa. Allahım bi gelsin aşkım, sarılcam sımsıkı bi daha da hiiiiiiç bırakmıycam, bensiz hiç bi yere gidemez artık yeter :))

Aynn canım. Ki biz birde farklı şehirlerde yaşıyoruz. Kazasız belasız dönsün de artık ne zaman sımsıkı sarılırım bilmiyorum
Ama çok çok özledim. Hani derler ya iliklerime kadar seviyorum, aynen öleyim bende iliklerime kadar özledim.

Biz de ayrı şehirlerdeyiz canım. Aynen ben de inanılmaz bi özlem duyuyorum artık nefes alamıyorum bazen onu özlemekten. Neyse az kaldı gelecekler..

Bende Ankara'lıyım:)
Ama 23 yıldır Antalya'dayım:) Ankara'yı özledim ama

Sende İStanbul'a gelin gideceksin ozaman benim gibi:)

Aa ne güzel sen de Ankaralısın demek :)
Valla İstanbula gitmek hiç istemiyorum ama bakalım ben eğer Ankarada işe girebilirsem şu bikaç ay içinde, aşkım gelicek inşallah buraya. İstanbul'u sevmiyorum hiiç

Aynen bende hiç istemiyorum İstanbul'da yaşamak. Ama şartlar böyle elden bişi gelmiyor. Nasip tabi, iş hayatı bizi nereye sürüklerse biz oraya gidicez:)

Aynen bende hiç istemiyorum İstanbul'da yaşamak. Ama şartlar böyle elden bişi gelmiyor. Nasip tabi, iş hayatı bizi nereye sürüklerse biz oraya gidicez:)

Neyse canım aşkımın yanında olayım da neresi olduğu önemli değil yeter ki hep birlikte olalım artık

çok güzelmiş....

ben banyoya girerken de yanıma alıyorum telefonumu askerim gittiğinden beri :)
bigün bozulacak ama o gelmeden bozulmaz inşallah :)

ben banyoya girerken de yanıma alıyorum telefonumu askerim gittiğinden beri :)
bigün bozulacak ama o gelmeden bozulmaz inşallah :)

Yok ben almıyorum artık o kadar yanıma :)) Ararsa arkadan şakır şakır su sesleri napıyosun sen aşkım derse ne diycem banyo yapıyorum bi yandan da seninle konuşuyorum

Yok ben almıyorum artık o kadar yanıma :)) Ararsa arkadan şakır şakır su sesleri napıyosun sen aşkım derse ne diycem banyo yapıyorum bi yandan da seninle konuşuyorum

ayy güldürdün beni canım.
bu arada askerinin aramasına çok sevindim. bugün daha iyi geçer artık.
Bu arada herkese Tünaydınlarr...

Sevgilim cuma ve pazartesi ayri ayri iki mektup yolladi hala gelmedi her zaman 2 gunde en fazla 3 gunde gelen sey gelmedi bu sefer, bari biri gelseydi ya biri aldi kesin napicak baskasina yazilan mektubu hic bilmiyorum kafayi yemek uzereyim o mektuplarla askerimle hasret gideriyodum ben :s

çoook güzelmiş canım üzülmeyin artık ya bakın az kaldı kızlar

vaay bee biz daha bi mektup bile alamadık gelince okucam mektubunu gönderemio çünkü canım öyle gönderemeyince benimkine ben haftasonu kargoya ver demiştim ama kapalıymış onuda yapamadık belki senin askerinin olduğu yerde acıktır keske oda kargoya fln verseydi bizim apartmandada var öle terbiyesizler oyuzden acık olsaydı söylemiştim alırlar postayla atma kargoya ver diye ama... (( inş. kimse almamıştır gecikmiştir gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…