aynen bende öyle çok güzel bir an olucak inş.:)
aynen bende öyle çok güzel bir an olucak inş.:)
inşallahhh:) ben bu hallere düşücek insan mıydm ya:))
canlarım hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım dertleşmek paylaşmak çok güzel bişey aynı ortak noktalarımız olan askerlerimizin olması daha başka bir güzel şimdi sahur vakti sahur hazırlayalım sonra yatalım inş.SENEYE ramazanı kocişlerimizle geçiririz ve onlara sahur hazırlarız kaldırırız inş. hepinizin mutlu olması dileğiyle yarın görüşmek üzere geceniz hayırlı olsun sevgili asker yarenleri:))))))))))
ne yapalım sevgiliyi beklemekte güzel ALLAH başka dert vermesin geleciğini biliyoruz:) varsın biraz geç olsun ama güzel olsun canım
slm benimde eşim aNKARA YA GTTİ 341, KISA DÖNEM bende bursada oturuyorum nasıl gidiyo alışabildinmi
hoşgeldin aramıza cnm tecrübeli arkadaş yok sanırım herkes aynı durumda((
slm benimde eşim aNKARA YA GTTİ 341, KISA DÖNEM bende bursada oturuyorum nasıl gidiyo alışabildinmi
yaaeksik yazmışım kızlar Ankara jandarma Lojistik Komutanlığı GüvercinlikAnkara'nın neresinde bizimki il jandarma komutanlığı güvercinlik
tabi görmezden gelicem aşkım bi gelsn umrumda mı dünyaaaakaynanaları out edelim kızlaaaarrr
Canım benim ama kendini bu kadar yıpratma, biliyorum geceler daha zor geçiyor ve çok çok iyi anlıyorum neye ağladığını.Hasret olsa çekeriz, onsuzluk olsa dayanırız ama ikimizinki bambaşka bir şeyLütfen kendini toparla, onun burnundan getireceğin günleri hayal et kendi kendine Yoksa geçmez bu 12 ay, hem bak şu acemilik bitsin böyle bir şey yaşamayacaksın dayanacağımız şurada 11 gün kaldı.O zaman da aynını yapsın sana atlar gider bağırır çağırırsın, o asker traşlı 3 numara saçlarını tek tek yolarsın eniştenin
:) Arkadaşlarımda sakin ol diyorlar, çok abarttım sanırım..Aramak istememiş canı, aramamış diyorlar. Evet olayımız bu..Keyfi bilir..Bunlar bahane..Ben normal hayatıma devam edemezken, üzüntüden kendimi yerken, o beni aramadan duruyorsa ne kadar çok sevdiğini göstermiş olur ki gösterdi..Artık ağlamayacağım ve düşünmeyeceğim..
yaaeksik yazmışım kızlar Ankara jandarma Lojistik Komutanlığı Güvercinlik
Günaydın kızlar...yine aşkımsız ilk pazartesi
Şafağımıda attırayım bari 156..
tüm basamakların birer birer yok olması dileklerimleeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?