341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Çok sevindim canım , bence gayet ılımlı ve sıcak bi görüşme olmuş, askerinde aşkını duyunca senden mutlusu yok ohh :)

kızlar zaman geçmiyor gibi geliyor, sürekli onu düşünüyorum akşamda sesini duyamadım sanki her an arayacakmış gibi geliiyor telefonu yanımdan ayıramıyorum

Fırsat bulduğu ilk an arıyacaktır eminim .. Bugün pazartesi ve tüm komutanlarla falan asıl bugün tanışacaklar , hatta askerliğin jetonu bugün tam düşecek onlara..Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..
Yaşadığımızın özlemin çözümü yok tek yapabileceğimiz bununla yaşamaya alışmak..onu içimizde yaşatmak..kendini biraz başka şeylere vermeye çalışsan , çalışıyormusun?

evet çalışıyorum fakat nedensen ne işe konsantre olabiliyorum nede başka bir şeylere böle hayecanlı bir halde bekliyorum ne kadar zormuş ya,

merhaba kızlar.
bende konuştum bugün aşkımla.. onunla konuştuktan sonra yüzüm gülebiliyo ancak..
1.takım 1.mangaymış sanırım ve bugün hala eğitime başlamamışlar :) karışıklık varmış hala

aradı aradı
sesini duydum çok mutlu oldum ama çok özledim onuuu nasıl dayanacağız bilmiyorum artık yavaş yavaş başlıyormuş asıl askerlik sanırım...

ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum şu an:)))ne güzel yaaa yanında işte:)

Dikkatimi toparlayamıyorum bi türlü asla yapmicağım hataları yapıorum...benimki ne zaman arayacak acaba..ne yapıyor şimdi..çok merak ediyorum

Kızlar bu şarkıyım biraz önce 339. dönemlilerin topiğinde gördüm dinledim...Çok anlamlı, ama gene ağladım

Leman Sam - Sürgün

Gökyüzünde yeryüzünde
Gün doğdu mu her gün ilk gün
Her gün aydınlıktır
Yoksa ümit her şey loş karanlıktır
Yar gurbette can yürekte
Bir kafeste nE amansız
Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman
Her gece hep aynıdır
Fırtınada, ak ayazda
Sürgün her yerde hep yalnızdır
Gül açsa da, kuş uçsa da
Görmez dargındır
Her durakta, her uykuda
Sürgün her nefeste yalnızdır
Her şafakta, her yudumda
Hasret sancıdır
Yol olsa da, ses duysa da, dağ aşsa da
Her adım son, her an son adımdır
Tek başına yalnızlık
Bir yankıdır

Leman Sam'ı çok severim ama gittiğinden beri şarkı dinlememeye çalışıyorum yoksa musluklar açılıveriyor

Selam YarenLeeeeeeeeer

Askerim aradı ama moralimi bozdu yaaaaaaa.... nasıl alışabildinmi duruma dedi ben alışıyorum dedim oda ilk gün çok zordu bende alıştım dedii..
pissssss ya nasıl alışır bensizliğeeeeeeeeee :18:

Seninki aradı mı bugün yoksa sadece benimkimi arayamadı (

yok kuzum yaa arayamadı
dün eğitim 17 gibi bitecek inşallah o zaman görüşürüz demişti, bende sabırla bekliyorum
inşallah usta birliğinde cep telefonları olur da rahat görüşebiliriz

mereba kızlar aradı aradıııı ama ben lawabodaydım odaya geldiğimde bayağı bi çalmış telefon son anda yetiştim yetişemeseydim çok üzülürdümm ( botlardan bunaldım eğitim yaptık o ağır botlarla diyo hala da dewam edecekmiş yaa (( 2dk. 14 sn. konuştuk artık sinir oluyrm bu kısa konuşmalara yaa sabrım kalmıyo artık 5 dk. bile değil yaaa bu nasıl iş bütün söleyeceklerm boğazımda kalıyo düğümleniyo kapandıktan sonra da ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…