341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bitanem çok üzüldüm, bir an önce haber alırsın inşallah..Dualarımız onlarla..Kıyamam sana, 4 stajyer uzman çavuş yaralanmış, diğerlerinde hiç birşey yokmuş, bende şimdi okudum haberi.

dualarımız seninle canım ...

Ayy canimm. Orasi simdi kargasalidir. Ondan ariyamamistir.olmassa sen arayip sor. Sagliklidir insallah. Haber alirsin birazdan canim. Dualarimiz seninle.

Kıskandım valla oh ne güzel uzun uzun konuşmuşsunuz, üstelik görmeye bile gideceksin...
Ben en son dün akşamustu 16.33 de sesini duydum ... üstelik 17 ocak a kadar göremicem

tabi nasıl gideceğimi öğrenebilirsem canım

benimkide 2 gün aramamıştı bu sabah bide aksam aradı iyi moral oldu

onlar da aramak istiyo ama arayamıyolar ki

ya ben bu tlf nun başından ayrılamıyorum ki ( bi saniyeliğine ayrılıyorum o anda da aşkım arıyo 3 kere böyle oldu 1-2dk lık aralıklarla kaçırdım hepsiniii (( kafayı yicem sesini duyamadım bi türlüü

Allah yardımcınız olsun, inşallah tez vakitte haber alırsınız

dualarımız seninle..ama çok ciddi bişey olmamıştır diye umuyorum Allah korusun

Aşkımla en az yarım saat konuştum, çok şükür Allahıma
yeni kapattık telefonu, maşallah rahatı yerindeymiş
onunla beraber Kars'a gidecek çok kişi varmış, onbaşı olarak da gidebilirmiş açık varsa çavuş olurmuş
kıyamam ben ona yaa :78:
darısı tüm konuşamayanların başına olsun

kızlar bende bugun 2 defa konuştum hatta biri 13 dk sürdü.iskenderunda askeri olanlara diyeceklerim var:akşam komutanlarıyla aynı masada yemek yemişler,demişlerki komutanım hiç boş kalamıyoruz telefonla konuşamıyoruz istirahat bile yapamıyoruz falan.komutanda benim emrim altındayken günde 3 defa 1.5 saat izin vericem istirahat için ne yaparsanız yapın dilediğinizde sigarada içebilirsiniz geceleri falan demiş.bu arada hala banyo durumları yok sanırım tüm alayca kokuyorlar
onun dışında söyleyeceklerim var:bugun bana sevgilim aşırı kızgınmış gibi geldi.çok gergindi böyle ne bileyim çok sıkıntılı gibi.haliyle çok moralim bozuldu kızlar.1.5 saat yol gidiyorum hergün,metrobüste 1 cam kenarı kaptım.başladım kurmaya bana mı kızdı(gün içinde 1 tlf kaçırmıştım)beni bırakırmı falan diye.pericikmazi na verdiğim akılları kendime veremedim o anda işte.dün gecede uyucam deyip forumdan çıktım ama böyle birden patladım ama ne ağlamak!2 saat boyunca ağladım heralde.yani diyeceğim o ki bugun çok konuştuk ama benim moralim pek fena kkızlar:26:

canım sorun yokmuş korkma sakın :) gruplara ayrılıyorlar ya hani, benimkinin gurubu tam oturmamış aradığında, biz o yüzden daha başlamadık eğitime dedi.. 11 gibi konuşmuştuk. akşam da fırsat bulursam arıcam dedi ama aramadı .. off daralıyorum ya sesini duymak istiyorum. ben de senin gibiyim. hep bi telaş acaba arayacak mı, şimdi sıra mı bekliyodur vs.
birde ben sevdiğimi en son 23 haziranda gördüm. sizler gibi uğurlayamadım onu .. faklı şehirlerde oturuyoruz ama üniversitede 4 yıl ikiz kardeşi gibiydik, hep yanyanaydık.. şimdi bu ayrılık çok zor çok.
çok özledim

cnm sende al telefonu yanına yazık yaa oda merak etmştr..

Ben hala konuşamadım..Artık kesin benimle ilgili bir sorunu olduğunu belli etti..Anlamadığım iki gün önce aşkım falan diyen adamın fikri nasıl ve neden değişti?

Canım benim bak seni arıyor ne güzel..Zor günler geçiriyordur ve sana nazı geçtiğinden olduğu gibi davranıyordur. Aklına kötü bişey gelmesin, çünkü seni arayıp konuşuyor :)

Ah be kuzum yaa niye ağlarsın ki?
Onların gergin ve sinirli olmaları gayet normal, bizim bilmediğimiz neler görüyorlar duyuyorlar, hemen aklımıza kendimizle ilgili kötü şeyler getiriyoruz ama olmasın nolur, sende moralini bozma.. Bak komutanları da iyiymiş, daha sık arar seni..

Canım benim bak seni arıyor ne güzel..Zor günler geçiriyordur ve sana nazı geçtiğinden olduğu gibi davranıyordur. Aklına kötü bişey gelmesin, çünkü seni arayıp konuşuyor :)

ama seni özledm dediğimde dalga geçiyor gibi konuşuyor.bişeyde demedim.ama çok moralim bozuldu.eve geldi foruma giremedim falan üzüldüm çok

ama seni özledm dediğimde dalga geçiyor gibi konuşuyor.bişeyde demedim.ama çok moralim bozuldu.eve geldi foruma giremedim falan üzüldüm çok

Çünkü gerçekten eğitimleri bugün ciddi anlamda başladı..Gerçekten nerde olduklarını anlıyorlar ve haliyle moralleri bozuluyor..O yüzden bu psikolojiyle öyle konuşuyor..Üzülme canım benim, sen yine seni özledim, seviyorum demeye devam et, o karşılık vermesede duymak istiyordur..

sana öyle gelmiştir cnm skma canını sende beni özledn mi falan diye sor ne diyecek bakalım h ne güzel komutanlarıda iyiymiş biz en uzun 9 dk. konuştk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…