Çok şükür canım haber veriyor, çok korktuğum için söylüyor her şeyi..
kızma ona napsın, heyecanından unutmuştur :78:
inşallah her gün haber alırız, bende oradaki durumla ilgili haber alamadığımda senden öğreniyorum
En iyisi birbirimizi bilgilendirelim başka türlü geçmez vakitsaat 5 e çok vaaaar
ay ne iyi olur yaaa ne kadar mutlu oluruuuuuummm anlatamam ama sanmıyrm o yasa çıkana kadaaarr bizimkiler terhis olurlar :S
elbette canım merak etme
az kaldı az, inşallah arayabilirler
merhaba kızlar.
bende konuştum bugün aşkımla.. onunla konuştuktan sonra yüzüm gülebiliyo ancak..
1.takım 1.mangaymış sanırım ve bugün hala eğitime başlamamışlar :) karışıklık varmış hala
Valla 1 ekimde meclis aciliyor ve gundeme kesin gelecek, akp istiyor, e her dedikleride oluyor, bi kerede dogru bir sey yapsinlarda bizi sevindirsinler o zamab kasim en gec aralik yanimizdalar!
geçenlerde arkadaşım diyordu ,başbakan şöyle demiş:' bayramda anneleri sevindireceğiz ', arkadaşım bunu askerliği kısaltacakları yönünde yorumlamıştı,inşallah doğru yorumlamıştır da askerlik 4 aya düşer ve kasım-aralıkta yanımızda olurlar inşallah
Valla 1 ekimde meclis aciliyor ve gundeme kesin gelecek, akp istiyor, e her dedikleride oluyor, bi kerede dogru bir sey yapsinlarda bizi sevindirsinler o zamab kasim en gec aralik yanimizdalar!
beni aradı bitanem şimdi yemeğe gitmemiş beni aramış çk yrulmuş fotoğraflarını çekmişler falan tk tek.. 26sında söylemek için marş ezberlemişler yürüyüş falan( 26sından sonra 2 gün çıkıyormuş ama pazartesi usta birliğine başlıcakmış acemilik bitiyo yani sizinkilerde mi öyle kızlar sorarmısınız aradıklarında 29unda usta birliğine mi başlıyolar ??
merhaba şekerlerbugün nişanlımla epey konuştuk,20-25 dk falan.dışarıdayken aradı,sonra eve geldiğimde tekrar aradı.eve telsiz telefon aldım ama ona söylemeyi unuttum.telsizi odama kurdum,aslında buraya normalinden ucuz bi telefon alsam da olurmuş.ben salona koyarım,paralel olmayınca beni dinleyemezler diye düşünmüştüm ama odaya koydum nedense,telefon çalınca salona koşmak istemedim annemler de oradan açıp bizi dinlemezler herhalde ama şu an verdiğim o kadar paraya yanıyorum:26:
merhaba şekerlerbugün nişanlımla epey konuştuk,20-25 dk falan.dışarıdayken aradı,sonra eve geldiğimde tekrar aradı.eve telsiz telefon aldım ama ona söylemeyi unuttum.telsizi odama kurdum,aslında buraya normalinden ucuz bi telefon alsam da olurmuş.ben salona koyarım,paralel olmayınca beni dinleyemezler diye düşünmüştüm ama odaya koydum nedense,telefon çalınca salona koşmak istemedim annemler de oradan açıp bizi dinlemezler herhalde ama şu an verdiğim o kadar paraya yanıyorum:26:
bizde bu aksam uzun uzun konustuk telefonda 11dk 45 sn + 2dk 15 sn
100 kişi falan vardı sırada dedi bende kaçtım arka tarafta bi yerden arıyorum falan dedi ama anlamadım
neyse rahat rahat konustuk
sanırım yemin törenine gidemicem
o tarihlerde kırklarelinde olmam gerekiyo
onun yerine çarşamba günü görüşe gitmeye karar verdim
şimdii var mı bana yardımcı olacak birileri bursadan ankaraya gitmek konusunda
otobüs 6 saat miş .eskişehir aktarmalı otobüs+tren 4 saat 15 dk
ama otobüs terminali aşti de sonrada 30 dk sürüyomuş etimesgut minibüsle
fakat
trenle gidersem nerede inicem
ankaradan da istanbula geçeceğim için yanımda valizim olacak
tren garında emanet var mı ve trende indiğim yerden etimesguta nasıl gidicem
ankaralı arkadaşlardan yardım bekliyorum
biraz karışık bi anlatım oldu ama idare edin
kızlar,bu sıteye bayadır uyeyım bırgun buraya da yazagımıbılıyordum ama böyle olcagını bılmezdım başlangıcın eşim foçaya cıktı,uzun donem yedek subay,ve bugun orada patlama oldu 15 kısı esımden haber alamadım daha ve kucagımda 41 gunluk bebegım var,dayanamıycam
foçadan da hep doğu berbat yerler cıkıyormus,daha 3 gun once yolladım sımdı habere bakın,nolur dua edın bebegımın babası sag saglım gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?