mereba kızlar aradı aradıııı ama ben lawabodaydım odaya geldiğimde bayağı bi çalmış telefon son anda yetiştim yetişemeseydim çok üzülürdümm( botlardan bunaldım eğitim yaptık o ağır botlarla diyo hala da dewam edecekmiş yaa (( 2dk. 14 sn. konuştuk artık sinir oluyrm bu kısa konuşmalara yaa sabrım kalmıyo artık 5 dk. bile değil yaaa bu nasıl iş bütün söleyeceklerm boğazımda kalıyo düğümleniyo kapandıktan sonra da ((
Selam YarenLeeeeeeeeer
Askerim aradı ama moralimi bozdu yaaaaaaa.... nasıl alışabildinmi duruma dedi ben alışıyorum dedim oda ilk gün çok zordu bende alıştım dedii..
pissssss ya nasıl alışır bensizliğeeeeeeeeee:18:
yok kuzum yaa arayamadı
dün eğitim 17 gibi bitecek inşallah o zaman görüşürüz demişti, bende sabırla bekliyorum
inşallah usta birliğinde cep telefonları olur da rahat görüşebiliriz
Selam YarenLeeeeeeeeer
Askerim aradı ama moralimi bozdu yaaaaaaa.... nasıl alışabildinmi duruma dedi ben alışıyorum dedim oda ilk gün çok zordu bende alıştım dedii..
pissssss ya nasıl alışır bensizliğeeeeeeeeee:18:
yok kuzum yaa arayamadı
dün eğitim 17 gibi bitecek inşallah o zaman görüşürüz demişti, bende sabırla bekliyorum
inşallah usta birliğinde cep telefonları olur da rahat görüşebiliriz
aynen yaa ama lawabodaydım işte bazen oraya bile götüresim geliyo walla( ewet yaa yorgudu sesi hiç konuşamıyoz yaa offff ben dayanamıcam böyle ((
elasu sana özelden msj atıcaktım ama yeni üye olduğum için malesef 100 msjı tamamlamadan izin yokmuş atamadım:)
iskenderunda mı yapıyo askerliğini? benim sevgilimde orda ama dün 5 dakikacık konuştuk sadece haftaya pazartesi usta birliği belli olucak dedi bugünde daha aramadısiz her gün konuşuyo musunuz? nasıl peki durumlar yani ben napıyo diye ölüyorum meraktan çok zor böyle haber almadan durmak
Evet iskenderunda,
Gittiğinden beri hergün arıyor canımhafta sonu grup grup sürü gibi geziyoruz demişti, Bugünden itibaren eğitim başlamış, benimki rahatım iyi diyor
Çok sıcakmış yanmaya başladık diyooo.. askerlerimiz kap kara gelecek hazırlıklı olalımBugünden itibaren daha planlı programlı herşeyleri, mesela beni 12.30 da aradı... 12.30- 13.30 öğle arası var şimdi eğitim vardır, herhalde 17 de serbest kalırlar...
Evet iskenderunda,
Gittiğinden beri hergün arıyor canımhafta sonu grup grup sürü gibi geziyoruz demişti, Bugünden itibaren eğitim başlamış, benimki rahatım iyi diyor
Çok sıcakmış yanmaya başladık diyooo.. askerlerimiz kap kara gelecek hazırlıklı olalımBugünden itibaren daha planlı programlı herşeyleri, mesela beni 12.30 da aradı... 12.30- 13.30 öğle arası var şimdi eğitim vardır, herhalde 17 de serbest kalırlar...
Evet iskenderunda,
Uff sen gene eğitimin ne aman biticeğini falan biliosun ben herşeyden bi haberim anlaşılan bizimki hiçbişi annatmıo bana arasın sorarım ben ona
Evet iskenderunda,
Evet iskenderunda,
bak ya bizim eşek bi gün annesini arıyo bi gün benii
kaçıncı bölükte sevgilin?
bak ya bizim eşek bi gün annesini arıyo bi gün benii
kaçıncı bölükte sevgilin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?