Evet güya güvenli olsun diye yapılıyormus heryerde bu da yazıyor ama, daha önce yasayan askerlerin yazdıklarını okuyunca aslında pek de güvenli bir yol olmadıgı yazıyor
Allah korusun düşüncesi bile kötü ama daha önce KTM sevkiyatına saldırı olmus( Allahh korusunnnnn tüm askerlerimizi....
O sevkiyatlar sırasında nasıl güvenlik sağlanıyor ki:S
offf yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı yaa.
Valla bilemedim...
canım benim bozma moralini hemen, olmadı sen ararsın diyeceğim amaSaolasın canım, inşallah
Bende istemiyordum ne olacak ki Erzincan-Kars arası 3,5-4 saat kendi gider diyordum ama bırakmıyorlar, izin yokmuş, mecburum dedi
Allah korusun tabii ki göstermesin bir daha ama o yazılanları okumamaya çalışalım yoksa çok kötü oluruz
Şu an acemi birliği nerede?
canım benim bozma moralini hemen, olmadı sen ararsın diyeceğim ama
Bende istemiyordum ne olacak ki Erzincan-Kars arası 3,5-4 saat kendi gider diyordum ama bırakmıyorlar, izin yokmuş, mecburum dedi
Allah korusun tabii ki göstermesin bir daha ama o yazılanları okumamaya çalışalım yoksa çok kötü oluruz
Şu an acemi birliği nerede?
Evet bende bir yandan öle düşünmeye çalışıyorum, Allah yazmamış olsun.
Kendime söz veriyorum gazete okumucam haberi görürsem bakmıcam diye ama nafile yanii.
Ama neyse dediğin gibi içimizi ferah tutalım hepimiz cnm.
Kastamonu da şuanda.
arkadaşım keşke gitmeden önce silikon ortopedik tabanlık alsaydınız.ben alalım dediğimde nişanlım ne gerek var,zaten çok pahalı dedi.annem ve babam da ayağında bi rahatsızlık yoksa ne gerek var dediler.sonra yedek subaylık sınavına gittiği gün orda bi çavuşa sormuşlar hangi malzemeler önemli diye,ortopedik tabanlık çok önemli demiş.hepsi sözüme geldi böylelikle.aldım da buluştuğumuzda verdim nişanlıma.telefonda sormayı unutuyorum bana duacı mısın diye
Aldık aldık hemde en iyisinden..ona rağmen ağrı yapmış yorgunluktan
kızlar yemin törenleri epey erken saatte oluyormuş yaa,bi bilgisi olan var mı?:44:
aminn canımAllahım onu sana ve bebeğinize bağışlasın inşallah...
gece arayabıldı egıtıkmlerı taa 10 da bıtmıs,ıyıymıs ben agladım tabı telefonda ölücemm benn diyeeBitanem çok üzüldüm, bir an önce haber alırsın inşallah..Dualarımız onlarla..Kıyamam sana, 4 stajyer uzman çavuş yaralanmış, diğerlerinde hiç birşey yokmuş, bende şimdi okudum haberi.
Allah razı olsunn sagol canımdualarımız seninle canım ...
sağol tuğçe,konusabıldım şükür aradı,Ayy canimm. Orasi simdi kargasalidir. Ondan ariyamamistir.olmassa sen arayip sor. Sagliklidir insallah. Haber alirsin birazdan canim. Dualarimiz seninle.
sen bursadan ankaraya mı gıdecektın,bır bursalı ve ankarada oturan bırı olarak soyleyeyım :) sanırım otobusle gelsen daha ıyı,aştiden de metroya bınersın sıhhıyede ınersın etımesgut otbusune bınersın canım ,ankarada olsam karşılardım senı ama bende ayvalıktayım yazlıkta esım focaya cıktı askerlıgı dıye donemıyorum bende bı yemın torenıne falan katılayımda oyle donecegımtabi nasıl gideceğimi öğrenebilirsem canım
benimkide 2 gün aramamıştı bu sabah bide aksam aradı iyi moral oldu
onlar da aramak istiyo ama arayamıyolar ki
aminn canım bebısle cook zor oluyorAllah yardımcınız olsun, inşallah tez vakitte haber alırsınız
dualarımız seninle..ama çok ciddi bişey olmamıştır diye umuyorum Allah korusun
hadi yaa,o kadar mı yoruluyorlar:26:
Günaydın canım, bizimkininde 1 numara büyük söylemesine rağmen botu sıkıyormuş
Bizimkinede 3 numara büyük vermişler ama tabanlıkla iyi gelmiş...değiştirme şansı yokmu acaba seninkinin
kızlar yemin törenleri epey erken saatte oluyormuş yaa,bi bilgisi olan var mı?:44:
eşim 11 de bıtermıs 1 saat suruyormus dedı demekkı 10da başlaayacak,cumaya gelıyor acaba cumartesı pazarı ızın verırler mıkızlar yemin törenleri epey erken saatte oluyormuş yaa,bi bilgisi olan var mı?:44:
valla banada ılk gun 50kım yuruduk dedı eşimhadi yaa,o kadar mı yoruluyorlar:26:
cnm 10 da başlıyomuş sanırım 12-1 gibide bitiyormuş sonra askerlerimizi alıp dışarı çıkabiliriz heralde:) ama çok kalabalık olacağı için erken gitmek gerekebilir biz 9 gibi orda olmayı planlıyoruz bi aksilik çıkmazsa..
Bizimkileri ilk günden epey bi hırpalamışlar, ben ona rahatlatıcı ayak spreyi falan da aldım hem mantar oluşumunu önlüo malum yaz iiki almışsın sürünüyorum millet de tip tip bakıo napıo bu die dio
eşim 11 de bıtermıs 1 saat suruyormus dedı demekkı 10da başlaayacak,cumaya gelıyor acaba cumartesı pazarı ızın verırler mı( bırde bu yemın torenı nıye boyle erken bızım ya,daha 2aydan fazla orada kalacak oysakı
valla banada ılk gun 50kım yuruduk dedı eşim
ben en geç 10-11 gibi bitiyor diye öğrendim,sabah ezanıyla yola çıkmak lazım
nişanlımda o spreylerden vardı ama götürdü mü bilmiyorum.babam daha değişik bişey almış,bi kutunun içinde 6 paket antibakteriyel toz var.ayakkabının,botun içine döküyormuşsun,1 ay ayak kokularını,mantarı falan önlüyormuş.hergün uğraşmaktansa bu daha iyi olur herhalde,millet de uzaylı görmüş gibi görgüsüz görgüsüz bakmaz böyle
Olmadı arkadaşını ararım, benden selam söyle..Attığı son kazıktı derim!
Bizimkinede 3 numara büyük vermişler ama tabanlıkla iyi gelmiş...değiştirme şansı yokmu acaba seninkinin
periçıkmazı aramızda mısın canım,hiç sesin çıkmıyor doğru düzgün:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?