341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bende istemiyordum ne olacak ki Erzincan-Kars arası 3,5-4 saat kendi gider diyordum ama bırakmıyorlar, izin yokmuş, mecburum dedi
Allah korusun tabii ki göstermesin bir daha ama o yazılanları okumamaya çalışalım yoksa çok kötü oluruz
Şu an acemi birliği nerede?

Saolasın canım, inşallah
canım benim bozma moralini hemen, olmadı sen ararsın diyeceğim ama

Olmadı arkadaşını ararım, benden selam söyle..Attığı son kazıktı derim!

Aldık aldık hemde en iyisinden..ona rağmen ağrı yapmış yorgunluktan

kızlar yemin törenleri epey erken saatte oluyormuş yaa,bi bilgisi olan var mı?:44:

cnm 10 da başlıyomuş sanırım 12-1 gibide bitiyormuş sonra askerlerimizi alıp dışarı çıkabiliriz heralde:) ama çok kalabalık olacağı için erken gitmek gerekebilir biz 9 gibi orda olmayı planlıyoruz bi aksilik çıkmazsa..

Allahım onu sana ve bebeğinize bağışlasın inşallah...
aminn canım

Bitanem çok üzüldüm, bir an önce haber alırsın inşallah..Dualarımız onlarla..Kıyamam sana, 4 stajyer uzman çavuş yaralanmış, diğerlerinde hiç birşey yokmuş, bende şimdi okudum haberi.
gece arayabıldı egıtıkmlerı taa 10 da bıtmıs,ıyıymıs ben agladım tabı telefonda ölücemm benn diyee

dualarımız seninle canım ...
Allah razı olsunn sagol canım

Ayy canimm. Orasi simdi kargasalidir. Ondan ariyamamistir.olmassa sen arayip sor. Sagliklidir insallah. Haber alirsin birazdan canim. Dualarimiz seninle.
sağol tuğçe,konusabıldım şükür aradı,

tabi nasıl gideceğimi öğrenebilirsem canım

benimkide 2 gün aramamıştı bu sabah bide aksam aradı iyi moral oldu

onlar da aramak istiyo ama arayamıyolar ki
sen bursadan ankaraya mı gıdecektın,bır bursalı ve ankarada oturan bırı olarak soyleyeyım :) sanırım otobusle gelsen daha ıyı,aştiden de metroya bınersın sıhhıyede ınersın etımesgut otbusune bınersın canım ,ankarada olsam karşılardım senı ama bende ayvalıktayım yazlıkta esım focaya cıktı askerlıgı dıye donemıyorum bende bı yemın torenıne falan katılayımda oyle donecegım

Allah yardımcınız olsun, inşallah tez vakitte haber alırsınız
aminn canım bebısle cook zor oluyor

dualarımız seninle..ama çok ciddi bişey olmamıştır diye umuyorum Allah korusun

Allah hepsını korusun canım cok zor

kızlar yemin törenleri epey erken saatte oluyormuş yaa,bi bilgisi olan var mı?:44:
eşim 11 de bıtermıs 1 saat suruyormus dedı demekkı 10da başlaayacak,cumaya gelıyor acaba cumartesı pazarı ızın verırler mı ( bırde bu yemın torenı nıye boyle erken bızım ya,daha 2aydan fazla orada kalacak oysakı

hadi yaa,o kadar mı yoruluyorlar:26:
valla banada ılk gun 50kım yuruduk dedı eşim

ben en geç 10-11 gibi bitiyor diye öğrendim,sabah ezanıyla yola çıkmak lazım

nişanlımda o spreylerden vardı ama götürdü mü bilmiyorum.babam daha değişik bişey almış,bi kutunun içinde 6 paket antibakteriyel toz var.ayakkabının,botun içine döküyormuşsun,1 ay ayak kokularını,mantarı falan önlüyormuş.hergün uğraşmaktansa bu daha iyi olur herhalde,millet de uzaylı görmüş gibi görgüsüz görgüsüz bakmaz böyle

yemin törenine evci iznine çıkarmaya yetkili (1.derece) akraba gelenler evci iznine çıkabiliyormuş.ben evci izni olduğu için pazar akşamına kadar olur diyordum ama nişanlım 5-7 gün süreceğini söyledi.demek ki bayram sonuna kadar izin verecekler.tabi ctesi pazar askerlikten sayıldığı halde,bayramı evde geçirirse askerliğe eklenecek bi o kadar gün...eşiniz size uzak yerde mi askerlik yapıyor.eğer giderseniz ctesi pazar otel veya akrabada kalırsınız belki:26:

ona benzer bişi de aldık ayakkabı içine döküo gene.. hehe benim askım metroseksüel lakabı alıcak sonunda

Olmadı arkadaşını ararım, benden selam söyle..Attığı son kazıktı derim!

canım benim yaa kıyamam sana

Bizimkinede 3 numara büyük vermişler ama tabanlıkla iyi gelmiş...değiştirme şansı yokmu acaba seninkinin

bilmiyorum ki canım keşke değiştirebilse bu sıcakta iyice yanacak ayakları
belki usta birliğine gidince bulur yenisini
canımbizimki karar vermiş daha doğrusu zorunda kalmış KTM ile gidecekmiş, seninkinden haber varmı? artık 3-4 saatlik yolu 2 günde alırlar

kızlar benimde nişanlım Kastamonuda ordanda Siirte geçecek. ama kızlar size bi sorum olcak ben internetten uçak bileti almak istiyorum ama bi sorunum var bilgisi olan varsa lütfen benimle oaplaşabilirmi? ilk defa uçak bileti alıcamda. internetten kendi kredi kartımla nişanlımın adına alıcam ama internette koşullar kısmında eğer değişiklik yapılmak istenirse kredi kartı sahibinin gelmesi gerekiyor tarzında yazılar yazıyordu öylemi gerçekten? değişikliği sdece ben mi yapabiliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…