341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Burdayım canım Yazdıklarınızı okuyorum..Keşke yazacak birşeyim olsa..

kendini boş yere üzme canım,üzülsen de olanların/olacakların önüne geçemezsin.geldikten sonra saçmaladığının farkına varır belki beyefendi.eğer yemin töreninden sonra görüşürseniz oturup konuşursunuz net bir şekilde,sorununun ne olduğunu sorarsın.eğer tamamen askerde olduğu için yürümeyeceğini düşünüyorsa mutlaka bir çözüm bulunur,ona güven vermek adına konuşursun biraz.mesafenin önemli olmadığını söylersin...sorun başka birşeyse de konuşarak çözüleceğine inanıyorum.çözülmeyecek gibiyse de kendini bu kadar üzmeyip zamana bırakırsın.hepimiz için söylüyorum bunu: hakkımızda hayırlısı olsun...

p1d2 canım
kuzucuğumla konuştum
aşı olmuşlar, menenjit ve tetanos..
öğle yemeğinde: kıymalı kabak, makarna, salata varmış bunu bile soruyorum ne yedin, karnın doydu mu diye :)
eğitimde de yürüyüş yapıyolarmış..

Doğru söylüyosun canım Olacakların önüne geçemem..Bir gün eminim beni arayacak ama bu yaşadıklarımı asla unutmayacağım. Gelir mi, gelsede haberim olur mu bilmiyorum. Ama çarşı izinlerinde telefonunu açacak..Her akşam ona yazdıklarımı görecek..En azından bir şekilde benden ona haber gidecek. Hayırlısını istiyorum bende, benim hayatımda hep böyle kötü izler bırakacaksa, şimdi bitsin..Bende hayatımı ona göre yaşamaktan ve yönlendirmekten vazgeçeyim.. Çok teşekkür ederim tatlım beni düşündüğün için..Zaman herşeyi gösterecek.. :)

kızlar ya bu tlf nun başında beklemekten ailemle bi yere çıkamıyorum diye çok sorun çıkıyo evde hiç bi yere gelmiyorum evde odamda oturuyorum diye ..sesini de açamıyorum erk.ark olayına alışamadıkları için. artık sabrımın son noktasındayım yaa off ((((((

canım çok sevindim senin adına , ama biz konuşamadık bugün,telefon elimde dolanıyorum arar diye ama normalde 12.45 civarı arıyordu,aramadı belki aşı sırasında falandır ondan arayamamıştır dimi öff yaa,basıcam askeriyeyi bu gidişle ,özlüyorum ben ya ( yemekler de iyiymiş ohh,yesinler tabi ama arasın beni yaaa canım çok sağol mesajın için,konuşursak ben de sana yazarım ..

canımbizimki karar vermiş daha doğrusu zorunda kalmış KTM ile gidecekmiş, seninkinden haber varmı? artık 3-4 saatlik yolu 2 günde alırlar

Ya bizimkine sordum öle gidiceksin diye herhangi bir dayatma yapmamışlar, oda bakıcak nası rahat olur diye KTM ye katılmayabilir sanırım

Bu arada konuşabildinmi bugün?

Son düzenleme:
Ya bizimkine sordum öle gidiceksin diye herhangi bir dayatma yapmamışlar, oda bakıcak nası rahat olur diye KTM ye katılmayabilir sanırım

Bu arada konuşabildinmi bugün?

canım bende KTM'ye katılmasını istemiyorum ama öyle söyledi, napalım artık bekleyeceğiz

yok canım biz anlaştık beni akşam arıyor

sen konuşabildin mi?

bende yeni katıldım foruma benim aşkımda erzincanda yemin törenine gitmek istiyorum ama çok uzak napcam bilmiyorum

hoşgeldin bir Erzincanlı daha katılmış aramıza, ben yemin törenine gitmek istiyorum ama bizimki gelme diyor yine kıskançlığı tuttu

ben gitsem bile ailesinden biri gidemezse evci çıkamaz onu düşünüyorum. bide ben ankaradayım ailesi izmirde çokkkk uzak yaaaa

Ben de geldiim yeni gördüm burayı hemen geleyim dedim :)
Benim de nişanlım gitti 4 gün önce askere iskenderuna.
Daha şimdiden çoook özledim amaaa
Bugün aramadı bi de onu bekliyorum kaç saattir offff

yine içim acıdı bu topiği görünce benim de eski sevgilim askere gitti 12sinde nereye gitti bilmiyorum bile
bugün rüyamda hataya gittim diyordu allahım ya şafak sayacakken nereye gittiğini bile bilememek
tüm sevenleri allah kavuştursun kızlar hayırlı teskereler

Ben de geldiim yeni gördüm burayı hemen geleyim dedim :)
Benim de nişanlım gitti 4 gün önce askere iskenderuna.
Daha şimdiden çoook özledim amaaa
Bugün aramadı bi de onu bekliyorum kaç saattir offff

Benimde iskenderunda şekerimmm... Dün öğle arasında aradı dahada görüşmedik yaaa merak ediyorummm..

canım bende KTM'ye katılmasını istemiyorum ama öyle söyledi, napalım artık bekleyeceğiz

yok canım biz anlaştık beni akşam arıyor

sen konuşabildin mi?

biz anlaşma yapmadık ama akşam aricak sanırım,gün içinde zor da kalmasınıda istemem
keşke istediğimiz heran ulaşabilsek

Benimde iskenderunda şekerimmm... Dün öğle arasında aradı dahada görüşmedik yaaa merak ediyorummm..

Aa ne güzel aynı yerdeler..Beni de dün akşam 7ye doğru aramıştı en son.ama bugün aramadı hala merak ediyorum özledim sesini çook arasın artık yaaa(
Bu arada yemin törenine gidecek misiniz kızlar? Ben bi şey çıkmazsa gidicem inşallah 10 gün sonra onu görceğim için çook heyecanlıyım

Kayınvalidem gidelim diyor ama bende tereddütteyim havalimanından ayrılmamız çok zor olmuştu bi ayrılık daha kaldıramam yaaa..

dün öğlen bu saatlerde aramıştı askerim,bugün ondan ses çıkmayınca ben de kayınvalideciğimi arayayım dedim.cuma günü aramıştım en son,kaç gündür de sabah uyuyordur,öğlen namazdadır,öğleden sonra mukabelededir,akşamüstü dinleniyordur,akşam iftardadır,sonra teravihe gitmiştir diye diye arayacak vakit bulamıyordum.1 saat önce aradım,namazdan önce boştur diye,bu sefer de cam siliyormuş.e ben ne yapayım daha anacığım,günlerdir en uygun vakti hesaplıyorum,onda da senin iş yapacağın tutuyor neyse işte konuştuk,seni arıyor mu falan dedi.ben de en son dün konuştuk dedim ama dün iki kere aradığını söylemedim.iyi ki de söylememişim evi aramamış dün,kıskançlık yapmaz biliyorum ama yine de üzülür yani.yemin törenine hep beraber geleceklermiş,bayramlık birşeyler bak kendine dedi,nişanlım yemin töreninin tarihini yeni öğrendiği için bayramdan önce görüşeceğimizi bilmiyordu.ilk gün aradığında hatırlatmış,bayram için birşeyler bakmasını söyleyin diye.ben onu düşünüyorum,onun düşündüğü konulara bak:97:

hiç de sevmem böyle emrivaki alışverişi,bu zamana kadar hep spor şeyler aldığım için bu kez ciddi birşey almamı istiyor herkes.takım elbise tarzı birşey de yakışmaz ki bana,bayramdan sonra da staja başlayacağım.ciddi birşeyler almam lazım aslında.etek ve gömlek mi alsam bilmiyorum:44:
bari bi ara çıkıp seçeyim de son gün beğenme sıkıntısı olmasın.tepemde biri varken hiç seçemem kıyafeti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…