Burdayım canımYazdıklarınızı okuyorum..Keşke yazacak birşeyim olsa..
kendini boş yere üzme canım,üzülsen de olanların/olacakların önüne geçemezsin.geldikten sonra saçmaladığının farkına varır belki beyefendi.eğer yemin töreninden sonra görüşürseniz oturup konuşursunuz net bir şekilde,sorununun ne olduğunu sorarsın.eğer tamamen askerde olduğu için yürümeyeceğini düşünüyorsa mutlaka bir çözüm bulunur,ona güven vermek adına konuşursun biraz.mesafenin önemli olmadığını söylersin...sorun başka birşeyse de konuşarak çözüleceğine inanıyorum.çözülmeyecek gibiyse de kendini bu kadar üzmeyip zamana bırakırsın.hepimiz için söylüyorum bunu: hakkımızda hayırlısı olsun...
p1d2 canım
kuzucuğumla konuştum
aşı olmuşlar, menenjit ve tetanos..
öğle yemeğinde: kıymalı kabak, makarna, salata varmışbunu bile soruyorum ne yedin, karnın doydu mu diye :)
eğitimde de yürüyüş yapıyolarmış..
canımbizimki karar vermiş daha doğrusu zorunda kalmış KTM ile gidecekmiş, seninkinden haber varmı? artık 3-4 saatlik yolu 2 günde alırlar
bende yeni katıldım foruma benim aşkımda erzincandayemin törenine gitmek istiyorum ama çok uzak napcam bilmiyorum
Ya bizimkine sordum öle gidiceksin diye herhangi bir dayatma yapmamışlar, oda bakıcak nası rahat olur diye KTM ye katılmayabilir sanırım
Bu arada konuşabildinmi bugün?
bende yeni katıldım foruma benim aşkımda erzincandayemin törenine gitmek istiyorum ama çok uzak napcam bilmiyorum
Ben de geldiim yeni gördüm burayı hemen geleyim dedim :)
Benim de nişanlım gitti 4 gün önce askere iskenderuna.
Daha şimdiden çoook özledim amaaa
Bugün aramadı bi de onu bekliyorum kaç saattir offff
canım bende KTM'ye katılmasını istemiyorum ama öyle söyledi, napalım artık bekleyeceğiz
yok canım biz anlaştık beni akşam arıyor
sen konuşabildin mi?
Benimde iskenderunda şekerimmm... Dün öğle arasında aradı dahada görüşmedik yaaa merak ediyorummm..
Aa ne güzel aynı yerdeler..Beni de dün akşam 7ye doğru aramıştı en son.ama bugün aramadı hala merak ediyorum özledim sesini çook arasın artık yaaa(
Bu arada yemin törenine gidecek misiniz kızlar? Ben bi şey çıkmazsa gidicem inşallah 10 gün sonra onu görceğim için çook heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?