Kayınvalidem gidelim diyor ama bende tereddütteyim havalimanından ayrılmamız çok zor olmuştu bi ayrılık daha kaldıramam yaaa..
canım çok sevindim senin adına , ama biz konuşamadık bugün,telefon elimde dolanıyorum arar diye ama normalde 12.45 civarı arıyordu,aramadıbelki aşı sırasında falandır ondan arayamamıştır dimi öff yaa,basıcam askeriyeyi bu gidişle ,özlüyorum ben ya ( yemekler de iyiymiş ohh,yesinler tabi ama arasın beni yaaa canım çok sağol mesajın için,konuşursak ben de sana yazarım ..
bugün 5:48 de aradı bitanem yazıcı seçilebilirim falan dedi ben ne dedim tam hatrlamıyrm uykulu halimle.. daha sonra 13:06 da aradı yazıcı seçilmiş eğitimlere artık katılmayacakmış çoooooooooooook sewindimmmm:)
bottan çk rahatsızmış ama yaa ayakkabı giyinseler ne oluyosa sanki şu sıcakta...
Evet ayrılmak çok zor oluyo ama gene de onu görmek çok güzel olur moral olur ona da hem. Şu anda onu 5 dk bile görmek için neler vermezdim[/QUOTE
Ahh ahhhBende neler vermezdimmmmm....
ya bende sesini duymak istiyorum :84::84::84::84::84: en son dün öğlen konuştuk
arar cnm mrk etme ne halde oldukalrını neler yaptıklarını bilmiyrz yani onun için beklemektn başka çaremiz yok maaleseff:2:
biz anlaşma yapmadık ama akşam aricak sanırım,gün içinde zor da kalmasınıda istemem
keşke istediğimiz heran ulaşabilsek
nasıl dayanacağız kızlar ya, baksanıza ne hallere geldik 1 sn bile sesini duymak için...
öyle de canım anlaşma yapmasaydık ha aradı ha arayacak diye doğru düzgün çalışamıyorum kiişte çok yorulduğumu bildiği için dün kendi söyledi artık akşamları ararım diye bende tamam dedim kuzuma
ayy keşke hayırlısıyla usta birliğine bi gitseydi
arkadaşlardan biri söyledi galiba bugün aşı olunuyormuş diye ya haber verselerdi gider ben ona hemşirelik yapardım :94:
bugün 5:48 de aradı bitanem yazıcı seçilebilirim falan dedi ben ne dedim tam hatrlamıyrm uykulu halimle.. daha sonra 13:06 da aradı yazıcı seçilmiş eğitimlere artık katılmayacakmış çoooooooooooook sewindimmmm:)
bottan çk rahatsızmış ama yaa ayakkabı giyinseler ne oluyosa sanki şu sıcakta...
Aşı mııı uff kıyamam ona benn..bu arada o kadar erkeğin içinde aşıyı bayan bi hemşire yapmıodur dimi
ahh ahhh sarsam sarmalasam bi onu da hiç bırakmasam
zannetmem canım ama bayansa o hemşirenin saçını başını yolarım :95:
ayy bir tane dizi vardı emret komutanım, ya oradaki gibi bir hemşire yaptıysa
kötü düşünmek yook
ne güzel canım yaa senin adına çok sevindimbildiğim kadarıyla habercilikte iyiymiş :82:
bizimki onbaşı olarak gideceğine kesin gözüyle bakıyor, usta birliğinde açık varsa çavuş olabilirmiş, hayırlısı bakalım
Offf cidden yaa öyle bi hemşire yaptıysa ben askeriye falan dinlemem basarım orayı yaaaaa zaten canım sıkkın aramadı halaoff Allahım ne zormuş asker yolu beklemek
zannetmem canım ama bayansa o hemşirenin saçını başını yolarım :95:
ayy bir tane dizi vardı emret komutanım, ya oradaki gibi bir hemşire yaptıysa
kötü düşünmek yook
yokya sanmam o kadar erkeğin içine ben hemşire olsam gitmezdm yani kabul etmezdm erkektr o erkekkk
Offf cidden yaa öyle bi hemşire yaptıysa ben askeriye falan dinlemem basarım orayı yaaaaa zaten canım sıkkın aramadı halaoff Allahım ne zormuş asker yolu beklemek
ewet zaten acemilikten sonra kesin onbaşı oluyoruz dedi benimki habercilik ne onu bilmiyrm ? hadi inş. yaa en koly nasıl atlatabilirlerse o kadar iyi yaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?