341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ya her gün 12-1 arası arıyodu ama saat 3e geliyo hala aramadıııı aklım her an onda hiçbi şey yapamıyorum başka.banyoya giricem ama aramasını bekliyorum ben banyodayken ararsa konuşamam diye. nolur ara aşkıımm artıııkkkk :84:

galiba hepsi yemine hazırlanıyo :s panik yapma arayacaktır. düşünsene ararken komutanı falan görse bişi dese Allah korusun daha kötü :26:

kızlar benm eşimde hatay serinyolda telefonda sıkıntı olmuyo çok şükür günde 2-3 kere arayabiliyo.. sürekli yürüyüş yapıyolarmış yemin törenine kadar böyle dedi akşamları sesi çok yorgun geliyo bizimki yemin töreninden sonra hemen dağıtım olmcak dedi 26 eylüle kadar orda kalcaklarmış.. 10 gün sonra görcek olmak bile beni mutlu etmeye yetiyor, bide zaman hiç geçmiyo sanki o gitmeden önce daha çabuk geçiyodu günler

galiba hepsi yemine hazırlanıyo :s panik yapma arayacaktır. düşünsene ararken komutanı falan görse bişi dese Allah korusun daha kötü :26:

evet yemin törenine hazırlanıyolar. öyle tabi ararken komutanın görmesi daha kötü olur müsait olsa mutlaka arardı ama işte bu sefer de diyorum neden bu kadar uzun süre aramadı çünkü dün demişti yarın biraz daha rahat olcaz daha rahat görüşrüz falan demişti ama neyse beklemekten başka çare yookkk (

hele gittikleri hafta vakit nası geçti anlamadım ben koştur koştur
heleki sen evlisin ben nişanlı oldugum halde gözüm kapıda vallaa

Evet gitmeden önceki hafta özellikle o kadar çabuk geçti ki nasıl geçti hiçbi şey anlamadım valla.şimdi de hiiç geçmiyo dakikalar.çabucak su gibi akıp geçse şu zaman :97:

hiç net bişey yok bende onu anlamadım bide askeriye düzenlidir programlıdır ama yemin törenleri yol izinleri hepsi muallakta

hele gittikleri hafta vakit nası geçti anlamadım ben koştur koştur
heleki sen evlisin ben nişanlı oldugum halde gözüm kapıda vallaa

evet sınava girdikten sonra ne oldu nasıl gitti hiç bilmiyorum.. gerçekten evli olunca daha zormuş onu anladım biraz geç oldu ama kısmet böyleymiş demekki..

pembelii benimkide aramadı bekliyorum, :18:gelişme olursa haber edelim birbirimizeee emii..

pembelii benimkide aramadı bekliyorum, :18:gelişme olursa haber edelim birbirimizeee emii..

Tamam canım haber veririm ben ararsa neden bugün bu kadar geç kalmış onu da sorarım. Beklemedeyim hala bakalım ne zaman çalıcak şu telefon

Selam kizlar. Benimde yarim aramadi daha. Amasyada benimki. Simdi ona bilet bakmaya gidicem. 27 sinde usta birligine teslim olcakmis. 1 gun yol izni varmis. Dun sinirliydi cok. Bugun de oyle olmaz insallah.:2:

Aramayacağını bildiğim halde gözüm sürekli telefonda..ne yapıyorlar acaba şimdi..

Şöle gizli güçlerim olsa ,görünmez olup gitsem yanına koklasam,sarılsam

muhtemelen hala güneşin altında yürüyüş çalışıyorlardır ya da ağaçlık bulup oturmuşlardır :97:
gidersen beni de götürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…