heh önce ver gazı sonra kötü düşünmek yok de :))
Ya her gün 12-1 arası arıyodu ama saat 3e geliyo hala aramadıııı aklım her an onda hiçbi şey yapamıyorum başka.banyoya giricem ama aramasını bekliyorum ben banyodayken ararsa konuşamam diye. nolur ara aşkıımm artıııkkkk :84:
galiba hepsi yemine hazırlanıyo :s panik yapma arayacaktır. düşünsene ararken komutanı falan görse bişi dese Allah korusun daha kötü :26:
kızlar benm eşimde hatay serinyolda telefonda sıkıntı olmuyo çok şükür günde 2-3 kere arayabiliyo.. sürekli yürüyüş yapıyolarmış yemin törenine kadar böyle dedi akşamları sesi çok yorgun geliyobizimki yemin töreninden sonra hemen dağıtım olmcak dedi 26 eylüle kadar orda kalcaklarmış.. 10 gün sonra görcek olmak bile beni mutlu etmeye yetiyor, bide zaman hiç geçmiyo sanki o gitmeden önce daha çabuk geçiyodu günler
kızlar benm eşimde hatay serinyolda telefonda sıkıntı olmuyo çok şükür günde 2-3 kere arayabiliyo.. sürekli yürüyüş yapıyolarmış yemin törenine kadar böyle dedi akşamları sesi çok yorgun geliyobizimki yemin töreninden sonra hemen dağıtım olmcak dedi 26 eylüle kadar orda kalcaklarmış.. 10 gün sonra görcek olmak bile beni mutlu etmeye yetiyor, bide zaman hiç geçmiyo sanki o gitmeden önce daha çabuk geçiyodu günler
evet yemin törenine hazırlanıyolar. öyle tabi ararken komutanın görmesi daha kötü olur müsait olsa mutlaka arardı ama işte bu sefer de diyorum neden bu kadar uzun süre aramadı çünkü dün demişti yarın biraz daha rahat olcaz daha rahat görüşrüz falan demişti ama neyse beklemekten başka çare yookkk(
hele gittikleri hafta vakit nası geçti anlamadım ben koştur koştur
heleki sen evlisin ben nişanlı oldugum halde gözüm kapıda vallaa
evet yemin törenine hazırlanıyolar. öyle tabi ararken komutanın görmesi daha kötü olur müsait olsa mutlaka arardı ama işte bu sefer de diyorum neden bu kadar uzun süre aramadı çünkü dün demişti yarın biraz daha rahat olcaz daha rahat görüşrüz falan demişti ama neyse beklemekten başka çare yookkk(
pembelii benimkide aramadı bekliyorum, :18:gelişme olursa haber edelim birbirimizeee emii..
benim sevgilim dönüp bakmaz bile içim rahat :))
Tamam canım haber veririm ben ararsa neden bugün bu kadar geç kalmış onu da sorarım. Beklemedeyim hala bakalım ne zaman çalıcak şu telefon
canım benim benim de içim rahat, zaten onca erkeğin içinde baksa ne olacak ki
Canım senin askerin kaçıncı bölükte biliyomusuuunn..??
Aramayacağını bildiğim halde gözüm sürekli telefonda..ne yapıyorlar acaba şimdi..
Şöle gizli güçlerim olsa ,görünmez olup gitsem yanına koklasam,sarılsam
Aramayacağını bildiğim halde gözüm sürekli telefonda..ne yapıyorlar acaba şimdi..
Şöle gizli güçlerim olsa ,görünmez olup gitsem yanına koklasam,sarılsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?